Komentāri: Latvijas gatavība aizsardzībai uz citu valstu fona izskatās nožēlojama

17.03.2024. Aleksandra Poleščuka (Brisele), speciāli kontekst Abonē digitālo avīzi Neatkariga.lv bez maksas
 

Komentē 7

Baltijai nekad nebūs tādu resursu lai nodrošinātu savu drošību un ticēt ka kāds nāks palīgā arī ir naivi redzot pašreizējās norises pasaulē

17.marts Atbildēt

Ko satraucies, ja esi aizbraucis uz laimes zemi, tevi neskar mūsu problēmas un savus secinājums iebāz, kur saule nespīd!

17.marts Atbildēt

Tikai gatavība aizsardzībai?

17.marts Atbildēt

Kārtējais rakstiņš ka būs jāpakaro ?

17.marts Atbildēt

Ja nebūtu vēl NATO....

Varētu vēl pēc Ulmaņa un visi paliekam savās vietās, bet kā te plaši aprakstīts, tad mums pat tas vairs te nespīd... Vienu vārdu sakot.. Šitā brāļi dzīvodami, drīz mēs vien nebūtība aiziesim, jo krievs nav gatavs Ukrainā apstāties un viņu šņukurs, osta gaisu visapkārt, kā jau uz kara takas...

17.marts Atbildēt

Kur krievi ir nobāzuši Kārļa Ulmaņa izmocīto un apgānīto līķi? Vai paši krievi maz atceras, kur viņi ir noslēpuši (norakuši) Kārli Ulmani? Lūdzu, nemēģini reabilitēt kompartijas noziegumus pret Padomju Krievijas okupētajām valstīm.

18.marts Atbildēt

Bet.. Citas valstis nebija saskārušās ar padomju okupāciju 50 gadu garumā, pēc kuras Latvija no normālas Eiropas valsts uz kādu brīdi bija kļuvusi atpalikusi. Ir jāpriecājas vien par to, ka Latvija ir spējusi izķepuroties no depresīvā padomju mantojuma.

18.marts Atbildēt