Krievnacisma propagandai nolīgti gaišreģi, ekstrasensi, astrologi

Krievija nolīgusi sevi par astrologiem, gaišreģiem vai ekstrasensiem saucošus cilvēkus, lai viņi ar krievu pārākumu pār visām citām tautām attaisno Krievijas uzbrukumu Ukrainai un krievu pastrādātos kara noziegumus Ukrainā.
©Arnis Kluinis

Krievijas 2022. gada 24. februāra uzbrukums Ukrainai atgrieza pasauli 1939. gada decembrī, kad Padomju Savienība uzbruka Somijai. Tālākie notikumi apstiprina minējumus par laika ritējuma paātrināšanos. Pusotru mēnesi vēlāk mēs jau esam 1943. gada vasaras sākumā pirms Kurskas kaujas. Šajā gadījumā Krievija pārmantojusi ne Padomijas, bet nacistiskās Vācijas lomu. Krievija nav agresijas upuris, par kādu vismaz formāli jāatzīst Padomija, bet agresors. Krievijas zibenskara plāni izgāzušies tāpat, kā savulaik Vācijas plāni. Krievija vairākās kaujās sakauta un pēc jūtamiem karavīru un kara tehnikas zaudējumiem bijusi spiesta atstāt lielu daļu no Ukrainas iepriekš okupētās teritorijas. Tomēr Krievija vēl ir spējīga mobilizēt spēkus un visvairāk tieši tankus stratēģiska mēroga uzbrukumam, kādu Vācija uzsāka 1943. gada 5. jūlijā. No šodienas skatpunkta uz vēsturisko 1943. gadu jau skaidrs, ka Otrā pasaules kara gala iznākumu tas ietekmēt vairs nevarēja, taču konkrētās kaujas iznākums nebija iepriekš paredzams. Vāciešu uzvara pie Kurskas nozīmētu Vācijas sakāves novilcināšanu varbūt par gadu. Līdzīgi jāsaka arī par aktuālo 1943. gadu. Krievijas sakāve kaujā, par kuras orientieri varētu izmantot Doņecku, būtu līdzvērtīga kara beigām dažu nedēļu vai pat dienu laikā. Krievijas uzvara vai neizšķirts kaujas iznākums sola karu droši vien visa atlikušā 2022. gada garumā.

1943. gads atgriezies 2022. gadā arī tādā nozīmē, ka Krievijas diktators Vladimirs Putins jau atzīts par tādu pašu kara noziedznieku, par kādu ap 1943. gadu bija atzīts toreizējais Vācijas diktators Ādolfs Hitlers. Lai sāktu sarunas par (pa)mieru, Vācijai vispirms bija jātiek vaļā no Hitlera, tāpat kā Krievijai tagad jātiek vaļā no Putina. Vācija to toreiz nespēja un piedzīvoja likumsakarīgu sagrāvi ar Vācijas sadalīšanu. No tāda viedokļa jānovēl Putinam valdīt jo ilgāk, jo labāk. Proti, valdīt vēl vairākus mēnešus.

Bet ir jāsaka vēl kas briesmīgāks par tagadējo 1943. gadu. Tas likumsakarīgi nāk aiz 1942. gada, bet vēsturiskais 1942. gads sākās ar Vanzē konferences lēmumu par “galīgo risinājumu” ebreju jautājumam. Tieši tādu pašu “galīgo risinājumu” Putina Krievija ir pieņēmusi par ukraiņiem. Pagājusī piektdiena atnesa kārtējo apliecinājumu lēmuma izpildei - atsūtīja attēlus no Kramatorskas pilsētas dzelzceļa stacijas, kas tika sabombardēta tieši tajā brīdī, kad tūkstošiem cilvēku gaidīja vilcienus, ar kuriem viņus bija paredzēts evakuēt no Doņeckas kaujas iespējamajām vietām. Tātad atkal desmitiem nogalinātu un simtiem sakropļotu cilvēku, starp kuriem karavīri varēja gadīties tikai nejauši. Krievija ir ķērusies pie ukraiņu tautas iznīcināšanas.

