Astroloģijas esamību noteiks ar Putina nāvi

Ukrainas cīņā pret krievu iebrucējiem kaut tikai emocionāli iesaistītajiem cilvēkiem Latvijā jāpaciešas vēl tikai daži mēneši līdz Ukrainas uzvarai komplektā ar neatspēkojamu pierādījumu astroloģijas un visa gaišredzības pakalpojumu spektra spējām informēt par nākotni.
©Neatkarīgā

Karš Ukrainā dod dienišķo maizi ne tikai tagad jau daudzu pasaules valstu militāri rūpnieciskajiem kompleksiem un politiķiem, bet arī plašsaziņas līdzekļiem un gaišreģiem. Elektronisko publikāciju pasaulē viegli izmērīt to, cik daudz klikšķu, t.i., skatījumu izdodas savākt ar solījumiem atklāt Ukrainā karojošo pušu izredzes. Paredzējumus nav obligāti balstīt uz astroloģiju, numeroloģiju, Taro kārtīm u.tml. Pietiek ar uzņēmību rakstīt vai runāt. Sacīt var jebko un pamatot sacīto jebkā, sākot ar iegriešanos Ukrainā. Ja tur nemaz nav būts, tad var atsaukties uz kādu, kurš tur bijis, vai vispār kaut kur redzējis ukraiņus, vai saticis vēl citus, kuri kaut ko zinot par Ukrainu vai par karu. No tāda praktiski bezgalīga paredzējumu skaita atradīsies daudzi piepildījušies paredzējumi neatkarīgi no tā, ar ko un kad karš beigsies īstenībā. Tomēr tas neizslēdz iespēju atšķirt uz labu laimi teiktus vārdus no īsta paredzējuma, ja tāds vai tādi vispār atradīsies. Ja paredzējums īsts, tad tajā jābūt ietvertiem nevis vienam, bet vairākiem kara beigu raksturojumiem, kuru sakritība vienā tekstā kļūst ļoti tuva nullei no varbūtību teorijas viedokļa.

Taisni nosaka ar diviem punktiem

Praktiski nesagraujamu pareģa reputāciju izpelnīsies tas vai tie, kuri būs pamatoti izteikušies ne vien par kara beigām tad, kad karš jau pats sevi parādījis, bet arī par tā sākumu. Protams, ka arī tad situācija bija līdzīga, jo par kara sākšanos vai nesākšanos Ukrainā 2021. gadā sprieda uz katra stūra un arī ārpus Ukrainas šī tēma nebija nekas neiedomājams. Tomēr ne vispār, ne tieši gaišredzības sadaļā nav nemaz tik daudz publiski eksponētu tekstu, par kuriem vispār jēga pētīt, vai to varēja, vai nevarēja pateikt uz labu laimi. Savu reputāciju uz Krievijas uzbrukuma rēķina ir paaugstinājušas Amerikas Savienoto Valstu izlūkošanas iestādes, jo to ziņas par Krievijas uzbrukuma sākumu izrādījās precīzas. Turpretī izgāzušās šīs pašas iestādes ir ar Ukrainas kaujaspēju novērtējumu. Šajā neveiksmē izlūku vainai var piepīt arī ASV un citu valstu politiķus ar dažādiem motīviem, kāpēc viņiem Ukrainas sakāve dažu dienu vai nedēļu laikā būtu izdevīgāka nekā tagadējais karš.

Kā speciāli radīta pareģu spēju atklāšanai ir gadu mija, t.i., mediju izkoptās gadu mijas tradīcijas ar apnicīgā daudzumā uzdotiem jautājumiem par Jauno gadu. Krievijas iebrukums Ukrainā notika 2022. gada sākumā, naktī uz 24. februāri. Kurš astrologs vai politologs sarūpējis liecības, ka viņš tik tiešām jau 2021. gadā pateicis par karu vairāk nekā tikai to, ka karš varētu sākties? Izrādās, ka gaisreģu sadaļā uz tādu godu tikai divi pretendenti.

