Komentāri: Latvija valdības pārcentības dēļ zaudējusi simtiem miljonus eiro

Komentē 6

Jā algu paceļ jo esot atbildīgs darbs , kā un kuš atbild par pieņemtiem lēmumiem

30.maijs 2023 Atbildēt

"Treknais gads" tā nespēj pārdzīvot savu daudzkārt pieaugušo peļņu ka tagad nākas pat pasūtījuma rakstus taisīt lai vēl sagrābtos "neesošo peļņu".

30.maijs 2023 Atbildēt

Nu, un ko tagad vakardienas brēcēji par megazaudējumiem klusē?

30.maijs 2023 Atbildēt

Hm, it kā jau valdību šajā gadījumā var saprast, gāze ir nozīmīgs resurss un tajā laikā valdīja liela neziņa par turpmāko. No otras puses, gribas jau domāt ka valdībai ir gan vairāk informācijas gan zināšanu kā ierindas pilsoņiem, bet skatoties uz Kariņa valdības lēmumiem un to sekām, brīžiem šķiet, ka ierindas pilsoņi ir gan izglītotāki gan zinošāki par valdības locekļiem......

30.maijs 2023 Atbildēt

Vispār jau lielākā kļūda bija Inčukalna un visas gāzes privatizācija. Papētiet, kas bija tie varoņi, kuru laikā tas notika!?

Ja par šodienu, tad citādi jau nemaz nevarēja notikt. "Savicka kunga kantoris" ņem cauri mūsu valdības "visās pozās visos caurumos, ka šļakst vien". Arī pat šodien, kad ukraiņi karo ar Krieviju. Pierādījumi - Skultes nav un nebūs. Latvenergo maksā bargu naudu Būtiņģei par pieslēgumu kuģim. Ezim skaidrs, pat bez aprēķiniem, ka Skulte-Ičukalns ir lētākais variants, un ne tikai Latvijai.

Savicka kungs savu maizīti godam nopelna.

30.maijs 2023 Atbildēt

Nu kāpēc nav dižā Josipa laiki.Tad Latvija plauka.

30.maijs 2023 Atbildēt