Komentāri: Politiķu entuziasms par ārkārtas nodokli bankām un energouzņēmumiem krīt; iespējams kompromisa variants

Komentē 3

Valdiņ Dombrovski, “Vienotība” – “Jenotība”, kur bija Tavs valstsvīra skatījums un reālais darbs palīdzēt tautai, cilvēkiem, kad 2008.gada krīzes laikā Tu kopā ar bankām iznīcināji manu uzņēmumu, atņēmi biznesu, mājas, zemi, tehniku un arī simtiem tūkstošiem citu Latvijas iedzīvotājiem atņēmi mājas, aizdzini svešumā uz citām zemēm?

Tu esi bandīts, noziedznieks, divkosis un genocīda veicējs pret savu tautu, īsts Hitlers, īsts Staļins!

Tai pat laikā Tu savus viesu mājas īpašumus ar to pašu banku palīdzību pa kluso saglābi, kā kukuli tosaņēmi par banku aizstāvēšanu.

Tu esi viens no lielākajiem Vienotības neliešiem un Tavs darbs bija pat ne vīrieša, bet lupatas un nodevēja cienīgs.

Ja runāt par Dombrovski un bankām, tad nekas pasaulē nav ļaunāks par tām un cilvēkiem-augļotājiem, kas tajās strādā. Jo augļotāji ir cilvēki bez sirds un dvēseles. Saucot lietas īstajos vārdos, banku biznesa stratēģija ir augļošana.

Savulaik Saeimā tika izvirzīts priekšlikums iekļaut Satversmē, ka Latvijā pamatvērtības ir kristīgās vērtības. Bībelē, tāpat arī Korānā ir skaidri un gaiši pateikts, ka augļošana ir grēks, un ir jārīkojos, lai to novērstu, nevis veicinātu. Stāsts ir par parazītiem – augļotājiem, kurus tagad nezin kāpēc sauc par finansistiem, komersantiem, bankām, kredītiestādēm vai vēl kā citādāk. Jo „augļotājs” neskan sevišķi smalki. Bet precīzi izsaka būtību. Parazīts – augļotājs nesēj, nebūvē, neapkalpo pie galda. Viņš nedara neko sabiedrībai derīgu, bet pārtiek no citu darba. Bet nauda pie viņa plūst. Nauda, kurai piešķīruši vērtību tie, kuri kaut ko dara. Bet vistrakākais – piesaistot cilvēkus naudas sistēmai tās viskroplīgākajā formā, augļotāji iegūst varu pār tiem!

Nav dzirdēts, ka, izskatot parādu piedziņas lietas, kāds tiesnesis būtu pieņēmis blakus lēmumu un kaut viena banka būtu saukta pie kriminālatbildības par augļošanu vai kreditēto uzņēmumu novešanu līdz maksātnespējai un kredītņēmējiem būtu atlīdzināti banku apzināti radītie zaudējumi. Arī tas, ka V.Dombrovskis ar viņa vadīto valdību bija tie kretīni, kuri nepieņēma kredītu ņēmēju aizstāvības likumu un kopā ar savu valdību piekāpās banku lobijam, un atdeva cilvēkus “saplosīšanai” šiem asinskārīgajiem augļotājiem, atņēma viņiem mājas, dzīvokļus, darbu, iztikas līdzekļus, veica reālu genocīdu savu tautu izdzenot svešumā, uzņēmās valstij nevajadzīgu kredītu, kas tagad visiem jāiznes. Par ārprātīgiem 700.000 tūkstošiem samazinājies iedzīvotāju daudzums.

30.marts 2023 Atbildēt

Kā jau minēju kad sākās runas par šo nodokli, Latvijā komercbankām nekas nedraud. Ne tikai Kariņš ar Levitu nav tie politiķi, kas spētu kustināt šāda līmeņa jautājumus, bet visa "politiskā elite" kopumā nav uz to spējīga. Pie tam, valdošās koalīcijas nostāju vislabāk ilustrē teiciens par Latvenergo, kura peļņa tāpat nonākot valsts budžetā- viņu nostāja ir vienkārša- jo augstākas cenas un nodokļi, jo labāk, jo budžetā ienāk lielāki ieņēmumi.... tas, ka šāda domāšana ir aprobežotības kalngals un ne ar ko labu vienkārši nevar beigties, līdz tam neviens aizdomāties nav spējīgs. :((((((((

30.marts 2023 Atbildēt

Banku biznessLatvija loti aktuala tema cik cilveku ir cietusi piemeram no ABLV bankas un cies vel tagad parejot Citadeles mantojuma jaunas gimenes nema kreditus savam majoklim vai tad valdibai nevajadzeja pieskarties sai temai kadCITADELEparnema ABLV KREDITNEMEJUS 20008 GADA JA BUTU PIENEMTSKREDIT NEMEJU LIKUMS TAD NEBUTU BANKU PATVALA JAU IZSKANEJIS ATSLABUMS VIRSPELNAS NODOKLA JAUTAJUMS BANKAM UN NE TIKAI

30.marts 2023 Atbildēt