Komentāri: Briest problēmas valsts austrumu pierobežā – nākotne drūmās krāsās

Komentē 12

Nevajadzēja vispār ņemt tos reģiomues Latvijā iekšā.! Nerunāšu pat savā vārdā, bet divi mani radinieki, bija klāt pie Latvijas valsts pasludināšanas 1918. gadā un viens pat uz skatuves un abi bija arī Tautas Padomes locekļi . Viņi domāja tieši tāpat un kā es tagad vienmēr saku, tur dzīvo slovēņi, bet mēs pārējie, esam čehi un tādēļ arī tās problēmas.. Ja salīdzina ar mūsdienām, tad tur ir tas pats ukraiņu Donbas, tikai Latvijas parauga mērcē..

16.maijs 2023 Atbildēt

❤️Es spēlēju jaunu seksa spēli 18+) Es nevaru to iziet cauri, tas ir tik grūti) Kas spēlē, palīdziet man ➤ s4.lv/sexga

16.maijs 2023 Atbildēt

Tajā pašā Daugavpilī ir pilns ar nelojāliem padomjlaiku migrantu, tāpēc arī Viss slikti. Tiklīdz viņi atbrīvos mūs no savas klātbūtnes, sāksies latgales uzplaukums.

16.maijs 2023 Atbildēt

Hi hi, īstenajiem letiņiem kā parasti, pie visa krievi vainīgi :))))))))))) starp citu, Latvijas bagātākais reģions- Rīga un Pierīga, kā runā, knapi esot Lietuvas vidējā līmenī....... bet nu, pie tā jau arī krievi un Putins vainīgi, vai ne? Letiņi taču ir lieli un vareni, nebūtu Putina un krievu, sen jau būtu bagātākā valsts Eiropā.........:)))))))))

16.maijs 2023 Atbildēt
suncity > viesis

Līdz 1940.g. plaukstoša valsts ar attīstītu lauksaimniecību (3.v. Eiropā sviesta/bekona u.c.eksports), ražošanu ( pārtika, vagonbūve, autobūve, kuģubūve, lauksaimniecības mašīnu ražošana, radio/elektrotehnika, VEF, lidmašīnu būve, vef MINOX, Ērenpreiss, RIGIPS -Rīgas ģipsis ,valsts Ķguma spēkstacija ,dzelzcā tīkls līdz pašam nomaļākam miestam un lērums visa kā ) , attīstītu izglītību (373 !!! jaunas skolu ēkas, 228 tukst.audzēkņu ,13 tūkst.pasniedzēju 1939/1940.g., studējošo īpatsvars - 1 .vieta Eiropā -30 stud. uz 10 tkst. iiedzīvotāju ) ,kultūru . Latgalē tai laikā dzīvoja 575 tūkst.cilvēku, ar blīvi apdzīvotiem un attīstītiem laukiem. 672 pamatskolas 1925.g.,no jauna uzbūvētas 20 ģimnāzijas !!!! Latgalē !!!!

Sovokā ar visu propogandu piespiedu industrializāciju un kolhozēšanu nekad tāds iedzīvotāju skaits netika sasniegts, lauku izmiršana sākās tieši sovokā, visi gribēja dzīvot pilsētās. Viss Latvijas pagrimums sākās pēc 40.gada. 2 izsūtīšanās, karā ,NKVD terorā un piespiedu emigrācijā Latvija pazaudēja 250 tkst.cilvēku - ekonomisko, politisko, zinātnisko, izglītības un kultūras eliti - patstāvīgi domājošus, enerģiskus un spējīgus cilvēkus. Tā vietā šeit ieveda 350 - 500 tkst. "augsti kvalificētus speciālistus" ar īpatnību visu lauzt, piecūkot, piedirst liftu RAFā, Zoļikā, Purčikā vai Pļavniekos ,nodedzināt stāvu pogas, popularizēt dzimumorgānu un reproduktīvā akta simboliku , radot nepieciesmību pēc 5 jauniem cietumiem ar GALVENO SARUNVALODU , hipertrofētu rūpniecību un negatīvu nācijas pašselekciju 50 gadu garumā. Kurš tad to visu darīja ? Igauņi? Japāņi ? Tukša čekistu diršana. Latviešiem vajadzēja 200 gadus, lai izaugtu pašu, nacionālā elite , kas spēja radīt plaukstošu valsti nieka 20 gadu laikā .Cik paaudzes paies, kamēr tas čekistu - sovoku - komūnistu - nomenklatūristu nopizģīt - nomuhļīt tendētais sciums pārvērtīsies godprātīgos, ar pašcieņu, principiem, ideāliem, redzējumu apveltītos Valstsvīros, I VAM ŅEHVORAĶ.

16.maijs 2023 Atbildēt

Latvija visa ir viena problemātiska zona ar drūmu nākotni. Jautājums- ko darīt? Ir divi ceļi. Pirmais, izlikties, ka ar Latvijas valsts varu viss ir kārtībā, Dombrovskis, Kariņš un Levits ir īsti saimnieki un Latvijas patrioti, bet pie Latvijas atpalicības vainīgi krievi un Putins. Un droši turpināt iet pa līdzšinējo ceļu. Otrs variants- pārskatīt valsts iekšpolitiku un saimnieciskos lēmumus kopš 1990.gada, saprast, kuri lēmumi un izšķiršanās bija viskļūdainākie, un censties mainīt esošo kursu, kas vērsts uz stagnāciju un atpalicību. Tikai- nav mums cilvēku, kas to spētu izdarīt :(((((((((

16.maijs 2023 Atbildēt

Pamēģini kaut ko izdarīt , kas nepatīk lielajiem runčiem. Apēdīs bez sāls.

16.maijs 2023 Atbildēt

Nebūtu savā laikā pieci Latgales mācītāji pārdevuši Latviju čiuļiem,šodien čiuļiem tādu problēmu nebūtu.

16.maijs 2023 Atbildēt

Nu, un tu būtu palicis par Dubinu.

16.maijs 2023 Atbildēt

Jāšpiko no mūsu tēvtēviem - Latvji brauciet jūriņā, naudu krājiet pūriņā !!!!. -1 Jauniešiem marš mācīties labākajās rietumu augstskolās, konkurētspējīgas zināšanas ( gribi būt konkurētspējīgs , mačies no labākajiem ) -2 Attīstīt karjeru,/ likt lietā zināšanas - uzkrāt finanses - jeb ekonomiskās elites / ietekmes rašanās , -3 Iekšējais patēriņš - vērtības pieaugums paliek tepat, - 4 privātaugļošanas likvidācija, valsts pārņem kreditēšanu un- 5 "adekvatizē" nodokļus - milzīga tautas pašpamošanās , kad redz, ka ar darbu var iekrāt un izveidot savu lietu . Pārējais viss izpaužas pozitīvos blakusefektos un Latvija gatava. Bet šis viss skaistais notiek ļoti ilgi, ilgi, ilgi un nepamanāmi . Vēl tāls ceļš ejams, bet ,kas meklē, tie atrod. Priekā !!!

16.maijs 2023 Atbildēt

Latgale būs otrais Donbass un karš, jo Krievija atkal gribēs caur saviem golodranciem pierādīt, ka Latvija ģeopolitiski jāiekļauj Krievijā, jo citādi pelēkais mēris sāks klejot pa p

18.maijs 2023 Atbildēt

Kremlis ir jāatmasko melos, jo visas atpakaļslīdes pamatā ir LIELI JO LIELI MELI.

18.maijs 2023 Atbildēt