Scanpix

Krievijas nonākšanai līdz nacistiskajās Vācijas 1943. gada manierēm neizbēgama bija vienas tautas pārākuma sludināšanu pār visām citām tautām. Oficiālajā Vācijas terminoloģijā gan tika piesaukti ne tik daudz vācieši kā viņu senči ārieši: “Brīnišķīgā radošā spēja ir raksturīga tikai ārietim” un “tas, kas mums tagad ir cilvēku kultūras nozīmē kā mākslas, zinātnes un tehnikas sasniegums, viss ir gandrīz pilnīgi bez izņēmuma āriešu radošā gara produkts,” teikts Hitlera grāmatas “Mana cīņa” latviskojumā. Principā krievi ir tikpat kautrīgi, bieži vien piesaucot ne tik daudz sevi cik slāvus un “krievu pasauli”, kuras robežas tikpat patvaļīgi nosakāmas kā pagājuša gadsimta 30./40. gadu vāciešu raduraksti, pēc kuriem tika noteiktas pakāpes viņu āriskumam vai tā trūkumam.

Vācijas jājamzirdziņš savu pavalstnieku rasistiskās vērtības noteikšanā bija mikrocirkulis, ar ko mērīja cilvēku degunu proporcijas. Pretēji baumām, kādas par Hitleru izplatīja Otrā pasaules kara uzvarētāji, viņš un lielākā daļa no viņa tuvākajiem līdzskrējējiem kategoriski noraidīja jebko, kas pamatojās uz mistiku vai astroloģiju. Toties tagadējā Krievijā krievu izredzētības būvēšanai būvmateriālus, t.i., vajadzīgs vārdus un frāzes ražo tieši šie rūpali: “Risinās cīņa starp melnajiem un baltajiem garīgajā līmenī. Krievijā ir ļoti daudz balto cilvēku. Krievija ir vienīgā, kas pretojas sātanismam. Aiz Krievijas stāv Dievs. Krievijai izdosies atbrīvot pasauli no ļaunuma uz zelta laikiem, kas gaida Krieviju. ASV drīz pazudīs kāds globāla notikuma dēļ. Rietumvalstis pārņems pēdējā laikā nepieredzēta krīze. Vienlaicīgi ar ekonomisko sabrukumu šīs valstis piedzīvos smagu dabas katastrofu un anomāliju sekas, kuras tās vajās kopš 2022. gada sākuma...”

Piefiksēsim šeit dažus krievnacisma frāžu kalējus un viņu izredzes tikt oficiāli atzītiem par līdzdalībniekiem Krievijas pastrādātajos kara noziegumos. Pietiekami skaidri izpaužas šo nākotnes paredzētāju nespēja paredzēt neko, tai skaitā pašiem savu nākotni.

Gandrīz kā ģimenes loceklis daudziem cilvēkiem arī Latvijā kļuvis Aleksandrs Šeps. Viņš tika pasludināts par “Ekstrasensu cīņu” uzvarētāju 2014. gadā un kopš tā laika mitinās tajā pašā kastītē, kur inspektors Barnabijs, tāda pati Vera u.tml. TV tēli. Visus viņus apvieno spējas atklāt jebkuru noziegumu. Ar 2021. gada 5. novembri YouTube datētie A. Šepa paredzējumi par 2022. gadu Krievijai un Ukrainai uzskatāmi atklāj šā cilvēka prāta spējas un vispār spējas:

