Komentāri: Kāpēc krievu nacionālistiem latvieši un hazāri ir viens un tas pats

Komentē 13

Pareizāk būtu uzjautāt -kāpēc Krievijas nacionālistiem latvieši un hazāri ir viens un tas pats?

Krievijas nacionālistus mēs varam vērot Krievijas TV ēbreja Solovjova šovos. Šajos šovos krievu teju nav, tik ēbreji, daži armēņi, azeri, nenosakāmas tautības krievvalodīgie, kuri tad arī izpaužas savu prātiņu robežas. Bet kas ir interesanti? Interesants ir fakts, ka toni diskusijās, punktus uz i saliek ēbrejs Solovjovs - hazars īstenais. Te uzrodas arī jautājums - kas valda Krievijas Federācijā? Man sanāk, ka ēbreji - hazāri. Bet, ja tā, tad hazāri nekur nav zuduši, tik izmainījušies līdz nepazīšanai. Latviešu pielīdzināšana hazāriem ir viena pamuļķa murgi.

30.marts Atbildēt

Krievijā. ir maza dzimstība , tikai lielās pilsētas ir attīstītas , tie hazāri ir nezinu bet daļa dīvaini .... Ja hazāri spelë šahu tad nevar to spēli saprast vai uz dullo izzog Krieviju lai Izrëlai , būtu nauda to droši vien ziedo . Katrīna 1 un viņas meita nebija avantūristes politikā visa hazāru būšana ,sarkanie strēlnieki neko Krievija nenoteica atšķirībā no hazāriem un gruzīniem un armēņiem neko pilnīgi .

30.marts Atbildēt

Ja hazāri oficiāli kļuva par ebrejiem ticības dēļ un Katrīna 2 ieveda Latvijas Kurzemes ebrejus Odesā kas palīdzēja procesam , cik zināms bet dīvaini hazāri un ebreji ir pa pusei eiropieši , vāciešu un droši vien arī Kurzemnieki ģenētiski , lai Dievs piedod dāmām bet tā ir , jaunas.nritenes precinaja ar veciem .Viņi visi arī hazāri ir sajaukušies un vizuāli līdzīgi som ugriem , vāciešiem , krieviem arī ģenētiski

30.marts Atbildēt

Kā tad patiesībā ? Kā rodas tautas? Kad radās tauta latvieši? Vai pirms latviešiem bija citas tautas un tādi latvieši nebija? Vai katrai tautai ir savs dzīves cikls tāpat kā cilvēkam?

30.marts Atbildēt

Par latviešu valodas un tautas izcelšanos grūti būs poltkorekti izteikties. BET KĀPĒC KOMENTĒT DRĪKST TIKAI DAŽUS RAKSTUS???? Man elitas un bena rakstos gan būtu ko pateikt.

30.marts Atbildēt

Hazāri ir dīvaini viņi ir inženieri kad būve kuģus un ir vienalga īsta Krievija kur dzīvo tikai lāči , latviešu Katrīna 1 nebūtu tāda veida nolaidusi Krieviju , latvieši inženieri ticēja ka vairāk jāražo pirms redzēja tukšo Pleskavas apgabalu kur neko neražoja , pats kara kuģu mazāk un Krievijas laukos būtu grants ceļi autobusiem un nevis pusmetru dziļas bedres , Viens Daugavpils rajons ar 50 tūkstošiem mazāk un Pleskavà ražotu daudz desu ko vispār neražoja . Hazāri ir Krievijas ebreji vairāk mākslinieki , viņiem Krievija ir pie kājas , mums arī vispār , Merkele bija labdare arī Amerika 70 gados aizliedzot Irānas naftu palīdzēja Krievijai celt kara kuģus netīšām .

30.marts Atbildēt

Pieci kara kuģi mazāk un Pleskavà būtu īsti ceļi un autobusi un autobusu pieturas , vēl arī desu fabrikai sanāktu bet... Cilvēki domā krievi dara ...

30.marts Atbildēt

Rietumnieku fatālā kļūda - krievus "mērīt" ar savu lineālu (standartiem).

"ASV pilsētā Baltimorā pēc sadursmes ar kravas kuģi sabrūk tilts" (lsm_lv, 26.03.2024.)

30.marts Atbildēt

Kamēr Latvijā pie katra ezera bija cūku fermā tikmēr daudz Krievijas rajoni bija tikai un tiks gatavoti jā ,, zvaigžņu kariem , 80.gados ja kas .

30.marts Atbildēt

Mutācijas sliktàs , precinot ļoti daudz māsīcu ar brālēniem izveidojās slimības , ja salaida ar blondu somugru , vai vàcieti dzima veseli bērni , tāpēc hazāri un ebreji nav arābi bet eiropieši

30.marts Atbildēt

Kāpēc latviešu senču senčus nepiemeklēja hazāru liktenis, - uz atbildi sniedza vēsturnieks

Arveds Švābe (1888 – 1959): "Cilvēka sūtība ir cīnīties ne vien ar dabu, bet pat ar tām elementāram stichijām, kādas ir visas lielās vēstures katastrofas. Apmēram pirms pusotra tūkstoša gadiem latviešu senči pameta Volgas un Dņepras augstieni, lai uz visiem laikiem atraisītos no Austrumiem un slēgtu asins brālību ar Rietumiem." (Sk. - VĒSTURE KĀ TAUTAS GARĪGO SPĒKU AVOTS / latvijasluteranis_lv)

30.marts Atbildēt

Kas ir šis raksts vispār? Mēginājums preparēt tos sūdus, kas krieviem galvā?

31.marts Atbildēt

Par Hazāriju esmu interesējies pirms gadiem 15 . Skaidrojošāko esmu lasījis britu vēsturnieka darbā un ebreju enciklopēdijā . Interneta atrodamas milzum daudz norāžu . Par sakaru ar latviešiem autora aprakstītajos variantos tur ne vārda . Ir vismaz 2 svarīgas citas norādes . Hazārija kādu laiku savā vēsturē ir bijusi vienīgais valstiskais veidojums kur jūdaisms ir bijusi valdoša reliģija .Un pēc tam Ziemeļeiropa tiek lietots apzīmējums "nepareizie ebreji" . Tie esot no Hazārijas nākušie tirgotāji kuri nostiprinājušies Hanzas tirdznieciskajos centros pēc Hazārijas sakāves , turklāt sakāve ir nākusi no mongoļu ordu puses un nekādi citādi .Uzskatu ,ka Latvijā runājot par agrīno viduslaiku vēsturi vismazāk ir jālasa krievu nacionālistu visu tipu izteicieni ,jo šīs blēņas veido krievu nacionālismu un viņu pareizticīgo uzskatu sistēmu .

2.aprīlis Atbildēt