Komentāri: Sāk izčākstēt Ašeradena ideja par ienākumu piespiedu deklarēšanu

Komentē 11

Ka tikai neaizrijas Sprāgoņas.

4.maijs 2023 Atbildēt

❤️Sveiki) Mani sauc Paula un man ir 23 gadi) Es esmu topošā SEX modele 18+) Lūdzu, novērtējiet manas bildes at ➤ ja.cat/id378056

5.maijs 2023 Atbildēt
Roberts Cipulis > paulafox

Tūlīt novērtēšu ,bikšeles nost.

5.maijs 2023 Atbildēt

JV ne ar vienu nevajag diskutēt! "Jaunais Laiks" reiz ienāca Latvijas politikā, kā neandertālieši uz Mēness! Tā viņi arī turpina, ieplestām acīm blenžot uz mēnesēniem (Latvijas iedzīvotājiem)! Tās acis ieplestas kā Kariņam, skaidri vēstī, ka mēnesēnu vēlme dzīvot normālā valstī ir neadekvāta!

4.maijs 2023 Atbildēt
MI.

Citāts no raksta:

“Oficiāli šis priekšlikums nekur nav figurējis, līdzīgi kā ar ārkārtas nodokli bankām. Līdz ar to es nevaru komentēt to, kā nav - būtu ļoti vēlams, lai finanšu ministrs tik būtiskas idejas vispirms izdiskutētu ar koalīcijas partneriem.”

Nu re, pierunājuši pilnus valsts mēdijus (lasi aitu ganāmos aparātus), bet praksē lēmēji savā starpā nemaz nav runājuši, kur nu vēl stāv izdarīts darbs.

Ta nopērciet vēl jaunas lidmašīnas, lai eiropas kungiem ir ko vizināties, lai ir ar ko naudas koperus izvest. Piepērciet pilnas garāžas ar elektro džipiem. Investoriem taču te bezgala slikti. Nauda, vekseļi, zemesgrāmatas pašiem jāstiepj un tie mori arī dumpojas. Lasīt, boksterēt iemācījušies, tagad burkšķ.

Labi ka tiem moriem pilns ar spīgulīšu kangariem. Par jebkādu atmestu nieciņu pārdosies un no rīta līdz vakaram ganīs savus sugas brāļus. Muldot tukšu, solot, imitējot.

5.maijs 2023 Atbildēt

Kartejais stulbums!

5.maijs 2023 Atbildēt

Ēnu ekonomikai un Aplokšņu algām ir VIENS PAMAT CĒLONIS, TAS IR KAD PAR NODOKĻUS NEMAKSĀŠANU UN ALGU MAKSĀŠANU APLOKSNĒS NAV Smagi, nopietni, kārtīgi SODI….. Ja valdība, FM, VID Ēnu ekonomiku un Aplokšņu algas apkaros ar stulbām kampaņām TV, radio reklāmām, kauninot uzņēmējus un nodokļu nemaksātājus, kratot ar pirkstu un stāstot ka slikti ir nemaksāt nodokļus, NEKAS NEMAINĪSIES – IR BŪTISKI JĀCEĻ SODI par Aplokšņu algām un Nodokļu nemaksāšanu: MANTAS KONFISKĀCIJA, KONTU BLOĶĒŠANA, CIETUMS, ROKUDZELŽI

5.maijs 2023 Atbildēt

Iespējams, Zane... Bet, cik saprotu no ekonomikas, kas nebūt nav jauna lieta, labāk par visu ir tad, ja valdība rūpèjas par tai uzticētās Valsts un tās iedzīvotāju labklājību. Lasi: kā lauvene par saviem lauvēniem, tā arī valdība un parlaments par tautu! No tā izriet sekojošais: a) uzņēmējiem ir skaidras prioritātes ražošanā un biznesā, kas izslēdz nepārtrauktu raustīšanos no kretinējušos ierēdņu histēriskajām darbībām, kā arī atbrīvo no politiskas angažētības; b) darba ņēmējs saņem cilvēka cienīgu atalgojumu, kas aplokšņu fenomenu izslēdz kā principu; c) arī Tu lepojies ar savu Valsti un piederību tās pavalstniekiem; d) Latvijā dzimstība pārspēj mirstību; e)....

5.maijs 2023 Atbildēt

Kamēr Valsti vadīs nekompetenti Idioti,fig tiem nodokļus,notrallināšanai.

5.maijs 2023 Atbildēt

Būtiski jāpaliela minimālā alga. Šobrīd minimālā alga Latvija ir joprojām ir zemāka ka Lietuvā, Īrija un Nīderlandē. Minimālās algas celšana Būtiski mazinātu nabadzību un nevienlīdzību Latvijā.

5.maijs 2023 Atbildēt

Tad kad jau nozagti miljoni, Ašeradins grib ieviest prasību, kur Es dabūju 5 eiro, ģēnijs, cita man nav ko teikt.

8.maijs 2023 Atbildēt