Komentāri: Kremļa papīros ieplānota Latvijas faktiskā okupācija

Komentē 7

Tukša muldēšana, Pēterson. Rietumi Latvijai nepalīdzēs, un arī Krievijai šī teritorija nav vajadzīga. Trīs māsiņas tiks atstātas vārāmies savā sulā un pildīs buferzonas jeb limitrofu funkciju. Iedzīvotāji - daļa nomirs, daļa izklīdīs pa visu pasauli un vēl daļa eksistēs kā nu varēdami. Pēc 3-4 paaudzēm te vairs nekā nebūs. Un tas būs izcils JV un NA politikas sasniegums.

9.maijs 2023 Atbildēt

Skeptiķiem skeptiķu alga! Ko sēsi to pļausi.

9.maijs 2023 Atbildēt

Atkal vēl viens diezgan paglups šausmu stāsts par to kā ļaunā Krievija grib apspiest nabaga Latviju. Nomierinaties Roland Pēterson rietumoem mēs esam vajadzīgi kā akmentiņš kurpē kas ne tik daudz ka traucē bet neliek mierā. Ja savulaik nebūtu ielīduši NATO viss būtu mierīgi.. KrIevijai mēs neesam vajadzīgi jo paši esam iznīcinājuši visu ko var iznīcināt. Tā kā laizot rietumu zābakus mēs esam panākuši tikai vienu ka ne tiem ne tiem mēs neesam vajadzīgi ja nu vienīgi atkārtot Ukrainas likteni.

9.maijs 2023 Atbildēt

Viļisam Gutmaņisam kreņķis, ka neizdodas palaizīt krievijas zābaku))) Tā gribas ar neļķēm skriet, bet vaimanuvai, Latvija ir iekš NATO- viss taču bija tā "duševno, po domašņemu", bet tas nato visu sabojāja))) Ja reiz mēs krievijai neesam vajadzīgi, tad kāpēc tāda vaukšķēšana par to, ka Latvija ir NATO?))

Bet es saprotu- nav viegli dzīvot ar stokholmas sindromu un slāpēm pēc "tautu draudzības")))))))

9.maijs 2023 Atbildēt
Ivo

Kad, kad,nevaru sagaidīt!!! Un galvenais lai ātri, tā ka ne kariņš, bordāns, pavļuts, vinkele spriņģe un pārējā varza neuzspētu pamukt!!!

9.maijs 2023 Atbildēt

Nu, ja Krievijas uzdevums ir šķelt Latvijas sabiedrību, tad Tevis uzskaitītie personāži izskatās kā nolīgti Kremļa maizē!

9.maijs 2023 Atbildēt

Kas un kā ieplānots - gruti spriest. Skaidrs ir vienīgi tas, ka robežas mainīsies.

9.maijs 2023 Atbildēt