Komentāri: Skandāls stumj bezdibenī "Latvijas dzelzceļu" un mēģina diskreditēt Latvijas Valsts prezidentu

Komentē 5

Attiecībā uz to, ka Rinkēvičam vajadzēja Eiropā aizstāvēt LDZ, jāatceras divas lietas. Pirmkārt, Kariņš kā valdības vadītājs skaidri un gaiši definēja, ka Latvijai tranzīta nozare nav vajadzīga, līdz ar to ir muļķīgi gaidīt, ka Rinkēvičs kā šīs pašas valdības ministrs censtos šo nozari glābt. Otrkārt, Latvijas politiķi kopumā ir orientēti uz pasaules problēmu risināšanu, nevis Latvijas. Atcerēsimies kā šis pats Rinkēvičs dižojās par Ukrainai sniegtās palīdzības apmēru, un tajā pašā laikā ir pilnīgi vienaldzīgs par, piemēram, nabadzīgo veselības un sociālo aprūpi, kur Latvija ir pēdējās vietās Eiropā.......

20.jūlijs 2023 Atbildēt

Latvija daudzās lietās ir pēdējā Eiropā, līderos tā ir tikai iztapībā ārzemju kungiem, zara uz kura paši sēž zāģēšanā, skriešanā vilcienam pa priekšu un, piedodiet, pakaļas laizīšanā Briseles varenajiem.

20.jūlijs 2023 Atbildēt

Precīzi,Viesi!

20.jūlijs 2023 Atbildēt

Cik pazīstams scenārijs. Nolaist uzņēmumu uz 0 un tad paņemt par 0. Nez, kurš būs jaunais miljonārs?

20.jūlijs 2023 Atbildēt

visprecīzāk strādā NA Indriksone - nupat viņa bija Korejā, lai piespiestu Koreju vest savas kravas garām Londonai, Roterdamai, Hamburgai, Lībekai, pāris zviedru ostām, lai tā no latviešu ostām tās vestu tālāk uz Europu , jo latviešu valsts ir patiesās durvis (D)Korejai uz Europu. Ļoti gudri, - izveicīgs meitēns, pa velti maizi neēd. .

20.jūlijs 2023 Atbildēt