Kurš katrs tā pateikt nespēja

Viens no tiem ir ukraiņu astrologs Vlads Ross (attēlā) ar 2021. gada 29. decembrī fiksētām atbildēm par 2022. gadu. Tās sniegtas TV raidījumā, kura kopijas tagad visiem pieejamas internetā zem virsraksta “Самый опасный год! Росс : в марте случится страшное - БЕРЕГИТЕСЬ!”. Tātad: “Pats bīstamākais gads! Ross: martā notiks briesmīgākais - SARGIEIES!” Sargieties no Tīģera, kura horoskopa zīmes pilnvaras stājās spēkā ne 2022. gada 1. janvārī, bet 1. februārī:

-Tīģera gadā vienmēr risinās ekstremāli notikumi pasaulē. 1914. gads - Tīģera gads... 1938. gads - Tīģera gads - ir pats bīstamākais piemērs Ukrainai, jo tajā gadā notika Austrijas anšluss [pievienošana Vācijai] un Sudetijas aneksija. Tāpēc uzskatu, ka arī Otrais pasaules karš sākās Tīģera gadā. Tika noslēgta šaušelīgā Minhenes vienošanās, Čemberlens atdeva Čehoslovākiju saplosīšanai Hitleram. 1962. gadā Karību krīze... [Sarunā iepītas Tīģera izdarības vēl citos šai zīmei atvēlētajos gados.] Tāpēc ir lielas briesmas Ukrainas aneksijai tieši Tīģera gadā, jo īpaši tad, kad tas būs iestājies. Martā notiks planētu parāde, tas ir pats bīstamākais brīdis hibrīdkara sākumam. Pēc tam Marss ieies Auna zvaigznājā - tās abas ir kara zīmes, un 11. maijā Jupiters ieies Auna zvaigznājā, tāpēc ir teorija, ka maijā pilna apmēra karš izvērsīsies no martā sāktā hibrīdkara Donbasā.

Kā punkts uz i šajā 25 minūšu raidījumā ir tā 11. minūte, kad izskanēja Ukrainas pilsētas Mariupoles vārds. Astrologs brīdināja cilvēku pamest pilsētu, kurā izvērsās visniknākās kaujas kara pirmajos mēnešos un kurai nāksies būt par vienu no piemiņas vietām Krievijas kara noziegumu upuriem.

Vēlāk radās jautājumi, ko īsti spējis nolasīt V. Ross: vai planētu un zvaigžņu attiecības, vai Krievijas ģenerālštāba sagatavoto plānu sākt uzbrukumu Ukrainā ar iebrukumu tikai Donbasā un tālāk Ukrainā ieiet pēc pāris mēnešiem, kad Krievija būs izrādījusi savu militāro pārākumu pār Ukrainu gan kaujās, gan ar visas Ukrainas apšaudīšanu apmēram tā, kā tas notiek tagad. Krievijas diktators Putins izlēma šādas mudžināšanās vietā likt zibenskaru pēc viņa elka, kādreizējā Vācijas diktatora Hitlera atstātajiem paraugiem.

Astroloģija kalpojusi maģijai

Otrs gadījums rāda, kā iespējams paredzēt kara beigas kā daudz ilgāka laika perioda noslēgumu, kurā kara sākums pieminēts otrajā plānā. Tā ir Krievijas Rostovas valsts universitātē diplomēta filozofa, bet tālākā karjerā Okulto ordeņu maģistra Andreja Kosmača (1974, attēlā) 2021. gada 10. Decembrī publicētu interviju Krievijas opozīcijas publicistam Markam Feiginam. Viņš ar atsauci uz kādu sava ordeņa dižbiedru stāsta par to, ka Putins esot savu politisko karjeru izveidojis ar maģijas palīdzību, kas intervijas laikā izsīkusi:

-1999. gada 9. augustā pilnā Saules aptumsuma dienā Valahijā (Rumānijā) tika izpildīts rituāls ar mērķi mākslīgi piešķirt Putinam veiksmi. Taču mākslīgi piešķirta veiksme neturpinās visu mūžu. Veiksme aizies, sākot no 2021. gada februāra. Tas līdzinās kravas vilciena bremzēšanai. Bremzēšanas ceļš vilksies 11 mēnešus. Galvenā pazīme veiksmes aiziešanai būs neiedomājami liels aviokatastrofu skaits. Putins sasniedza varas virsotni Saules aptumsuma laikā un pēc Saules aptumsuma to atstās. 20 mēnešus pēc tam, kad veiksme būs Putinu pilnīgi atstājusi, viņa dzīves cikls beigsies. Tagad ir 2021. gada novembris. Tuvākais saules aptumsums gaidāms 2023. gada 20. aprīlī, kas pilnībā sakrīt ar vārdiem, ka Putina nebūs 20 mēnešus pēc viņa veiksmes beigām.

Tālāk sekoja atruna jeb precizējums par 98% varbūtību Putina dzīves beigām tieši 2023. gada maijā. Varbūt viņa agonija ievilsies līdz augustam.

