Komentāri: Ierēdņu algas aug uz vella paraušanu - vai visa Latvija nekļūs par lielajiem Talsiem?

Komentē 5

Atbildu - kļūs! Jautājums, kas un kad atcels kaudzi likumos iestrādāto pašvaldības funkciju - totālo pašvaldības kontroli par katru iedzīvotāja kustību. Viss jāsaskaņo ar pašvaldību, būvvaldēm, utt.. Labā ziņa tā, ka šādā garā turpinot, bankrotēs pašvaldības no kuru esamības cilvēkam labuma teju nu ne kāda! Uzņēmējiem, jā, ar tiem pašvaldību ierēdņi ar iedvesmu tusē, vienmēr kaut kas atlec, ja māk to katliņu maisīt. Ja īsi, viss uz labu!

5.marts Atbildēt

Cietīs jau mazo algu ņemeji jo augšgals sev algas pacela ar 1 janvari par vairakiem simtiem menesi.Un ar 4 darbadienam nebus līdzets jo uz mazajam algam neietaupis

5.marts Atbildēt

ierēdņi zin vislabāk - laviešu valsts iet uz grunti, tad nu jāpaspēj pagrābties piķi. Jo augstāka priekšniecība, jo sūdu būšana labāk redzama, tad nu grābj ne pajokam, Labi, ka latviešiem valsts izdevusies.

5.marts Atbildēt

Ko var muldēt, pašvaldībām uzlikti arvien jauni pienākumi un algas nesamērīgi aug ne jau Pašvaldībās , bet gan visās valsts kapitālsabiedrību valdēs un padomēs, kā arī ministriem un to pietuvonātām personām.

5.marts Atbildēt

Nez kad tos parazītus (Tautas kalpus)sāks sēdināt ar mantas konfiskāciju?

5.marts Atbildēt