- Valstī situācija stabilizēsies un mēs vairs nepiedzīvosim, kā mūsu nedraugi mums uzbrauc un uzbrūk tik bieži kā pēdējos divos gados. Ārējais spiediens uz Krieviju no ārpuses sankciju vai politisko provokāciju veidā acīm redzami samazināsies, kas nozīmē, ka provokatori un Krievijas ienaidnieki sapratīs, ka savu savtīgo interešu lobēšanas plāni Krievijas iekšienē izgāzušies, spēcīgais līderis nedod nedraugiem iespējas, lai svešinieki sarautu valsti gabalos. 2022. gadā notiks šķietami neiespējamā Krievijas un ASV tuvināšanās savstarpēja izdevīguma dēļ. Ekonomiskā situācija mūsu valstī uzlabosies visās nozīmēs, lai gan sākumā tas notiks lēni. Pateicoties Krievijas ārpolitikas stabilajiem principiem, daudzu valstu un bloku vadītājiem nāksies pieņemt Krievijas diktētos noteikumus un nosacījumus divpusējo attiecību veidošanai. Varbūt tas ir atspēriena punkts ceļam uz zelta laikiem, kas gaida Krieviju. Rietumvalstis pārņems pēdējā laikā nepieredzēta krīze, Droši vien, ka tieši tā rosinās šis valstis uzlabot attiecības ar Krieviju. Vienlaicīgi ar ekonomisko sabrukumu šīs valstis piedzīvos smagu dabas katastrofu un anomāliju sekas, kuras tās vajās kopš 2022. gada sākuma. Šo notikumu atbalsis sasniegs arī Krieviju, bet apstākļi šeit uz pasaule fona šķitīs mierpilni. Kas attiecas uz mūsu tuvāko kaimiņu Ukrainu, 2022. gadā attiecības sāks palēnām uzlaboties. To lielā mērā veicinās gadsimtos radušās radnieciskās saites starp mūsu tautām. Cilvēki sāks saprast, ka vienotība ir spēks un mums jābūt izpalīdzīgiem savā starpā, nevis jāpadodas to provokācijām, kuri grib izraisīt ķildas mūsu zemē. Konflikts Donbasā turpināsies, bet kauju daudzums kļūs acīm redzami mazāks.

Kļūdas labojums ir Jakutijas šamaņu pārstāvis Sirdiks, viņš arī Aleksejs Božedonovs. Proti, pirms pāris gadiem no tās pašas brālības izcēlās Aleksandrs Gabiševs ar rituāliem, kas uzsūtot nelaimes Putinam. Par to Gabiševs tika iebāzts psihiatriskajā klīnikā, bet Jakutija deleģēja nākamo šamani paredzēt Putinam visu to labāko vispār un karā ar Ukrainu jo īpaši. YouTube publikācija datēta ar 31. martu: :

- Mēs tieši tagad esam liecinieki jaunas pasaules dzimšanai. Gari lūdz man paziņot krievu tautai, lai jebkādu nemieru par nākotni mēs noliekam malā. Redzot to, kas notiek pasaulē, nav saprotams, kā gan tas var saskanēt ar solīto taisnīguma pasauli, ja no cīņām cieš nevainīgie - sievietes un bērni. Bet viss, ko mēs redzam, ir sāpīga transformācija pasaulei, kuras tālākais ceļš ies pavisam citā virzienā. Krieviju gaida vispārēja atzīšana un panākumi. Galvenais ir nekrist panikā. Krievijai vispār nav par ko uztraukties. Ticiet, ka daudz vairāk ir iemeslu priekam. Šodien visi redz, ka Rietumu pārvaldes sistēma uzskatāmā veidā sagrūst. ASV drīz pazudīs kāds globāla notikuma dēļ. Ukrainas notikumiem ir tikai viens vaininieks. Tie ir Rietumi un to daudzie sabiedrotie Ukrainā, kuri stāsta Ukrainas karavīriem, ka viņu uzvara ir tuvu un ka nedrīkst atkāpties, bet vajag turpināt cīņas pilsētās, piesedzoties ar mierīgajiem iedzīvotājiem. Un neviens nesaka, ka šo cīņu varētu nebūt, pieņemot vienkāršus noteikumus par Ukrainas neitralitāti, par Krimas piederību Krievijai un par Doņeckas un Luhanskas brīvību. Tad nebūtu nekādas cīņas, kurā nav iespējams uzvarēt un kuru kurina Rietumi ar vienu vienīgu mērķi - plānveidīgi iznīcināt slāvu tautas, kuru attīstības modelis ir pretējs Rietumiem. Tomēr Krievijai izdosies atbrīvot pasauli no ļaunuma. Grūtības turpināsies līdz maijam, bet tālāk sāksies izaugsme un kultūras un ekonomikas attīstība. Krievija izkļūs no Rietumu ietekmes, Ukraina sāks patstāvīgu pastāvēšanu un ceļu uz atdzimšanu.

