Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Rutulis remiksē izcilo Dārtas Stepanovas un “DaGamba” hitu

© Publicitātes foto

Dīdžejs N'Works (Normunds Rutulis) remiksējis Dārtas Stepanovas un čella huligānu “DaGamba” pirmo kopīgo hitu “Tālāk jāiet”.

Dārtas Stepanovas un grupas “DaGamba” pirmā sadarbība dziesmas “Tālāk jāiet” radīšanā izvērtusies ļoti veiksmīga: Dārtas debijas hits joprojām turas “Radio SWH”, Latvijas Radio 2 “Muzikālās bankas”, Pieci.lv, “EHR Latviešu hiti” un citu radio topos. “DaGambas” līderis Valters Pūce šo dziesmu sacerējis speciāli Dārtai un paša grupai, iedvesmu gūstot Dārtas dzidrajā balsī, bet melodijas kodu nostiprināja dziedātājas Patrishas sarakstītie vārdi. No pieejams arī dziesmas remikss. “Liels prieks par to, ka dziesma “Tālāk jāiet” ir pamanīta, un Normunds Rutulis jeb N'Works ir izveidojis lielisku remiksu! Viņa remiksi mani jau iepriekš pārsteiguši ar savu svaigumu un labo gaumes izjūtu. Darbs pie šīs dziesmas nav izņēmums, un tas ir sanācis jaudīgs, ar lielu potenciālu, lai iekarotu klausītāju sirdis un pagarinātu dziesmas mūžu,” tā Valters.

Arī pats Normunds Rutulis priecājas par šo dziesmu: “Dārtas debijas singls ir varen labs un ar svaigu elpu iekodēts! Viņiem šajā dziesmā izdevies uztvert mūsdienīgu noskaņu. Vienlīdz labi saskan Dārtas un Valtera čella tembrālā saspēle. Noklausoties dziesmas oriģinālu, uzreiz sajutu, kā šī dziesma varētu izklausīties tuvāka deju mūzikai. “Uzcepu” pirmo tās uzmetumu, ar kuru dziesmas autors Valters bija apmierināts, un arī Dārtu citādais virziens iepriecināja, tāpēc man atlika vien visu noslīpēt līdz galam. Prieks par paveikto!”

Jāatgādina, ka Normunda Rutuļa digitālās mūzikas projekta nosaukums N'Works ir saīsinājums no “Normunds's Works”, kas latviešu valodā nozīmē “Normunda darbnīca”. Šī projekta pirmsākumi atrodami 90. gadu beigās. Līdz šim izdoti jau četri remiksu albumi: “Double B Tonality” (2010), “N.O.A.” (2014), “3.45” (2016) un “Opus domi” (2019).