Komentāri: Jurģis Liepnieks: Lasām kopā valdības deklarāciju

12.09.2023. Jurģis Liepnieks Abonē digitālo avīzi Neatkariga.lv bez maksas
 

Komentē 10

Paldies, Jurģi, lieliski! Nez, kā ir ar šādām valdības deklarācijām Igaunijā vai Dānijā? Tur arī tāda pat skaista parunāšana bez konkrētības?

Iespējams, ka Šlesers ir žuļiks, bet vismaz spēj piedāvāt konkrētus risinājumus, tāpēc prieks, ka viņa LPV ceļ savus reitingus!

13.septembris 2023 Atbildēt

Es tā arī nesapratu- "deklarācijā pausta gatavība..." ir atstāstījums vai citāts??? Ja tas ir citāts, tad ir ļoti bēdīgi, ar tādu intelekta līmeni nav jēgas no šīs valdības neko labu gaidīt, vienkārši nebūs, nevelk viņi, ja kaut ko tādu var uzlikt uz papīra... :((((

13.septembris 2023 Atbildēt

Tu tiešām gaidīji no jenotiem kaut ko konkrētu, izņemot tukšas, nodrāztas frāzes? Tiešām?

14.septembris 2023 Atbildēt

Lasot Deklarācijas tekstu nekur neatradu skaidri definētu nabadzības izskaušanu valstī, kas šobrīd aptver ap 40% valsts iedzīvotāju. Vienīgi nabadzības mazināšana ir pieminēta sadaļā par minimālās algas celšanu, ka tā samazinās nabadzību. Nekur deklarācijā neatradu pieminām pasākumus, kas tiks veikti, lai izpildītu Valsts prezidenta uzstādījumu līdz 2030.gadam panākt Latvijā ES vidējo labklājības līmeni. Vai Prezidents, nosaucot Siliņas kandidatūru, nav viņai to pienācīgi izskaidrojis, lai nekļūtu par tukšu solītāju.

Pilnībā piekrītu Jurģa komentāriem, jo tik tukšu un nekonkrētu valdības Deklarāciju nav gadījies lasīt. Ir tāda sajūta, ka valdību veidojošām partijām, atšķirība no Kariņa valdības, pašiem nav nekādas skaidrības par konkrēti darāmajiem darbiem. un sasniedzamajiem rezultātiem.

13.septembris 2023 Atbildēt

Bet kur ir tas pumkts par "dinamiskuma" nodrošināšanu , panākšanu, sasniegšanu vai likvidēšanu?

13.septembris 2023 Atbildēt

Un kā ar pensionāriem? Kā tos izvilks no nabadzības?Starp citu, kā pa miglu atceros Siliņas teikto, ka pirmais ko viņa izdarīs kad kļūs par premjeri, būs jaunas institūcijas nodibināšana laulību šķiršanai. Latvijā esot daudz šķirto ģimeņu un tagad lai izšķirtos vajadzēs griezties tādā kā probācijas dienestā kas strādās ar tām ģimenēm kas šķirsies dodot viņām laiku salabt. Labi ka apprecēties var bez liekiem dienestiem.

13.septembris 2023 Atbildēt

Attiecībā uz precēšanos, tuvākajā laikā ir plānots, ka laulāties varēs bez lieciniekiem... to noteikti varēs pasniegt kā nozīmīgu soli birokrātijas mazināšanā :))))))))

13.septembris 2023 Atbildēt
Kalamburs > viesis

Vēl jau arī "iekļaujošā" sabiedrība ir tas, par ko jenoti un sarkani regresīvie marksisti ar Briškenu priekšgalā, ir gatavi pļurināt gadsimtiem un notirgot gandrīz jebkuru Latvijas stūrīti.

14.septembris 2023 Atbildēt

Šo valdības deklarāciju vajadzēja iespiestā veidā dabūt nopirkt, lai var kādreiz pārlasīt.

13.septembris 2023 Atbildēt

Jebkurā bibliotēkā var izdrukāt jebkuru tekstu no interneta dzīlēm.

14.septembris 2023 Atbildēt