Komentāri: Ar divu valstu prezidentu sejām aizsedz "Rail Baltica" būvē neizdarītos darbus

Komentē 5

«Egils Levits ir kā spoža zvaigzne. Spīdums, kas šai zvaigznei piemīt, ceļas no dziļas inteliģences, no izcilas izpratnes par Latvijas vietu un lomu Eiropas un pasaules kontekstā. Latvijai ir ļoti nepieciešama zvaigzne, kas apspīd mūsu valsts tumšos beztiesiskos kaktus. Viņš spēj visus putnus, kam nošļukuši knābji, ar savu lielo ticību Latvijas valstij un latviešu nācijai atkalt celt spārnos».

/Māra Zālīte/

25.aprīlis 2023 Atbildēt

❤️Sveiki) Mani sauc Paula un man ir 23 gadi) Es esmu topošā SEX modele 18+) Lūdzu, novērtējiet manas bildes at ➤ ja.cat/id378056

25.aprīlis 2023 Atbildēt

Vispār es nesaprotu, kāpēc bija vajadzība būvēt dzelzceļu cauri Rīgas centram. Vai Rīga kāda mazpilsēta ?

25.aprīlis 2023 Atbildēt

Bezmaksas seksa iepazīšanās. Skaistas un vientuļas meitenes vēlas seksu un gaida jūs šeit ----- urlis.net/club

25.aprīlis 2023 Atbildēt

Protams ka no ES puses, tas ir tīri politisks projekts. Un jebkurš politisks projekts vispirms nozīmē problēmas un izdevumus, un tikai pēc tam kaut kādus iespējamus un visai apšaubāmus izdevumus. No mūsu elites puses- mūsu nacionālā īpatnība ir tā, ka Latvijas politiskā elite tāpat kā žagatas uz spožām lietām, krīt uz politiskiem projektiem. Radīt ekonomiskus projektus mūsējiem neizdodas, bet uz politiskajiem viņi ir krituši. Un, protams, ekonomiskā infantilisma sekas- viņiem liekas, ka šāda politiska projekta būvniecība esot investīcijas valsts nākotnē, kas ir absolūtas muļķības. Investīcijas valsts nākotnē ir saimnieciski, nevis politiski projekti un tirdzniecības centri.

25.aprīlis 2023 Atbildēt