Komentāri: Skaidro naudu atņems visiem un medicīnu - trūcīgajiem

Komentē 17

The Great Reset. Jūs tur lejā, uztraucaties un peraties par proxy fake karu, mēs te augšā paliksim savās vietās.

7.maijs 2023 Atbildēt

ASV bankrotējušo banku skaits ir pārsniedzis 2000. Izskatās, ka kaut kas līdzīgs varētu būt gaidāms arī Eiropas Savienībā un, protams, arī Latvijā. Diez vai mums šī nelaime paies garām.

7.maijs 2023 Atbildēt

Labojums: maksātnespējīgo banku skaits ir pārsniedzis 2000.

7.maijs 2023 Atbildēt

Jā, traki, ja kāds grib pavilkt uz Eiropas pusi krievijas ietekmes sfēru latviju.

7.maijs 2023 Atbildēt

Hi hi, kurš tad Latviju grib pārvilkt uz Eiropas pusi? Kariņš ar Levitu, kas paši darbojas labākajās padomju tradīcijās? :))))))))) nesmīdini cilvēkus......

7.maijs 2023 Atbildēt

Kurš grib, tas var viegli ielīst "dziļi Eiropā" vai kur citur:Kopš 1991.gada no Latvijas ir aizbraukuši 600 tūkstoši iedzīvotāju, liecina Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) dati. 1991.gadā Latvijā bija reģistrēti vairāk nekā 2,65 miljoni iedzīvotāju, savukārt pēc 26 gadiem – 2017.gadā – to bija vairs tikai 1,95 miljoni."

7.maijs 2023 Atbildēt
Roberts > edgars

Tā klaji matemātiski 2,65 miljoni šeit visdrīzāk nebūtu, ja neizbrauktu neviens - Latvijā dzīvojošajiem bērni vairs nav prioritāte nr 1, un ar daudzviet zemajām algām un dārgo dzīvi vien to attaisnot nevar.

7.maijs 2023 Atbildēt
Grunneier > edgars

Ļoti sakarīgi uzrakstīts, EDGARS. Tie, kuri grib dzīvot civilizēti, aizbraukuši uz Eiropu. Bet tie kuri joprojām grib turpināt dzīvot kā krievijā, nekad nepieļaus latvijas iziešanu no krievijas ietekmes sfēras! Nekad!!!

7.maijs 2023 Atbildēt

Vēsture atgādina. Ja PSRS nebūtu savaldījuši "ēnu ekonomiku", tad 2023.g. neviens par 9. maija Uzvaras svinībām nesatrauktos - par mantojumu neraizētos. Sākt atcerēties, Kuiļa kung', vajag ar 1929.g., Lielā lūzuma gadu, lai par tagadnes varnešu aktivitātēm nebrīnītos, nākotnei sagatavoties. Ieteicamā lasāmviela - Кристалл роста. К русскому экономическому чуду. — М., 2021. — 360 с

7.maijs 2023 Atbildēt

Dies pasarg, ja mediķis vai cits par naudu vergojošais sadomās palikt nedaudz neatkarīgs un pats noteikt savu darba laiku un samaksu par pakalpojumu. Valsts ir iekārtota tā, lai jums vienmēr pietiktu izdzīvošanai tikai vienam mēnesim, lai jūs vienmēr būtu spiesti strādāt, lai izdzīvotu vienu nākamo mēnesi uz priekšu. Tiklīdz ienākums parādās ārpus "sistēmas", jums tas tiks atņemts, iemeslu atradīs. Ja kāds sāk pelnīt vairāk, tad paaugstinās arī izmaksas. Lai joprojām izdzīvotu vienu mēnesi. Un tā visu mūžu.

7.maijs 2023 Atbildēt

Savdabīgs kara pieteikums visiem vidējiem un mazajiem uzņēmejiem.Koorporāciju lobēšana.Latviesu tautas iznīcināšana.

Tikai Dievs nav mazais bērns un šie sātaniskie plāni izgāzīsies kā veca sēta.

