Komentāri: Katrs bērnunamā ieliktais bērns sabiedrībai atņem miljonu eiro

Komentē 2

Nav te ko pētīt un analizēt..! Vajag paņemt līdz biedru Mazeri, lai varētu pastaigāt pa tiem visiem atbildīgiem kabinetriem. Daudz naudas ietaupīsies.

7.jūlijs 2023 Atbildēt

Jā, man gribētos zināt, kā var sabiedrībai izmaksāt viens bērns, kurš atrodas bērnunamā 1 000 000 eiro - Īpaši, ja mūs vecāki uzaudzināja vairākus bērnus bez šiem miljoniem. Tad jau izdevīgāk ir uzreiz dzīvot bērnunamā, ja tiek piedāvāts tik ekskluzīvs dzīvesveids - līdz 18 gadiem vesels miljons. Sapņos rādās šādas summas. Tos kantorus, kas izšķērdē visu mūsu nodokļu maksātāju naudu vajadzētu nolaist pa burbuli.

Bērni, kurus es pazīstu un ir nākuši no bērnu namiem stāsta pilnīgi citus stāstus - tur miljons patiešām nav bijis. Un, tad rodas jautājums par visām šīm labdarības akcijām, kas tiek rīkotas, lai apgādātu šos bērnus ar apģērbiem un dāvanām - vai uz cilvēku labajām sirdīm atkal kantori paši sev taisa mijonus, ja šādas akcijas vajag vispār rīkot un bērniem patiesībā pat nav ko vilkt mugurā? Kas tas par bardaku, kas notiek mūsu valstī?

9.jūlijs 2023 Atbildēt