Pēc Putina valdīšanas fināla rezultāta paziņošanas A. Kosmačs runāja par planētu un zvaigžņu stāvokļiem 2022. gada pavasarī apmēram tāpat, kā V. Ross, taču viņš norādīja citu ceļu šo stāvokļu realizācijai kara sākumā: “Vadoņa veselība var tā sašķobīties, ka viņa vietā nāks kolektīvs pārvaldes orgāns. Tieši tajā brīdī var gaidīt militāru uzbrukumu Ukrainai Tas galvenokārt būs vērsts uz iekšējo vajadzību apmierināšanu, lai noslēptu visu, kas Kremlī notiek. Tad Afganistāna kļūs par bērnu spēli, salīdzinot ar Ukrainu.”

-Pavasaris ir ļoti svarīgs ar aptumsumu joslu. Vispirms Hitlera dzimšanas dienā, 20. aprīlī iznīcinās visu krievnacistisko struktūru, kas apņēmusies iznīdēt ukraiņus kā tautu. Otrs aptumsums būs 5. maijā, Kārļa Marksa dzimšanas dienā, pēc kuras Ļeņins tiks iznests no Mauzoleja. Pēc tam sāksies dumpji... Pamats tam ir Plutona - nāves simbola ieiešanas Krievijas Ūdensvīra zīmē... Kāds 16. gadsimta mūks ir teicis, ka pēc Anglijas karalienes nomirs melnais pāvests un pēc viņa krievu cars. Pats vēlākais, ko es viņam dodu, ir jūnijs...

Paredzējums provocējis savu piepildīšanos

A. Kosmača paredzējumu var traktēt kā veidu, kādā paredzējuma sniegšana nodrošinājusi tā piepildīšanos, pamudinot Putinu rīkoties tā, lai paredzējums nepiepildītos. Varbūt tieši A. Kosmača dēļ Putins pāris dienas pirms uzbrukuma Ukrainai sarīkoja TV šovu, kurā pazemoja pilnīgi visus, uz ko vien krita aizdomas par ietilpšanu “kolektīvajā pārvaldes orgānā”. Nē, nav šīs niecības spējīgas izlemt ne par kādu karu! Tikai viņam pienāksies kara uzvarētāja lauri. Un lai redz A. Kosmačs ar visiem saviem maģiskajiem ordeņiem, ka veiksme Putinu nav atstājusi.

No tagadējā skatpunkta izsakāms precizējošs jautājums, vai pārbīdīta nav aviokatastrofu termiņu uztvere. Jā, protams, piedzīvoja Krievija arī 2021. gadā aviokatastrofas, bet tikai tagad lidmašīnām vajadzētu birt no gaisa kā akmeņiem. Runa nav par Krievijas kara lidmašīnu notriekšanu Ukrainā, bet par sankcijām pret civilajām lidmašīnām, kuras Krievijas aviokompānijas bija paņēmušas nomā un kuras Krievija iznomātājiem faktiski nolaupīja pēc kara sākuma. Pašsaprotami, ka rezerves daļas šādām lidmašīnām vairs netiek piegādātas. Aviopārvadājumi Krievijā tiek uzturēti, pārliekot detaļas no pusizjauktām lidmašīnām vēl lidošanai atstātās lidmašīnās. Tagadējās lidmašīnas nav būvētas šādam apkopes veidam un teorētiski tā ļaunajām sekām vajadzēja izpausties jau pusgada laikā. Līdz šim par tādām sekām tikai nostāsti, ka lidmašīnas nonākot avārijas situācijās, no kurām pagaidām izdevies izkļūt bez avārijām ar nenoslēpjamiem cilvēku upuriem.

Savu 2021. gada nogales paredzējumu par Putina nāvi 2023. gada maijā A. Kosmačs atkārtoja pagājušā gada 20. maijā. Tajā brīdī viskvēlākajiem Krievijas sāktā kara piekritējiem nebija ko iebilst pret to, ka Padomijas iebrukums Afganistānā tik tiešām bijusi bērnu spēle salīdzinājumā ar Krievijas uzbrukumu Ukrainai. Tikpat vispārpieņemta ir atziņa par agresiju Afganistānā kā vienu no lielākajām naglām, ko Padomija pati iedzina savā zārkā. Tomēr no teiktā neizriet, ka Krievijas sakāve un sabrukums ir pašsaprotams kara rezultāts dažu turpmāko mēnešu un šā gada laikā. Kurš saka, ka šis risinājums izriet no planētu un zvaigžņu attiecībām, tas riskē neatgriezeniski diskreditēt astroloģiju daudzu cilvēku prātos, ja viņa paredzējums nepiepildīsies.

Uzzini pirmais, kas interesants noticis Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā