Komentāri: "Providus" "apgūs" 267 tūkstošus no ukraiņu bēgļiem domātās ANO naudas

Komentē 2

Izlasīju,bet mani tas nepārsteidza. Latviju var salīdzināt ar zirnekļu tīklu, ja runa ir par no ES vai šoreiz UNHCR saņemto finansiālo palīdzību. Šo tīklu gadu garumā ir izveidojuši daudzi melni zirnekļi, kas savā starpā ir ar stīgām saistīti. Kā tīklā ielido naudas maiss, tā saturs tiek iemītnieku starpā appēsts. Ja kāds mazs pelēks zirneklītis sāk domāt par varbūtību piedalīties šajā maltītē, viņš jau domāšanas procesā tiek aprīts. Gadu laikā zirnekļu tīkls kļūst lielāks un lielāks. Melnie zirnekļi vairojās, iegūst draugus utt. Un tas notiek Latvijas ozolā. Tauta dodās apbrīnot šo Dižozolu. Visi apzinās šī zirnekļu tīkla esamību, bet nevar apvienot spēkus un balsis lai to iznīcinātu. Vai kaut vai samazinātu tā izmērus....

Rakstā ir minēts, ka " Neatkarīgā" ir nosūtījusi jautājumus LATVIJAS amatpersonām. Naivums vai bailes? Meklēju teikumu, kur būtu rakstīts, ka šī publikācija ir nosūtīta arī UNHCR un personīgi Nordenfofa kungam. Bet to neatradu.

Vienīgā cerība ir ka Latvijā radīsies WISTBLOWERS (angļu valodā) kuri uzdrīkstēsies kaut daļu no Latvijā notiekošā pastāstīt Pasaulei.

24.februāris 2023 Atbildēt

Atvainojos, rakstot klūdījos vienā vārdā: WHISTLEBLOWERS

24.februāris 2023 Atbildēt