Komentāri: Polija atsakās maksāt par neizlietotām kovida vakcīnām – Latvija sola maksāt bez ierunām

Komentē 11

Nu ko, kārtējais pierādījums tam, kādēļ patiesībā tika sarīkota šī piespiedu vakcinācija...

25.novembris 2023 Atbildēt

Kad tauta, nerēķinoties ar dzīvības apdraudējumu katram indivīdam nostājas uz barikādēm, līdzšinējā pasaules kārtība neiztur un brūk. Aiz tautas nāk gļēvuļi, pašlabuma meklētāji, kuri piesakās sakārtot procesus. Aiz tiem, neglābjami nāk trešais "mūris" - atklāti merkantīli nelieši, kuri nerēķinās ar tautu, ar indivīdu, ar dzīvību. Tie ir slepkavas, kuri pielāgo likumus, biedē ar nāvi, ierobežo brīvību.

25.novembris 2023 Atbildēt

Feini, vai ne - 8,6 miljoni devu valstī, kurā ir mazāk nekā 2 miljoni iedzīvotāju (ieskaitot zīdaiņus). Ja tā nebija afēra un valsts naudas izzagšana, tad kas tad tas bija?

25.novembris 2023 Atbildēt

Vakcīnas pat nenovērsa saslimšanu. Jautājums. Kāda būs nākošā afera?

25.novembris 2023 Atbildēt

Uzjautā Kariņam.

25.novembris 2023 Atbildēt

Kad beidzot tiks tiesātas atbildīgās personas kas slēdza līgumus par vakcīnu iepirkšanu, valsts naudas izšķiešanu? Kad tiesas priekšā stāsies kariņš, pavļuts un visi pārējie neadekvātie kuri iztērēja valsts naudu? Kad????? Vai tiešām viņiem ir kāds īpašs neaizkaramības statuss?

25.novembris 2023 Atbildēt

Esi mierā, tiesā tieši bijušo veselības ministri Viņķeli, kura mēģināja nepārsteigties ar afēras vakcīnu iepirkšanu.

25.novembris 2023 Atbildēt

Pašreiz vienīgais variants - parakstīties par saeimas atlaišanas referendumu. Ne velti valdošie tik ļoti cenšas to sasaitīt ar Šleseru

25.novembris 2023 Atbildēt

Maz ticams, ka nākamā būs labāka, jo jenotu un sarkano jaunmarksistu elektorāts ir pārliecināti par saviem elkiem un to darbībām. Ja nu vienīgi daļa no ZZS vēlētājiem tagad vienkārši neaizietu uz vēlēšanām un daži no Saskaņas vēlētājiem pievienotos jaunmarksistu vēlētāju pulciņam.

25.novembris 2023 Atbildēt

Ko nozīmē "tika iezīmēti 8,6 miljonu devu?" Ar zīmuli,krāsu ka dizēļdegvielu,vai kā citādi?

Bet varbūt ir vērts paskatīties uz šo visu savādāk....

Kādu amatu un kur strādāja iepirkuma laikā fon der Laienas mīļotais dzīvesbiedrs? Un kādu amatu viņš ieņēma? Un ka tas viss tika organizēts.

Derētu pārbaudīt,eksaminēt matemātikā mūsu bāleliņus pirkuma realizētājus.

Skaisākā un vērtīgākā frāze- “Diemžēl atbilstoši Eiropas Komisijas un vakcīnu ražotāju noslēgtajiem cerību līgumiem sensitīvā informācija, ietverot finanšu informāciju jeb produktu cenas, ir uzskatāma par konfidenciālu un nevar tikt izpausta trešajām personām, līdz ar to Nacionālais veselības dienests nav tiesīgs izpaust informāciju par vakcīnu cenām.”To saka cilveks speciālists Evija Štālberga Kura savu naudu nav ieguldījusi ne centu un neparko neatbild.

25.novembris 2023 Atbildēt

Ja man kāds izdzimtenis mēģinās uzspiest vēl vienu vakcīnu (pēc pirmās ir sagrauta imūnsistēma), es viņam to šļirci ietriekšu acī.

25.novembris 2023 Atbildēt