Komentāri: Bijušais NATO ģenerālsekretārs spēlē bīstamu spēli

Komentē 11

Rasmusens melo,Stoltenbergs melo,tik Latvijas valdība nemelo.

17.jūnijs 2023 Atbildēt

priecē , ka latviešiem prezis krasains papagailis * * - nav ko atkārtot, jāgaida, ko citi teiks, tad arī atkārtos

17.jūnijs 2023 Atbildēt

Slēgtās sēdēs tāds jautājums noteikti ir skatīts.

17.jūnijs 2023 Atbildēt

Nu re.kā patriotiem piesola ka pašiem būs jāiet mirt ierakumos,tā visiem bikses pilnas un zigli pa krūmiem.

17.jūnijs 2023 Atbildēt

Nav nekāds brīnums-ja pastaliem liks - pastali ies,jo aizokeāna saimnieka griba ir svēta.

17.jūnijs 2023 Atbildēt

Izskatās, ka visi cilvēki ir pilnībā nozombēti. Putins taču atklātā tekstā ir pateicis, ka viņu vada ideja par to, ka pār pasauli jāvalda Krievijai, ka krievi ir izredzētā tauta un visi krievi pēc Apokalipses nonāks Paradīzē. Savukārt krievu propogandisti šīs idejas regulāri ieborē visiem Krievijas iedzīvotājiem. Secinājums - izeja ir tikai viena. Jāizdara izmaiņas Kristietības Svēto rakstu izpratnē, lai Putins ar saviem murgiem paliek viens pats.

17.jūnijs 2023 Atbildēt

Izskatās, ka Atis Priedītis ir nozombēts - maļ par kaut kādu sen nodrillētu putlandijas propagandistu dziesmiņu.

18.jūnijs 2023 Atbildēt

mūsējie naivi domāja, ka nato viņus aizsāvēs, paši lai iet un karo , ja karš ieilgs. pareizi austrumeiropiešus var ziedot, kapēc lai vācieši, holandieši un briti... vai vismazāk amerikāņi kristu par mūsu zemi?! Tādu muļķu nebūs, Nato iedos ieročus ej un cīnies, un mūsu krievu lamātāji, kas te pilns internets jau gadiem rej, lai pako somas. ASV vēl tiks pie krievu resursiem, ko poļi un baltieši un ukraiņi būs izcīnījuši, bet ja Ukraina krieviem zaudēs arī nekas, ne jau viņi karoja. Ļoti izdevīga pozīcija!! Visas krievu negācijas nāks pār Baltiju un Poliju. Rasmusens mūs augsti vērtē, 2 šķira latviešu bļavēji, asv aizstāvji.

18.jūnijs 2023 Atbildēt

Solovjova vietniece Latvijā?

18.jūnijs 2023 Atbildēt

Ir naivi cerēt, ka Putins grib tikai bijušo PSRS. Viņa mērķis ir iekarot un sev pakļaut visu pasauli un to viņš pilnīgi skaidri ir pateicis jau vairākkārt. Krievi viņaprāt ir izredzētā tauta un pats Putins Dieva sūtnis, kura uzdevums ir uz Zemes realizēt Apokalipsi. Pēc tās visi krievi nonāks Paradizē, bet visa pārējie cilvēki prasti nosprāgs.

18.jūnijs 2023 Atbildēt

1. A. Rasmusens britu laikrakstam “The Guardian” sacīja: “Es neizslēgtu iespēju, ka....". Pievērsiet uzmanību - `NEIZSLĒGTU`, nevis `NEIZSLĒDZU`, bet sensāciju kārie skribenti jau uzbur ainiņu kā brašie latvju un poļu puiši kravā somas un spodrina zābakus.

2. Kā jau publikācijā minēts - tās, visticamāk, ir Ukrainas prezidenta biroja (vai paša prezidenta) agresīvās retorikas skaņas.

18.jūnijs 2023 Atbildēt