Komentāri: Valsts riskēs, lai izvilktu ierēdņus no hipotekārā kredīta slazda

Komentē 7

Kluiņa kungs! Nu nevajag tik atklāti lobēt komercbanku biznesa intereses. Taču pats galvenais - Jums ir pieticis nekaunības mest ēnu uz Latvijas mediķiem, pedagogiem, karavīriem un policistiem. Piedevām Jums acīmredzami pietrūkst izpratnes par to, kas ir ierēdnis un kas - amatpersona.

27.oktobris 2023 Atbildēt

Pats galvenais ir zemtekstos - "Latvijas Televīzija neapkalpo varas kliķi, jo pati ir šīs kliķes sastāvdaļa" (B.Latkovskis, NRA). Būsim reālisti, jo gan jau Kluiņa kungs zina, ka pirms nākamgada Eiroparlamenta vēlēšanām ir vismaz ārēji virtuāli jāsola parūpēties par savu potenciālo vēlētāju (sociālo bāzi).

27.oktobris 2023 Atbildēt

Bet Saeimas Budzeta komisija nodarbojas tikai ar letu populismu un to pat neatbasta socialie partneri un Finanasu ministrija un par to Finaansu ministrijai citi plani no 2024. gada 1. janvara.

27.oktobris 2023 Atbildēt

Padalies, FM darbiniek, ar FM plāniem no 2024. gada 1. janvāra.

29.oktobris 2023 Atbildēt

Tāds labs savārstījums naudas aprites noslēpšanas stratēģijā - tīrais barteris ar "slotām"- izredzētie atkal visus labumus saņem un it kā pat naudas glabātāji - augļotāji nav zaudētājos - bet budžetā it kā arī viss OK. Cepuri nost FM pārstāvju iniciatoriem. Varbūt "nabadziņiem" vispār atlaist kredīta maksājumus - plebeji taču vēl nastu nes... nedzied, nedejo -tātad vēl ir dzīvi... interesanti, ja tautai izdalīs ieročus valsts aizsardzībai - uz ko tie tiks tēmēti? Vai nabadziņi apzinās sekas, kas var iestāties ar šādu saimniekošanas modeli un attieksmi pret budžeta pildītājiem? Neesmu drošs, ka mērķī būs ārējie ienaidnieki...

27.oktobris 2023 Atbildēt

" Rietumu nākotni varam saskatīt padomju pagātnē." (A.Zinovjevs, 1993.) jeb "Es biju varens. Un būšu!" (k/f Ceplis) Tie "nabadziņi" jau līdzīgā situācijā bija pirms 40 gadiem, kad sāka gatavot specoperāciju "perestroika". Arī toreiz bezjēgā, bez "zinātniski pamatotas izpratnes par situāciju valstī" (J.Andropovs)sāka gatavot reformēšanu un kadrus ( papētiet Avena-Godmaņa gaitas Austrijā). Kaut ko paveica padomju nomenklatūra masu organizēšanā (LTF&Co.)vadīšanā un ietekmēšanā (ko apliecina kaut vai L.Lapsas "kolaboranta" prāva).

27.oktobris 2023 Atbildēt

Gribētos saprast kā var dabūt 142000 kredītā,man 100% ka nedotu!

28.oktobris 2023 Atbildēt