Komentāri: Cilvēki no Latvijas bēg kā no kara vai mēra

Komentē 8

Re, ir arī kāda laba ziņa!

26.marts Atbildēt

Ja nemaldos, tad salīdzinoši nesen šeit pat NRA, bija raksts par to, ka uz Liepāju no ASV esot pārcēlušās vairākas ģimenes uz pastāvīgu dzīvi. Kā šis fakts saistās ar bēgšanu no Latvijas? Bēdzēji parasti ir tie no trešajām valstīm, kurajiem pašiem nav nekādas sajēgas, ko viņējie grib sasniegt. Viņējiem liekas, ka Vācija ir leiputrija, tāpēc bēg uz turieni, bet nonākot tur tā nebūt nav. Latvijai vajadzētu priecāties, ka visi afgāņi, sīrieši un pakistāņi grib nokļūt Vacijā nevis palikt Latvijā.

26.marts Atbildēt

Par ko tad stāsts?

26.marts Atbildēt

Naivum, rakstu izlasīji, vai tikai drukā "man IR viedoklis"?

27.marts Atbildēt

Mēs gribam sasniegt tādu pašu labklājības līmeni, kā bagātajās Eiropas valstīs, bet aizmirstam, ka tad bēgļu plūsma apstāsies pie mums.

26.marts Atbildēt

Gribēt jau varbūt arī gribam, bet ar varēšanu tā pašvakāk! Un labi, ka tā, jo tad tie orangutani te nobāzētos.

27.marts Atbildēt

ja bēglim ir uzņēmība atkulties līdz latviešu valstij, tad, nebūsim smieklīgi, viņš tiks prom no šīs mēslu bedres, kur pat piekšniecībai ik pārmēnešu jāceļ algas, lai šie nebrauktu prom,un būtu par augsta līmeņa menedžeriem Europā ar 10 reiz konkurētspējīgāku atalgojumu. Domājat Vīķei viegli samierināties ar nabadzības ļīmeņa pensiju un pāris pablažkām.

27.marts Atbildēt

Izrādās,ka raksts ir par bēgšanu uz Latviju ne no Latvijas.Latvija,sapņu zeme musulmaņiem ar dārgiem telefoniem un varzu sīkajiem.Debilie avīžnieki!

27.marts Atbildēt