Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Rassell izdod jaunu video ar skaistām meitenēm un lepnas jahtas

© Publicitātes foto

Kopīgā dziesmā “FaceTime” ir apvienojušies pieredzējušais mūziķis un producents Rassell (Ruslans Kuksinovičs) un jaunais dziedātājs Hatty (Artūrs Hatuļevs), kurš plašākai publikai zināms darbojoties projektā "Milleny" kopā ar reperi Reiku.

Dziesmas “FaceTime” mūzikas autors ir Rassell, tekstu sarakstījuši Rassell un Hatty. Papildus ģitāru iespēlējis Elvijs Grafcovs no grupas “Very Cool People”. Dziesma stāsta par attālinātām pāru attiecībām, kuriem dažādu apstākļu dēļ nav iespējas tikties, taču, pateicoties mūsdienu tehnoloģijām, viņiem ir iespēja redzēt un dzirdēt vienam otru, sazinoties videozvanā.

Līdzās jaunai dziesmai tiek piedāvāts arī vasarīgs videoklips, kura producents un montāžas režisors ir Rassell, operators - Kaspars Kambars.
Dziesma tika pabeigta jau janvārī, un pirmā video daļa tika filmēta maija sākumā Jūrmalā, kur mākslinieki izmantoja “uztjūnēto” automašīnu “Jeep Wrangler “Hustle”, bet klipa otrā daļa nofilmēta jūnija beigās uz luksusa motorjahtas “Princess 61 Flybridge”.