Komentāri: Lietuvieši ar viltu dabūja Klaipēdu no vāciešiem un Palangu – no latviešiem

Komentē 7

"...lielvalstis gribēja, lai Lietuva kaut uz papīra varētu skaitīties saimnieciski dzīvotspējīga..." Kā tad, 1. WW slaktiņu izraisījušie imperiālisti bija pārvērtušies par sirsnīgiem miera baložiem. Nepūš pīlītes, labāk atcerēties Francijas maršala F.Foša teikto pēc Versaļas līguma noslēgšanas - "Tas nav miers. Tas ir pamiers uz 20 gadiem."

28.maijs 2023 Atbildēt

Cirks tā cīņa un iluzioriska pareizība vēsturisko taisnīgumu teritorijas noteiksanā, varbūt piestadisiet rēķinu par to kas bija pirms ,20 tūkstoš gadiem, utt

28.maijs 2023 Atbildēt

"Dieva dzirnas maļ lēni, taču pamatīgi." Par baltu ciltīm (etnosiem) nodarīto Krustakaru laikā un sekojošo genocīdu pret prūšiem, galindiem, jātvingiem, sūdaviem, dainaviem, polekšiem saņēma krustnešu pēcteči bargu vēstures rēķinu (atmaksu) 20.gs. Vai par savas īstenotās politikas Drang nach Osten sekām domā šodienas šolci. fon laienas u.c. ?

28.maijs 2023 Atbildēt
Jozefs > edgars

Varbūt ļaunums ir tas kaut kas tāds kas liek cilvēkiem savā starpā karot utt, bet vajadzētu būt otrādi ka visi cilvēki vēršas un cīnās pret šo ļaunumu, tikai kā .. visiem noorientēries tā ka būtu redzams šis ļaunums

28.maijs 2023 Atbildēt
MI.

Paldies Arņa kungam.

Ļoti vērtīgs raksts. Vēstures grāmatzīme.

28.maijs 2023 Atbildēt

Paldies Arņa kungam... ? Par ko... par putinistisku rakstu un provokatīviem paziņojumiem Palangas jautājumā :)

Varbūt jāsaka paldies, par to, ka Arņa kungs ar šādām nostādnēm gatavo augsni bijušo Kurzemes un Zemgales hercogistes teritoriju atdošanu Polijai? !!!! īsts patriots, jo tās taču ir Polijas vēsturiskās zemes, ak jā + Inflantija (Latgale). Par ko paldies provokatoram?

28.maijs 2023 Atbildēt

Visu cieņu, bet šo jautājumu vajadzētu pajautāt Dievam cilvēku radītajām kāpēc tā notiek ar mums

28.maijs 2023 Atbildēt