Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Mežaparka estrāde ne tikai “Prāta Vētrai” – septembrī tur uzstāsies “Skyforger”

© Publicitātes foto

10. septembrī ar grupas “Skyforger” lielkoncertu Mežaparka Lielajā estrādē noslēgsies cikla “Ceļabiedri” 2022. gada sezona. Galveno atbalstu šajos “debesu kalēju” Pērkona svētkos sniegs folkloras un seno cīņu kopa “Vilkači”, folkloras kopa “Delve” un citi “Skyforger” draugi, kuriem ir tuvs viņu ceļš.

Līdz šim cikla “Ceļabiedri” ietvaros Mežaparka Lielās estrādes kompleksā esošajā Kokaru zālē uzstājušās tādas grupas kā “Tesa”, “Sonntags Legion”, “Pamirt” un “Tribes Of The City”, bet “Skyforger” cikla koncerta “Rudens ceļš” ietvaros - tas, protams, ir īsts smagsvaru pasākums.

Turklāt tā būs “Skyforger” vienīgā uzstāšanās Latvijā šovasar.

“Sakarā ar skarbajām dzīves realitātēm, pēdējā laikā mums nav bijis daudz uzstāšanos Rīgā, un tāpēc mēs pacentīsimies sarīkot kārtīgus Pērkona svētkus Dziesmu svētku norises vietā!” sola “Skyforger” menedžments. Jāpiebilst, ka grupā nesen notikušas sastāva izmaiņas, un “Skyforger” pievienojies jauns bundzinieks Jānis Osis, kurš paralēli spēlē progresīvā metāla grupā “Nuvo”, līdz ar to šī būs pirmā iespēja redzēt viņu darbībā plašākai auditorijai.