Komentāri: Latvijas iedzīvotāji nespēj nosegt pamatnepieciešamības

Komentē 7

Esmu seniors jau gados ar pietiekami aktīvu dzīves veidu. Izlasīju rakstu un aizdomājos, kam tas domāts? Tas, ka cilvēki Latvijā dzīvo uz augsta nabadzības sliekšņa ir tāpat zināms, vai tas kaut ko maina, vai tas vispār kādam interesē? Latvijā ir tauta, iedzīvotāji, Latvijā ir parazītu banda,,valdība,, kura dzīvo ar Latvijas tautas naudas maku kā ar savu ,,nopelnīto,, un var atļauties dzīvot ar plašu vērienu. Kas mainīsies pēc šā ieliktā raksta publicēšanas?

Atbildes nav un visticamāk, ka tādas arī nebūs.

23.marts 2023 Atbildēt

Nepiekrītu. Par to ir jārunā, jāraksta, lai cilvēki apzinās, kādā valstī dzīvojam īstenībā. Ja par to nerunās, tad visu nomāks oficiālā propaganda ar savu "viss kārtībā, ak cienījamā kundze"... un tad rezultāts ir tāds, ka cilvēki atbalsta Kariņu ar Levitu, lai gan viņu vadībā valsts atpaliek ne tikai no Igaunijas, bet arī palielinās mūsu atpalicība no Lietuvas......

23.marts 2023 Atbildēt
laimonis > viesis

Valdias mafija ir galigi degradejusies.Un apelet uz vinu sirdsapzinu ir absurds.Pamazam ejam uz valsts iznicibu.Kamer nonaksim lidz bankrotam.Un ko darisim kad ES pajuks.Un jaunaja ES nabadzigas valstis netiks uznemtas.Tapec iesaku draudzeties ar lielo kaiminu.

1.decembris 2023 Atbildēt

Pārsteidz politiķu un sabiedrības kopumā vienaldzība attiecībā uz zemo dzīves līmeni Latvijā. Kamēr pat Eiropa aizrāda, ka sociālā politika Latvijā ir vājākā Eiropā un augstais nabadzības un nevienlīdzības līmenis ir viens no galvenajiem valsts apdraudējumiem, tikmēr mūsu publiskajā telpā kā galvenās problēmas tiek izceltas viendzimuma pāru attiecības, dzimuma maiņa un kā piespiest cilvēkus pārtikt no kukaiņiem......

23.marts 2023 Atbildēt

izsaku ko domaju nevis aizstavu kritize tikai Karinu bet Latvija ir aizvadijusi 30 gadus un ta ir tur kur ta ir un ka te ir vainigs ari runa bija par tautas veletu prezidentu un tad ari varetu vinu kritizet prasit visu vina atbildibu vienalga kas bus Levita vieta kamer Saeima veles nekas nemainisies bet kas so jautajumu iekustinas uzskatu ka LEVITS ka tautas velets butu loti piemerots Latvijai ar savam zinasanam un tad tauta varetu vinu kritizet

23.marts 2023 Atbildēt

(tas tā, ironiski) Nu vismaz skaidrs kāpēc deputāti sev ceļ algas, ja jau visturīgākajām mājsaimniecībām sanāk tikai 1475 eiro uz cilvēku.

24.marts 2023 Atbildēt

SVARĪGA INFORMĀCIJA !!!

Vai jums ir nepieciešama nauda vai finansējums jūsu projektam? Vai vēlaties maksāt parādus? Vai bankas ir noraidījušas jūsu failu?

Sazinieties ar mums, lai atrisinātu savas problēmas, mēs pārstāvam organizāciju ENTRAIDE FINANCE izveidot, lai apmierinātu trūcīgo un trūcīgo cilvēku vajadzības.

Kontaktpersona:

entraidefinance.fr@gmail.com

entraidefinance.fr@gmail.com

24.marts 2023 Atbildēt