Komentāri: Ivars Zariņš nolīgts sargāt, lai Valsts prezidents nelien pie energouzņēmumu vadītāju algām

Komentē 13

Latvijā ir labs piemēŗs, kad uzņēmuma vadītāja alga ir stipri samazināta un nekas slikti ar uzņēmumu nenotiek. Tas uzņēmums ir TET, Gulbja alga bija stipri lielāka nekā līdzšenējā vadītāja.

21.augusts 2023 Atbildēt

ST nav TET un nevar tos vienu ar otru salidznat.

21.augusts 2023 Atbildēt
Oma

Nu,jā - Sadales tīkls ir valstij piederoš uzņēmums un tādēļ jau tās vadība var "slaukt" valsts iedzīvotājus pēc sirds patikas....un kāpēc gan nē ?

21.augusts 2023 Atbildēt

Ivars Zariņš taču bija tik enerģisks OIK afēras atmaskotājs. Tagad, kad pats ticis pie siles, tā sācis citādi dziedāt. Daži pamanās tik veikli apmest kažoku uz otru pusi.

21.augusts 2023 Atbildēt

OIK nebija afera, bet visa ES atbalsts zalajai enegijai un jaunie ST tarifi ar nav afera.

21.augusts 2023 Atbildēt
Oma

Zariņš šobrīd izskatās stipri nožēlojami uz patreizējo notikuma fona. Ivariņam dūšīgi atkal jāvēdina plaušas,lai attaisnotu savu aldziņu...citādi izmetīs mizkastē....un ko tad ?

21.augusts 2023 Atbildēt
Oma > 1531281217038991368

Kur var redzēt šī atbalsta rezumējumu un no OIK ievākto līdzekļu gala ieguvumu valstij un tās iedzīvotājiem ?

21.augusts 2023 Atbildēt
A.d

Galvenais par OIK nerunāt pagātnes formā. OIK NAV atcelts, tas vienkārši tika pārcelts no elektrības rēķiniem uz valsts budžetu. Rezultātā nedaudz ieguva lielie elektrības tērētāji, nedaudz zaudēja mazie, bet OIKa saņēmēji turpina to saņemt kā līdz šim. Tāpēc pat, ja kāds OIKu neuzskata par afēru, tad OIKa atcelšana gan ir vistīrākā afēra.

21.augusts 2023 Atbildēt

Bet afera ir tikai neta idioti un komente par to, ko nesaprot.

21.augusts 2023 Atbildēt

1. Tas te ... ne pie kādām algām TEHNISKI klāt pietikt NEIESPĒJ. Tikai "muti padzesēt"

2. Viena TUKŠA MULDĒŠANA pret otru tādu, un tikai.

3. Kaut kāda aizdoma, ka Obermute ar to algunaudu salīdzināšanu DOMĀJIS PAR TO, KA PAŠAM ar visu savu ... un goverment- varzu VAJAG VAIRĀK, nevis to, ka tajās visādās sinekurās noņemt nost vai sinekuru rindas izretināt un izlikvidēt pavisam. ... Lai neaizietu tiktāl, ka katrā pagasta pienkombinātā ... vai atsevišķā Rīgas stabiņu mazgātuvē būs sava valde un padome. ....

( Tas būtu kaut kas činai atbilstošs, nevis ar tv utml. astē skraidīt ap nolauztiem zariem vai regulari - kā tantes pie Mildas - sūkstītos par to, ka "tas-nau-lab un tam-tā nedrīGZd-BŪT !" tā vietā, lai "UZ PAPĪRA" muldētuvei ko "nolaistu" ...

- tjipa likumdošanas iniciativas ... "SLABO"taki ?.... :)

21.augusts 2023 Atbildēt

Pret "zariņiem" ir līdzeklis - ierosināt krimināllietu par korupciju, jo objektīva pamatojuma tarifa celšanai tādā apmērā nav un nevar pat būt.

Ja par Rinkēviču, tad tikai izpatikšana bauriem. Reālai rīcībai bija uzdot Kariņam tarifu celšanu atcelt un pamatotību pārskatīt, pie reizes mainot regulētāja sastāvu un pēc labākām tradīcijām atlaistos aizrotēt ne uz labāk valsts apmaksātiem amatiem, bet uz izmeklēšanas izolatoriem, lai pamato savu rīcību vai tie maz tiesīgi bez pagarāka atvaļinājuma mesties jaunā darbā. Nu ir beidzot jāsāk cīnīties reāli pret valsts nozagšanu.

21.augusts 2023 Atbildēt

Andis Atvars debilais gonodons un beidz te dirst savas debilas verbalas caurejas.

22.augusts 2023 Atbildēt

Šķiet, ka tu nesaproti, ja tev iesaka pievaldīt savus netīros pirkstus. Tu saproti tikai ar zābaku pa seju?

22.augusts 2023 Atbildēt