Komentāri: Uzņēmēji: slimošana ir slikts ieradums, ko valsts nedrīkst veicināt ar pabalstiem

Komentē 9

Cilvēkkapitāla attīstības padome- kas tas par zvēru? ie gan neslimo, algas lielas, ko slimot? Padzer kafiju, parunā par visu un neko, pavairo sev kapitālu, un vasarā brauc uz siltām zemēm notriekt grūtā darbā nopelnīto!

Ja par arodbiedrību, tad jāteic kā ir, tur tādi paši zīmuļi galvgalī, baumo, ka kremlini īstenie, ne ta streikos, ne ta būs.

27.marts Atbildēt

Strādnieks kapitalismā skaitās darba rīks.Ja darba rīks nevar kapitalistam ražot materialās vērtības,viņu vienkārši izmet ārā.Vergam nav tiesību būt slimam.

27.marts Atbildēt

Padomju laikā pat ar temperatūru nevarēja dabūt lapu, vajadzēja darba vietā noģībt!

27.marts Atbildēt

Ar piespiedu vakcīnām sagrāva cilvēkiem veselību un tagad brīnās, ka daudz slimo.

27.marts Atbildēt

Tad kā valsts piedāvā rīkoties ar tiem slimotājiem-simulantiem, kam paliek švaki tikko kāds audits, projekts,utml.? Novelt visu uz darba devējiem? Paspēlēt detektīvus? Zvanīt "slimniekam", ĢĀ?

27.marts Atbildēt

Un kā Jūs piedāvājat rīkoties ar slimotājiem kuri nav simulanti? Atņemt pabalstus lai iet slimi uz darbu, kamēr atstiepj kājas, un tad iestāsies laimība un konkurētspēja?...........

27.marts Atbildēt

Latvijas sabiedrība ir ļoti slima (vārda burtiskā nozīmē), pilnībā veselu cilvēku pēc trisdesmit praktiski nav, arī bērni slimo arvien vairāk, tā ka jebkura slimības pabalsta samazināšana tikai kārtējo reizi pierādīs Latvijas nedraudzīgumu pret iedzīvotājiem. Bet ar simulantiem jādomā kā cīnīties individuāli, lai gan nedomāju, ka ka šī parādība būtu ļoti izplatīta. Drīzāk darba devēji uzskata, ka slims ir tikai cilvēks, kurš pēc piecām minūtēm mirs, bet visiem pārējiem ir jāstrādā.....

27.marts Atbildēt

Dažiem uzņēmējiem, slimības pabalsts jau tā ir mazs, ka daži piemaksā var lai ātrāk uz kājām tiktu. Kāpēc uzņēmēji nerunājot par darba vidi kas lielāka ietekmētaja uz cilvēka veselību, kauna nav, varbūt dēļ tā slimo un arī darba noslodzes. Varbūt valstij būtu jāapmaksā slimības A lapa

28.marts Atbildēt

Kad kolēģe velk pa dežūru grafiku un plāno no kura līdz kuram ņems atkal kārtējo nedēļnieci slimības lapu ,tad man paliek šķērmi ,jo atkal jau kādam būs viņas vietā jāstrādā papildu stundas .

29.marts Atbildēt