Komentāri: Valdības solījumu izpilde iestrēgusi; patērētājiem joprojām draud astronomiski elektroapgādes tarifi

Komentē 4

Izskatās tā , ka visi to redz un zin , ka pašreizējās valdības vadīkļiem ar KUNGU Kariņu priekšgalā nav vērts ticēt bet tomēr neko neviens nedara. Katru dienu ir pa kādam rakstam , kur var lasīt, ka viņu iepriekšējie solījumi ir tikpat tukši kā māla pīle. Gan par veselības aprūpi , kas pārvēršas par maksas medicīnu , gan par šajā rakstā minēto, gan par atbalstu zinātnei un vēl daudzas citas lietas. Vajadzētu viņus visus apsūdzēt par nepatiesu ziņu sniegšanu !

Un sākt sodīt administratīvi , ka to dara piemēram VID pret uzņēmumiem , kas iesniedz nepareizas ziņas par saimniecisko darbību. Pretējā gadījumā visiem šiem rakstiem nav jēgas , jo tos neviens no KUNGIEM neņem par pilnu .. Sak uzrakstījāt un tad . Es tak politiķis man nav jārunā taisnība !

15.februāris 2023 Atbildēt

Vispār jau gan dabiskos monopolus būtu "jāņem aiz dziesmas". Tai skaitā abus tīklus. Tiem to eksistence ir kļuvusi par pašmērķi, nevis ekonomikas un tautsaimniecības vajadzību nodrošināsāna. Bet ja ļauj šiki dzīvot, kāpēc nedzīvot. Jau 2016. gada ST tarifa pieaugums, maksa par atļauto slodzi, pieslēgumam S8 pieauga no 5,12 līdz 19,56 EUR/kWh/gadā. Cik reizes tas ir? Un tā notika ar visiem pieslēgumiem, kuri ražo produktus: 20kV līnijas, kopnes un citiem. Tas automātiski samazināja ražotāju konkurētspēju. Vēl OIK. Rezultātā kaimiņi iet garām kā stāvošiem.

Bet tas, ka saules paneļi vasarā atdos tīklā elektrību, kura tobrīd ir stipri lēta, bet ziemā tik pat elektrības paņems atpakļ, neko par to nemaksājot, nav pareizi. Jo ziemā elektr. vinnozīmīgi būs stipro lētāka. Kas to starpību segs? Rīpnieciskie patērētāji? Jeb mājsaimniecības, kam nav saules paņeļu? Nu kaut kā negodīgi sanāks. Arī tā elektr. stumdīšana turp un atpakļkaut ko maksā.

15.februāris 2023 Atbildēt

Pareizi jābūt ;Jo ziemā elektr. vinnozīmīgi būs stipri dārgāk.

15.februāris 2023 Atbildēt

Es maksāju pēc biržas cenām. Janvārī 1kwh man izmaksāja 18 centus. Tas ir krietni mazāk nekā vidēji 2021. gadā- 24 centi. Vajag strādāt ar galvu.

15.februāris 2023 Atbildēt