Komentāri: Kariņa recepte valsts attīstībai: Stambulas konvencija un otrais privatizācijas vilnis

Komentē 11

Tieši partija ‘’Jenotība’’ un Dombrovskis ar šo gadiem valdošo mafiozo partiju, ir bandīti, kas Latvijas cilvēkus par lopiem uzskata. Dombrovskis bija tas kretīns, kurš nepieņema kredītu ņēmēju aizstāvības likumu un kopā ar savu valdību piekāpās banku lobijam, un atdeva cilvēkus “saplosīšanai” šiem augļotājiem, atņēma viņiem mājas, dzīvokļus, darbu, iztikas līdzekļus, veica reālu genocīdu savu tautu izdzenot svešumā, uzņēmās valstij nevajadzīgu kredītu, kas tagad visiem jāiznes. Par ārprātīgiem 700.000 tūkstošiem samazinājies iedzīvotāju daudzums. Savu viesu māju izglābt no bankrota gan viņš pamanījās, ar to pašu banku palīdzību.

Ierēdņu skaits gan ne par matu netiek mazināts. Latvijas tautai tiek nodarīta reāla kaitniecība, praktiski visās nozarēs – OIK, īpašuma nodokļi, regulārā banku putināšana, ‘gaismas piļu’ būvniecība, tā bez gala var turpināt saukt piemērus ar kuriem cilvēkus noliek izdzīvošanas režīmā.

Taču šī vieglprātīgā mētāšanās ar cilvēku resursiem diemžēl ir ļoti simptomātiska visai mūsu varas mašinērijai. Atcerēsimies Valda Dombrovska modernās pasaules vēsturē necilvēciskāko ekonomiskās krīzes pārvarēšanas metodi, ciniski nodēvētu par “veiksmes stāstu”. Nav neviena kaut cik ievērojama pasaules ekonomista, kurš to vērtētu kaut daļēji pozitīvi. Visi tikai šausminās. Tas, ka šī “asaru un bēdu stāsta” rezultātā 200 000 cilvēku no Latvijas aizbrauca, tiek mūsu politiskās elites aprindās mērķtiecīgi “piemirsts”.

21.jūnijs 2023 Atbildēt

Precīzi. Pats skumīgākais, ka ir cilvēki, kuriem šķiet ka Kariņš un Jaunā Vienotība esot kas cits nekā Dombrovskis un Vienotība. Nu nav tur absolūti nekādas atšķirības. Laikam jau izpaužas kalpa gēni, ka tik daudzi jūtas apmierināti ar tādiem premjeriem........

21.jūnijs 2023 Atbildēt

❤️Sveiki) Mani sauc Paula un man ir 23 gadi) Es esmu topošā seksa modele 18+) Lūdzu, novērtējiet manas bildes at ➤ ja.cat/id378056

21.jūnijs 2023 Atbildēt
MI.

Perfekts raksts.

Perfekti retoriskie jautājumi.

Cieņa NRA par spēju rakstīt, par patiesi aktuālo.

Ja nemaldos, tad airbalrikam jau ir arī tāds maziņš privātais axionārs.

Interesanti būtu zināt, cik tad viņš ir iemaksājis tur naudiņas, jo iepriekš visu laiku tajā kompānijā bija jāšpricē iekšā nauda. Vai ir solidāri, vai viņam tas patīk? Bet varbūt es maldos, tad atvainojos jau priekšlaicīgi.

21.jūnijs 2023 Atbildēt

Saeimu nevar pat mēģināt nomainīt līdz rudenim, bet vākt parakstus tautas nobalsošanai par likumu, kurš principā aizliedz jebkādu slēptu privatizāciju, var! Tikai to ir jādara atlikušajām lielajām, nacionālajām partijām- AS un NA.

21.jūnijs 2023 Atbildēt

Valdošo politiķu nespējību valsts pārvaldē uzskatāmi parāda tas, ka viņi jaunā poligona veidošanu pamato ar ekonomiskiem ieguvumiem. Ja Baltijā nabadzīgākā valsts veido Baltijā lielāko poligonu, cerot uz ekonomiskiem ieguvumiem, tas neko labu par valdošajiem politiķiem neliecina pēc noklusējuma......

21.jūnijs 2023 Atbildēt

Kariņa un valdošās elites izpratni par valsts attīstību vislabāk ilustrē PSRS laika anekdote: Brežņevam zvana no viņa vārdā nosauktā kolhoza- mums govis mirst, ko darīt?- Brežņevs- nokrāsojiet fermas sarkanā krāsā. Pēc pāris nedēļām zvans- nokrāsojām, bet vienalga mirs; B.- nokrāsojiet zaļā krāsā; pēc pāris nedēļām- nokrāsojām, bet visas nomira. B.- žēl, man vēl tik daudz ideju bija..... Tā arī Kariņam ar pārējo eliti, Latvija atpaliek no kaimiņiem arvien vairāk, bet ideju viņiem ļoti daudz........

21.jūnijs 2023 Atbildēt

Un nav cerību uz izmaiņām jo par demisiju nenobalsoja

21.jūnijs 2023 Atbildēt

vissliktako iespaidu atstaj NA un AS VINIEMsvarigi tikai savi kresli

21.jūnijs 2023 Atbildēt

Mjā, arī taisnība. Vienotība ir Vienotība, neviens normāls cilvēks no viņiem neko labu negaidīs, bet NA jauc visiem galvu, izliekoties par baigiem "patriotiem", un AS arī neko īpašu piedāvāt nav spējīgi. Tāpēc jau Vienotība var izvērsties, jo pārējiem nekas vairāk kā tikt pie krēsliem, neinteresē.

21.jūnijs 2023 Atbildēt

Jenoti vēl joprojām brauc uz sava senā jājamzirdziņa, apkarosim oligarhus, ēnas. Skumji, ka cilvēki neredz to, ka posts, ko tas noziedzīgais grupējums ir nodarījis un vēl nodarīs, ir desmitkārt lielāks, nekā 3A jebkad ir spējuši vai spēs. Diemžēl ši valsts ir lemta iznīcībai, jo ļautiņu lētticībai nav robežu un jenoti iztirgos visu līdz pēdējam, lai tikai izpildītu savu saimnieku prasības.

22.jūnijs 2023 Atbildēt