Komentāri: Valdība izvairās tautai atklāt Briselē spriesto

Komentē 11

Jau toreiz, kad Kariņš pirmoreizi kļuva par valdības vadītāju, viņš Eiropai apsolīja, ka kļūs zaļāks par zaļu. Latvijas sabiedrība kautrīgi paklusēja.

27.marts 2023 Atbildēt

Madri, Latvjjas sabiedrība, diemžēl, bet nepaklusēja, gan iebīdot Kariņu premjera krēslā atkārtoti! Esam maza, bet smirdīgāka tautiņa par jebkādu iespējamo CO2 problēmu, jo allažiņ piebalsojam liekulīgiem neliešiem, kuru vienīgais mērķis ir īstermiņa pašlabums, šoreiz pat aizbildinoties ar ilgtermiņu! Cik dumjš un akls cilvēks spēj būt, tik dumjš un akls ir pseidocīnītājs pret pseidoproblēmu ar pseidoieročiem. Latviešu pāķpremjers te ir līderos!

27.marts 2023 Atbildēt

un e-auto nav vienigas, kam ir 0 CO2 CNG gazei ir 96% mazaku izmesu, neka benzina auto.

27.marts 2023 Atbildēt

To jenkiju jau sen vajadzēja patriekt!

27.marts 2023 Atbildēt

Patriekt no neta 100% vajag neta idioto Viktoru Mihailovu un tads pats otrs neta idiots Rima Solis un ja visa ES paries tikai uz e-auto tiem vairs nepietks elektribas un 3 ir Modris vel viens stulbs neta piders.

27.marts 2023 Atbildēt

Ja jau neatklāj, ko runājuši un lēmuši, tas visdrīzāk varētu nozīmēt, ka ir pieņemti iracionāli un nesaprātīgi lēmumi.

27.marts 2023 Atbildēt

Steidzīgi viesstrādniekus jānopindzelē zaļā krāsā. Ja nopietni, lūdziet Dievu par visām valdībām. Tad viss manīsies uz labu un sātans ar viņiem nemanipulēs. Bet vispirms katram jāatrod Dievu lai Viņu no sirds varētu lūgt.

27.marts 2023 Atbildēt

Atvainojiet par to, kā izteikšos, bet šķiet, ka pat sātans ir šokā, kas šobrīd notiek pasaulē, jo liela daļa zog paši nezin priekš kam, jo cilvēks taču joprojām ir mirstīgs, bet daļa laikam to aizmirsušu un nauda vispār ir apdrukāts papīrs un vērtība ir tikai cilvēcībai.

27.marts 2023 Atbildēt

Kariņa valdības nacionālā pozīcija- padarīt Latvijas iedzīvotāju šodienu pēc iespējas neciešamāku gaišās nākotnes vārdā..... izspļauti boļševiki... :(((((((

27.marts 2023 Atbildēt

Ja šie cilvēki nespēj sniegt atbildes par Briselē spriesto, tad tādi nedrīkst pārstāvēt valsti Briselē, tas liecina par vieglprātīgu attieksmi pret vēlētājiem, jo katram valstī dzīvojošam interesē savas valsts atīstība, ne tikai Ukrainā notiekošais, jo tikko TV izskanēja, ka tieši no Ukrainas un tieši ukraiņi zvana un apzog Latvijas cilvēkus par milzu summām, ne kauna, ne goda pie tādiem sirds siltuma dāvājumiem no daudziem Latvijā dzīvojošie. Gods izmeklēšanas operācijas cilvēkiem, kuri to atklāja- CERU, KA CILVĒKI, KURI TO ATKLĀJA TIKS APBALVOTI.

27.marts 2023 Atbildēt

Jautājums ir- kādi ir uzskati par valsts attīstību. Cik saprotams no raksta, Latvijas pārstāvju nostāja ir vērsta uz agresīvu zaļā kursa īstenošanu, kas būtībā ir pretēji valsts interesēm. Tādēļ arī viņi ir tik nerunīgi. Nav jau pirmā reize, kad Latvijas politiķi darbojas pretēji valsts interesēm. Savā laikā tieši Vienotības politiķi bija pret ES iniciatīvi ieviest vienotus sociālās politikas standartus. Pamatojums- tā būšot nepamatota iejaukšanās valstu iekšējās lietās. Rezultāts?- Latvijā sociālā politika Vienotības vadībā ir vājākā ES.... tādas, lūk, rūpes par valsts attīstību.........

28.marts 2023 Atbildēt