Komentāri: Andreja Upīša trockisms kā cilvēknīšanas paveids

Komentē 13

Manuprāt, Kluinis ir pelnījis, ka viņu izbaro cūkām.

22.aprīlis 2023 Atbildēt

Manuprāt, tā "izbarošana" var pagaidīt līdz Patardienai, jo pašlaik aktuālāks jautājums "Kā izplatās ļaunuma infekcija?", un, kā to mzināt (Jēkabpils traģēdijas kontekstā). Atbildes meklējumos noder izlasīt A.Upīša "Spartaks", par kuru 1943.g. viņš saņēma Tautas dzejnieka goda nosaukumu. Toreiz Maskavā "trockisti" A.Upīti gribēja "apēst bez sāls", taču ....

22.aprīlis 2023 Atbildēt

Precizējums - 1943.g.16. janvārī Latvijas PSR AP Prezidijs izdeva dekrētu, ar kuru A.Upītim tika piešķirts Tautas rakstnieka goda nosaukums. P.S A.Upīša "Spartaks" - labākais piemērs, lai saprastu "cilvēknīšanas" ideoloģijas izplatītāju mērķi.

22.aprīlis 2023 Atbildēt
dzintra > edgars

Kas tā par Latvijas PSR AP 1943,gada janvārī Maskavā un kā tieši "kuiļi un beni"'nozākā pagātni un mirušos?Laikam neesmu pietiekoši attīstīta,lai saprastu.

22.aprīlis 2023 Atbildēt
EDGARS > dzintra.5afe6f04c82ee

Pilnīgi droši, ka A.Upīša "Spartaks" neesat lasījusi, tāpēc nav tāda sapraša kā A.Upīša reālisma metodes izmantotājam:"Atgūto Latvijas valsti esam noplanckājuši kā žūpas notrallina loterijas laimestu, laiduši alkatīgā sīku bodnieku biznesā un bankrotējuši, mēģinājuši kristīgi dalīt uz galviņām un samainījuši Jūdasa grašos." Aivars Tarvids: Tev mūžam dzīvot, Latvija...(apollo)

22.aprīlis 2023 Atbildēt
EDGARS > dzintra.5afe6f04c82ee

Bez 1943.g. LPSR nebūtu 1990.g. LPSR. Līdz 4. maija svinībām noder izlasīt vismaz vienu spēkā esošu likumu - LATVIJAS PADOMJU SOCIĀLISTISKĀS REPUBLIKAS

AUGSTĀKĀS PADOMES DEKLARĀCIJA

Par Latvijas Republikas neatkarības atjaunošanu (sk. vietnē - likumi.lv)

22.aprīlis 2023 Atbildēt
PaulaFox > edgars

❤️Sveiki) Mani sauc Paula un man ir 23 gadi) Es esmu topošā SEX modele 18+) Lūdzu, novērtējiet manas bildes at ➤ ja.cat/id378056

24.aprīlis 2023 Atbildēt

Manā jaunībā Trockis bija paslēpts tik dziļi, ka par viņa eksistenci uzzināju tikkai pēc Dž.Rīda grāmatas "10 dienas, kas satrīcināja pasauli" izlasīšanas.

22.aprīlis 2023 Atbildēt

Mūsu tagadnē ļaunums rosās atklāti, gluži kā NRA kuiļi un beni, kas izvēlas nozākāt pagātni un sen mirušos. "Levits aicina izmeklēt, kādēļ policija Jēkabpils slepkavības lietā neizmantoja likumos dotās iespējas. TVNET/LETA. 2023. gada 19. aprīlis."

22.aprīlis 2023 Atbildēt

Stāsts par Andreju Upīti kā trockistu rādās kā no netīra pirksta izzīsts (NRA, 2023.g. 9.un 22.apr.). Es tikos ar Valerijānu Viļčuku īsi pirms viņa “aiziešanas”. Tad interesējos par Latgales kultūru - viņam bija bagāta vecu avīžu kolekcija, bet vecās avīzes mani neinteresēja, tad nodarbojos ar Rēzeknes Augstskolas veidošanu. Par Trocki, cik atceros, nerunājām un par trockistiem arī neko nezināju.

Gribu atstāstīt, kā Valerijāns no nāves izbēga. Kad pēdējā brīdī Centrālcietumā ieslodzītos lādēja lopu vagonos, un tie jau bijuši pārpildīti, Valerijānam laimējies vēl iespraukties. Kas nepaspēju, tos nošāva. Par to liecinot lielais krusts pie cietuma. Tā, lūk!

Un par Andreju Upīti. Ja ikvienu aizdomīgo pieminekli gāzīsim, tad ātri vien naida kurināšanā varam nonākt tik tālu, ka ikvienu pirms Atmodas laikiem dzimušo arī jālikvidē.

22.aprīlis 2023 Atbildēt

No trekna "pupa" zīž NRA spalvu mēr*ļi, jo par "atteikšaanās kultūras (cancel culture) netīrumu izplatīšanu modernie trockistfašisti to atļauj. Skat', cik veikli Kuiļa kungs lēkā pa vēsturi - hop, un pāri abiem pasaules kariem - hop, un aplej visus tos, kas palika un/vai atgriezās Latvijā, 2x atjaunoja izpostīto zemi.

23.aprīlis 2023 Atbildēt

Lielie nelieši (monarhi, baņķieri, lielrūpnieki), kurus atbalstīja mazie nelieši ( veiklie žurnālisti, socdemokrāti, kas nobalsoja par karu) - ierāva pasauli Lielajā karā (1914-1918). Nebūtu sācies šis tautu slaktiņš, sēdētu Trockis Ņujorkā fantazējot par vispasaules revolūciju, Ļeņins Ženēvā rakstītu memuārus, bet Staļins Sibīrijas Turhanska kādu vietējo mafiju vadītu. Beidziet šitos trikus, Kuiļa kungs!

23.aprīlis 2023 Atbildēt

Ak,Dievs, cik daudz stulbību tas cilvēciņš (raksta autors) ir no sevis izspiedis! Laikam jau ilgi mocījās...

25.aprīlis 2023 Atbildēt