Komentāri: Linda Mūrniece: Runājot par lojalitāti, neaizmirsīsim, ka mūsu Iekšlietu ministriju aizstāvēja tieši krievu miliči

Komentē 5

Baigi pareizā,cik pati savulaik sūdus nesavārīja,iekšlietu ministre būdama!

4.decembris 2023 Atbildēt

Žogs uz robežas palīdz sēņotājiem neimaldīties kaimiņvalstī un traucē meža dzīvniekiem normāli pāroties. Tas arī viss. Man ukraiņi mobilizējamo vecumā pastāstīja, kā tiek pāri robežai. Kad savācas grupa Baltkrievijā, tad trīs vietās sākas ap 20 kafijkrāsas knakstīšanās pie žoga, tie tur iet kā uz darbu, robiņi sabrauc uz turieni, pa to laiku samaksājušie pa tukšām takām (tropami) iet pāri, kur vajag. Viņi gan tā pārgājuši BY - LT robežu, bet shēma visur viena esot.

4.decembris 2023 Atbildēt

Visi tās bijušās ministres, ar miliča domātšanu apveltītās būtnes, skaidrojumi ir viens liels murgs.

Izrādās, ka viņas laikā no NATO un ES ir saņemti lieli līdzekļi, kas, izskatās, izkūpējuši gaisā. Var jau būvēt žogus, iepirkt tehniskos līdzekļus u.t.t., bet, ja robažšardzē dienēs tikai Vietējie Daugavpils Vaņkas, nekas prātīgs nebūs. Būst tikai formāla pienākumu pildīšana, kontrabandas atbalstīšana un darbs varenās Krievijas labā.

Un arī policijas, rozežsardzes (lasi milicijas), lojalitāte tagad, izrādās, tiek mērīta vienīgi ar 91. gada notikumiem!

Es vispār apbrīnoju, kā šitā gerla tika līdz deputāta un ministra amatam.

Pietiek jau ar to vien, kas ar viņu, nu jau daudzus gadus, darās publiskajā telpā.

4.decembris 2023 Atbildēt

Kad biji "ministre" vis tika sa.ists tiešā nozīmē,aizsargāja Latviešu miliči ,ja tur bija pardesmit krievu,tad tas apsolūti neko nenozīmē ,viņi pakļāvas pavēlēm ,un tad ari tikai daļa ,ko neraksti par tiem kuri pie omon pārmuka.....

4.decembris 2023 Atbildēt

Vajag izrakt dziļu grāvi pirms žoga, tad nekāda tehnika tik viegli netiks iekšā, samest vēl betona ežus aiz žoga un jau var sākt domāt par savas zemes aizstāvēšanu.

9.decembris 2023 Atbildēt