Komentāri: Saeimas atlaišanas kampaņa ir bezjēdzīga 

15.11.2023. Jurģis Liepnieks Abonē digitālo avīzi Neatkariga.lv bez maksas
 

Komentē 15

Tas ir tikai tavs viedoklis. Man ir spēcīgi argumenti, lai tieši parakstītos

15.novembris 2023 Atbildēt

Kādi? "Es negāju balsot". "Es nedomāju par ko balsoju". "Es mī*u piedalīties valsts pārvaldē. Ir spirta spēks tikai muldēt." Kādi ir tie tavi spēcīgie argumenti.

15.novembris 2023 Atbildēt

Nepareizs domu gājiens. Pē

15.novembris 2023 Atbildēt

Pēc likuma mēs katrs esam darba devējs Saemai. Ja darbinieks slikti pilda darbu un nelabojas, tad viņu jāatlaiž. Neviens taču gudrs vīrs neļaus sev virtuvē meistaram šķībi un greizi flīzes likt? Bet ir cits jautājums, cik daudz ir gudru un loģisku cilvēku. Jo pret Saeimas atlaišanu var tikai tie, kas pie esošajiem labi pelna no pašas "varas siles". Pārējie vai nu ir egoisti( pašam labi, kas man par citiem) vai arī negudri cilvēki....

15.novembris 2023 Atbildēt

Ps. Saeimai

15.novembris 2023 Atbildēt

Patiesība ir tā, ka Jaunā Vienotība ir populisti un Kremļa aģenti. Ko vērts ir viņu lozunga "Kā var nesolīt". Vienīgi ir problēma, kā viņus iemest vēstures mēslainē.

15.novembris 2023 Atbildēt

Teicienu "Nu kā var nesolīt" teica partijas Jaunais Laiks vadītājs Einārs Repše 2002.gadā.

16.novembris 2023 Atbildēt

1. Vajag domāt ko ievēl, nevis katru reizi 5 minūtes pēc ievēlēšanas bļaut par "saemas atlaišanu".

2. No kurienes vienmēr un visu laiku tiem "saemas atlaidējiem" ir līdzekļi visu šo organizēt? KNAB, policija, "drošības iestādes" - esat aizmirsuši jūsu tiešos pienākumus?

15.novembris 2023 Atbildēt

Protams, ka pastāv iespēja pēc atlaišanas ievēlēt lielu daļu no "mēsliem", kas ir izmesti no saeimas. Tas turpmāk norādīs uz tautas - darba devēju nekompetenci arī tajā brīdī un/vai uzpērkamību ar saldiem amatiem, drošiem pasūtījumiem un valdošās varas piebarotajiem krēsliem. Nekas jauns. Skumji, ja visi iepriekšējie 30 gadi posta - tā arī nebūs atvēruši acis šiem pseido patriotiem, labusiem, kas kalpo šai kliķei. Bet arī šāds scenārijs ir iespējams, kā raksta autors, bet pilnīgi noteikti, tas nenozīmē, ka nav jāatlaiž šie "gudreļi", kas noveduši Latviju postā. Atlaist saeimu, šie kalpi nemāk un negrib valstij labklājību.

15.novembris 2023 Atbildēt

Nu bet, kā lai zin, parakstīties vai neparakstīties? Kāpēc nav nekādu izcenojumu klāt?

15.novembris 2023 Atbildēt

Nu labi...taču ko un kā darīt ,lai ierosinājusm apr atlaišanu būtu spēkā neatgriezensiki un turklat atlaisti būtu visi deputāti ,ministri ,tā saucamais LV prezidents ---un tādā veidā ,lai nekad nedrīkstētu vairs būt vēlēts un ievēlēts !??

Un šeit ir jāmaina visa valsts pārvaldes forma---.šī smiekligā parlamentārā pārvaldes forma jau sen dienas ir novecojusi ka pēc fakta ,tā pēc būtības.Tas pats par atlaišanu tiek attiecināms ari uz eirokomisariem ,ārvalstu konsuliem un tamlīdzīgiem ieliteņiem !!

15.novembris 2023 Atbildēt

Jurģi, es ganddrīz esmu tava fanāte, man patīk 95 % viss, no tā, ko tu saki, bet šos izteicienus līdz galam nesaprotu. jā, raugoties pēc aptauju datiem ir tā kā tu saki un saeimas atlaišana- bezjēdzīgs proces. bet, ja mēs tā sāksim raudzīties uz visu, tad iznāk ka dzīvot arī nav jēgas, jo tāpat visi nomirsim. Ir Svarīgi parādīt, ka tautai ir arī sava teikšana- sava pātaga. mēs esam pasīvi cilvēki, ar daudz ko samierināmies, esam gatavi uz ciešanām, jo mūsu mentalitāte un vēsture ir tāda. mēs parasti apsveram, ko citi par mums domās, ka laika nav - ta šis ta tas- labāk ciest, nevis iet protestos.

Svarīgi ir parādīt, ka nevar rīkoties tā, kā valdība un politiķi to dara. Es uzskatu ka vajag parakstīties, kaut vai tapēc, lai redzetu, kas tur iznāks.

Kāds rezultātā būs- mēs neviens nezinām, bet varam noriskēt. Ir visādi apstākļi, kas var ietekmēt vēlēšanu rezultātus. tāpēc ir jāmēģina, nevis jāturpina gausties un pa tukšo analizēt, ka nav jēgas darīt to un šito.

15.novembris 2023 Atbildēt

labāk iesim, darīsim un savāksim tos 150 tūkst. parakstus!

15.novembris 2023 Atbildēt

Labāk ir mēģināt nevis samierināties ar esošo situāciju. Neizdosies, neko nezaudēsi. Ja neskaita pāris minūtes lai parakstītos. Un ja izdosies, dažas stundas pastaigai, dzīvojot tālu no balsošanas iecirkņa.Zaļie uzmeta savus vēlētājus! Tā bija krāpšana. To nevar piedot. Jaunu Saeimu bez Zilozzs!

15.novembris 2023 Atbildēt

Es parakstījos un mani ģimenes locekļi arī. Uzskatu, ka neko nezaudēšu, jo es, kā darba devējs redzu, ka šie darbu nedara. Nodarbojas ar nevajadzīgām lietām un arī negodprātīgi krāpnieki izrādījās. ZZS konkrēti mani, kā vēlētāju uzmeta. Vai ievēlēs tos pašus, nu redzēs. Pamēģināsim. Es uzskatu, ka neievēlēs gan!

16.novembris 2023 Atbildēt