Komentāri: Latvijā strauji samazinājies bērnu adopciju skaits

Komentē 4

Par vienu pabeigtu adopcijas procesu izmaksā adoptētājam 1 422,87 eiro! Cik noprotu, šī ir vienreizēja izmaksa, tā teikt, atlīdzība adoptētājiem par tām lielajām klapatām, tēriņiem, lai nonāktu līdz taustāmam rezultātam. Bet, kāda būtu aina, ja izmaksāts tiktu, teiksim, desmit reizes vairāk?

Tā vai citādi, jāpiekrīt Arnim Kluinim - ka viss šis bardaks ir valsts varas radīts, viss kā trako mājā! :(

5.aprīlis Atbildēt

Jūs paši to panācāt. Paši tā gribējāt. Bezprāta dancojiet līdzi iznīcinošajai Rietumu politikai it īpaši bērnu neaudzināšanos jautājumos.

5.aprīlis Atbildēt

Vakar, sarunā, soc. darbinieks saka: "Ja tu zinātu, kādos apstākļos dzīvo tā (konkrētā) 8 bērnu ģimene?! Mums pavēl: "Dariet kaut ko!", bet skolās, tai pat laikā, mācīs kretīnisku ideoloģiju!" Kā tas ir? Ja šolaiku skolas bērni skolā un ap to pavada daudz vairāk laika, nekā ģimenē, vai vispār var sacīt, ka normāla cilvēka tapšana ir, tā teikt, ģimenes darīšana? Mērķis taču nav "normāls cilvēks", bet fondu naudas apgūšana!

6.aprīlis Atbildēt

Būsim godīgi - vai šajā Dieva piemirstajā un Saeimas, MK, ministriju un citas siles strebšanas vietas apsēdušo parazītu pārņemtajā valstelē diktam gribas attīstīties, kaut ko veidot? Līdz absurdam aizgājušais "humānisms" un liberastu armijas uztieptie murgi rosina tikai un vienīgi "iekampt vairāk te un šobrid", nevis domāt par parītdienu.

9.aprīlis Atbildēt