Dievietes iemiesojums ir Arčena no Indijas. Par dievieti nekas vairāk nav zināms, par Arčenu zināms tas, ka viņa apprecējusies ar krievu Aleksandru, kurš Indijā jau kļuvis ar maharadžu un pilda krievu valodu neprotošās Arčenas tulka pienākumus. Videomateriāls datēts ar 27. martu:

- Mums jāsaprot, ka iestājušās laiku beigas. Pasaule iepriekšējā stāvoklī neatgriezīsies nekad. Tā ir labā ziņa cilvēkiem, kuru dvēseles jau ir ceļā uz gaismu. Neļaujiet sevi sagraut tam milzīgajam daudzumam melu, zombēšanas un manipulāciju, kas veļas jums virsū. Visi destruktīvie procesi tagad paveras skatam, un ar tiem jāstrādā. Tas izskatās ļoti briesmīgi, bet īstenībā notiek pārvērtības garīgā līmenī. Notiek globāla zemes attīrīšanās. Mēs redzam masu ar cilvēkiem, kuri deg naidā. Šis naids, kas vērsts pret Krieviju, nemaz nav naids pret Krieviju. Tas ir naids, kas jau bija uzkrājies cilvēkos, un tagad atradis sev izlaušanās ceļu. Šie cilvēki īstenībā nīst paši sevi, bet Dievs izmanto situāciju, lai attīrītos no nešķīstības, kāda ir ļaudīs. Garīgā līmenī uzvara ir gūta - tā ir Krievijas uzvara! Dievišķajā līmenī tas ir izlemts un izdarīts. Tie, kuri plānoja, nezināja Dieva lēmumus. Neviens tos nevar grozīt, jo aiz Krievijas stāv Dievs. Pat ja daudzas lietas ekonomikā vai politikā šķiet sarežģītas, tās ir Dieva zīmes. Grūta situācija Krievijai ir no cilvēku skatpunkta, bet notiks dievišķā intervence. Dieva brīnumi notiks un visu pavērsīs uz labu.

Tik tiešām pareģis! 18. martā viņš pareizi pateica, ka “krievus tagad pasaule neieredz” un ka krievu nīšana “vēl pastiprināsies”. Jā, tā nu gan tas notiek kopš 2. aprīļa, kad sāka atklāties krievu noziegumi Bučā un kopš tā brīža aizvien jauni noziegumi dienu dienā līdz jau minētajai bēgļu nogalināšanai Krematorskā. Šāds gaišredzības izcilnieks stādās priekšā kā Rami Blekts, psiholoģijas zinātņu kandidāts, adžurvedas maģistrs, filozofija doktors un 2007. gada alķīmiķu konkursa laureāts:

- Kad notiek tādas traģēdijas kā Ukrainā, tad tas nav tāpat vien. Tam ir karmiskas saknes un uzdevumi. Tie redzami Ukrainas [astroloģiskajā] kartē. Es gribu jūs iepriecināt par Krieviju. Zinu, ka krievus tagad pasaule neieredz. Pret krieviem ir aizspriedumaina attieksme, kas vēl pastiprināsies. Bet, lai cik tas dīvaini arī skanētu, konflikts sola uzplaukumu gan Krievijai, gan Ukrainai, ja raugāmies 3 - 5 - 10 gadus uz priekšu. Pat ja tas skan ciniski, neliels karš var glābt no degradācijas. Es redzu, ka Krievija izaugs, bet gads vai divi gadi būs jāpaciešas. Risinās cīņa starp melnajiem un baltajiem garīgajā līmenī. Krievijā ir ļoti daudz balto cilvēku. Krievija, Ukraina un Kazahstāna ir pašas tīrākās, pašas garīgākās valstis, kur cilvēki spējīgi uztvert dziļas lietas. Krievvalodīgie iedzīvotāji ir paši dziļākie. Ja ar viņiem kas notiks, tad pasauli vairs nekas neglābs. Krieviem ir ļoti grūts periods, jo Krieviju nolād. Krievi ir cūkas, krievi vienmēr bijuši dzērāji. Dīvaini! Ir man draugs Kanādā, ļoti talantīgs un garīgs cilvēks, bet klausās propagandu, ka jā - no Krievijas nāk tikai ļaunums, ka Krievija iznīcina Ukrainu, ka Krieviju vajag sagraut tāpat kā Vāciju 1945. gadā. Es biju satriekts. Uz cilvēkiem iedarbojas ne tikai TV, bet arī sociālie tīkli. Tur visur tiek tērēti milzīgi līdzekļi, lai cilvēki neieredzētu Krieviju, jo Krievija ir vienīgā, kas pretojas sātanismam.

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā