Komentāri: ASV vēstniece NATO: Mēs nedomājam, ka Krievija tuvākajā nākotnē uzbruks Baltijai, taču esam gatavi acumirklī atbildēt

22.03.2024. Aleksandra Poleščuka (Brisele), speciāli kontekst Abonē digitālo avīzi Neatkariga.lv bez maksas
 

Komentē 11

kā pareizi - f..ed vai f..ing lady, krieviski pavisam vienkārši - sterva, nu kā Blinkens. .

22.marts Atbildēt

Kā saka, nav jau grūti acumirklī atbildēt tiem kas netaisās uzbrukt.

22.marts Atbildēt

Pūķina Krieviju var uzvarēt sagraujot tās ekonomiku. Jau tagad Krievijā sāk rasties problēmas ekonomikā, bet vēl Vova to nejūt. Jāpastiprina atbildība pret tiem, kuri turpina tirgoties ar Krieviju, jāpastiprina sankcijas, jāatver spraugas pa kurām mukt Krievijas privātajam kapitālam. Jāmīnē Latvijas robeža, lai vēlāk varētu atsisties no bēgļu masām. Krievijā būs veļikoje smuta!

22.marts Atbildēt

Naiva cerība. Tā var domāt un runāt tikai bodnieki, bet krievs domā citās kategorijās un kā fiziski iznīcinā NATO bloku.. Vai nu krievs, vai arī mēs tur vinnēsim beigās.. Putins ir nostajies uz beidzamā kara takas un cits netiks dots. Cerēt, ka krievs tagad apstāsies un neies līdz galam, nav viņa dabā. Kā teica Putins, mūso kodoltriāde ir gatava pa visiem 100%...

22.marts Atbildēt
IMIK > k.ments

NATO jau ne tikai fiziski bet arī garīgi nīkst ārā. Kamēr Ukraina nepaceļ balto karogu un neiet uz sarunām tikmēr laiks izteikti strādā un NATO iznīcību, Jo NATO kas, aizsardzības organizācija? Kāpēc tad aizsardzības organizācija neiet uz sarunām bet visu laiku pieved ieročus karalaukam? Tātad NATO faktiski ir nevis aizsardzības organizācija bet kurinātāji kas piemet malku krāsnī. Un kas gan cits viņi varētu būt. Karotāji? Nu ja palasa Jūsu komentāru tad kādi karotāji, pupu mizas.

Principā jau Ukrainas raunds sākot jau ar Minskas nepildīšanu Rietumiem ir zaudēts, ko Rietumi neredz, vai negrib redzēt, vai arī negrib rādīt un, kā jau labi pateicāt, pederē mums regulāri smadzenes.

22.marts Atbildēt
janis > imik

plašākā smadzeņu pederēšana nāk no latviešu priekšniecības, ne cik profesioāla jau nav , bet vecām kundzēm sapederē pietiekoši labi. kundzēm jau cita nekā nav. Atliek tikai Veidemane un krustpunkts

22.marts Atbildēt

Eiropas valstu līderi , bet ne visi, uzliek sankcijas agresoram , bet to pašu valstu biznesmeņi , peļņas kāres dzīti , apiet uzliktās sankcijas ,te nekas nemainās un nemainīsies. Ar sankcijām apkrautā Ziemeļkoreja sekmīgi apgādā krieviju ar 1 milj. artilērijas lādiņiem ,kas nav pa spēkam ,,varenam ,,NATO. Tas pats sakāms par Irānu .

22.marts Atbildēt

izcils analītisks prāts neņemas ap lokālām nejēdzībām, jo valsts latviešiem izdevusies, bet tērmē augstāk - pat līdz Ziemeļkorejai.

22.marts Atbildēt
ivars > janis.6469b171baaf6

Lokāliem notikumiem summējoties , mainās ģeopolitiskā situācija !

22.marts Atbildēt

Var jau viņa pati sevi un mūs mierināt, bet krievam pret ASV ir sen rezerves plāns atvilknē, priekš visiem šādiem gadījmiem un jau no aukstā kara gadiem. Arī paši amerikāņi to labi zina.. Trieciens ar tikai dažām balistiskām raķetēm pa viņu dzeltenā akmens supervulkānu un ar to viss arī beigsies.. 2/3 no valsts teritorijas tiek pārklātas ar vulkāniekiem pelniem un nav vairs apdzīvojamas. Klimats gan no tā iegūtu, jo ziemas citur atkal būs garas, varēs atkal lietot fosīlo kurināmo uz nebēdu.. :)

Visu ko saprotu, bet kas tā par perversu modi, pēderēt mums regulāri smadzenes..? Ja ASV apgalvo, ka viņas dēļ mums, uzsāks pat kodolkarui, tad lai viņas galīgi iet dillēs..!

22.marts Atbildēt

ASV vēstniece NATO: Mēs nedomājam, ka Krievija tuvākajā nākotnē uzbruks Ukrainai, taču esam gatavi acumirklī atbildēt

22.marts Atbildēt