Komentāri: Saules paneļi ir milzīgs drauds Latvijas videi

Komentē 12

Arnis Kluinis ir viss lielakais dirsejs NRA un ta pat ka litija baterija, nolietotos saules panelus otrai parstredei vares nodot par brivu

31.maijs 2023 Atbildēt

Ne jau saules paneļi, bet ierēdniecības stulbums un alkatība!

31.maijs 2023 Atbildēt

Viss,kas ļautu cilvēkiem,saimniekojot savā īpašumā,pelnīt un normāli dzīvot,ierēdņu un eu emisāru acīs ir milzīgs ļaunums.

31.maijs 2023 Atbildēt

Un kas notiks,kad propelleri nāks klāt,kuri vispār nepārstrādājas

31.maijs 2023 Atbildēt

Es jau arī saku! Tas Arnis dzīvo alā? Vai tad nebūs dzirdējis par jaukumiem, taukumiem un tīru gaisu, ko nodrošināšot Vislatvijas panelizācija? Nu, kā tā var liet! Pats premjers taču teica un atgādināja: Būs zaļi, būs labi, draugi!

31.maijs 2023 Atbildēt

Raudāt gribas, kā īsā laikā Latvija spēja sagraut labu elektroapgādes sistēmu un nonākt līdz paneļiem, kuru lietderības koificents ir niecīgs. Esam teicami direktīvu pildītāji un svešu kabtu sildītāji.

31.maijs 2023 Atbildēt

Saules energija ir 25-30% letaka un Evija Latvijas valsts dara visu, lai tauta atrak parietu uz saules paneliem.

31.maijs 2023 Atbildēt

Litijs nav nekādā ziņā kaitīga viela. Pasaulē pietiekami izplatīta. Par kādiem ķīmiskiem savienojumiem ir runa? Litija reģenerācija ir iespējama, pētījumi notiek. Drīzāk jāinteresējas par pārstrādes rūpnīcas izveidi, tāpēc jāveicina zinātnieku piesaiste rūpniecisku tehnoloģiju izstrādei

31.maijs 2023 Atbildēt

Visur citur Eiropā mudina, lai liek saules baterijas, Latvijā viņas ir kaitīgas. Latvijas Saeima dara visu lai latvieši pasūtītu tālu un vairs neatgrieztos

31.maijs 2023 Atbildēt

Visur citur Eiropā jau labu brīdi sapratuši šo paneļu bezjēdzību! Latvija, kā jau nabadzīga valstiņa, sevi par tehnoloģisko brīnumu izgāztuvi padarīs pēdējā!

31.maijs 2023 Atbildēt

smirdīgs žurnaļuga

31.maijs 2023 Atbildēt

Jāsaprot,kam traucē saules paneļi un vēja parks,-izskatās,ka traucē monopolistiem,gāzi sāk nobīdīt uz otru plānu,bet ai kā negribas zaudēt šo barotavu,tāpēc jau meklē visādus iegansts,kā apturētu paneļus un vēja parku.Sadales tīklu reakcija uz saules paneļu saražotās enerģijas iekļaušanu kopējā tīklā,-kas tā bija par reakciju no viņu puses..???Un žurnālisti strādā šo monopolisti labā !!!

1.jūnijs 2023 Atbildēt