7.maijs 2023 Atbildēt

Gribat iznīcināt pelēko ekonomiku,kura starpcitu valsts kasē ienes ne mazums naudu,tad pretī saņemsiet melno ekonomiku,no kuras valsts kasē neieplūdīs nekas.Ta ir kad grib "ribku sjesķ i nahuj sjesķ".

7.maijs 2023 Atbildēt

Nodokļu politika Latvijā ir nepamatota,un nepardomāta.Šī politika lobē tikai milzuzņēmumus.Koorporācijas.Šis vājprātīgais plāns ir orientēts uz cilvēku pilnīgu paverdzināšanu,un tieši tāpēc ir lemts neveiksmei.Nodokļiem ir jābūt loģiski sabalansētiem,pamatotiem un samaksājamiem.Tas realitātē tā nav.Lūk arī pelēkās ekonomikas pastāvēšanas iemesls.Nenormāla kantoru žurku armija.Nenormāla birokrātiskā šķēršļu siena.Nepamatotas algas valsts pārvaldē.Nepamatoti un augsti sodi.Grandiozi mazs neapliekamais minimums.Maza minimāla alga,kuru nedrīkst aplikt ar nodokļiem.Internacionālistu,marksistu,komunistu valdība un parlaments.Stereotipiska valsts sistēma.Korupcija.Atsevišķu firmu lobēšana no valsts sektora.ES ekonomiskais diktāts.Rietumu vertību nesamērība pret latvisku dzivesdziņu.Krievijas oligarhu slēpta lobēšana.Antisociāla vide.Netiesiska valsts.Nepietiekama veselības aprūpe.Nepietiekama aizsardzība.Pārspīlēti ierobežojumi sociālā sfērā.Atsevišķu perversiju kultivēšana.Nenormāla migrācija no valsts un t. t.

Ieteikums varturiem:

Beidziet nodarboties ar savu kabatu parbazšanu ar naudu uz tautas rēķina.Drīz nebūs ko vairs nokāst.Nodokļu celšana,un cilvēku totāla kontrole tam nepalīdzēs,jo cilvēki Latvijā vairs nebūs,bet citu tautu iepludināšana valstī paātrinās jūsu eksistences beigas,jo citai tautai ir cita mentalitāte.Tiem paši ukraini ir daudz karstasenīgaki par latviesiem.To var redzēt pēc kara Ukrainā.

7.maijs 2023 Atbildēt

Daudziem ir nauda pensionāriem ar 500 ir nauda daudz maz , sievietēm lielveikalā ja ir minimāla alga ir tikai apmēram 450 eiro kas ja slimo nav daudz ar bērniem ir pāri 550 eiro , plus bērnu pabalsts ar 2 pāri 650 eiro jauniešiem jāirē dzīvoklis kas nav lēti , valsts dzīvokli ir mantiniekiem vai tiem kam iedeva tas ir ap 60 gadiem , daļa ir lētākais gados , krīzes gados lētus nopirkuši , vis slimigajiem ir invalīdi kas slimo .

7.maijs 2023 Atbildēt

Dziļos laukos kur pensionāri iet uz ciema veikalu mazajiem uzņēmējiem vajadzētu vispār atcelt nodokļus , lai laukos dzīvo un gatavo sieru no piena .

7.maijs 2023 Atbildēt

Ja lielveikaliem ar baigi apgrozījumu pieliktu PVN , neviens nepamanīti jo lēnas tāpat nav normālas , bet būtu nauda reģioniem , trūcīgajiem , sociālajiem dzīvokļiem mazliet vairāk .

7.maijs 2023 Atbildēt

Apokaliptiskas vēsmas no Davosas vēdī jau sen. Atceros senāk bija tādas fantastikas filmas kur bija atainota divu sociālo slāņu konflikts. Vien dzīvoja izlaizītās stikla pilsētās, otri slēpās pazemē un cepa žurkas uz iesma. Kad sistēma sāks valdīt un skaldīt pēc lielā restarta , daudziem nāksies slēpties un pretoties kā mācēs. Lūdzam Dievu lai daudzi paspēj atgriezties un dzīvot Dieva draudzē. Jo pienāks diena kad Dievs izlies elļu pār visiem un vieni sadegs bet otri gavilēs pa godu Dievam.

7.maijs 2023 Atbildēt