Komentāri: "Sadales tīkls" ar tarifu paaugstināšanu krāj naudu nebaltām dienām

Komentē 5

O. Jaunu mantru izpīpējuši. "Mēs esam labi. Mēs uzkrājam sliktiem laikiem lai tad no jums plēstu tik daudz neņemtu.". Reāli - tad plēsīs vēl 10x vairāk jo "ir taču krīze un neaizstājamiem jāapmaksā prēmijas".

7.septembris 2023 Atbildēt

Lai nepienāktu sliktie laiki būtu jāizbeidz no sākuma pa lo pārdot saražoto elektrību lai vēlāk biržā to iepirktu par liekāku cenu. Nu beidzat tak uzskatī cilvēkus par galīgiem auniem runājot ka krājat naudu gŗūtākiem laikiem.

7.septembris 2023 Atbildēt
Oma

Ja reiz Latvenergo ir valsts uzņēmums ,bet valsts esam MĒS,tad kurš no mums ir akceptējis ka šī uzņēmuma "resnam galam" pienākas šie algu tūkstoši. Domāju,ka neviens neiebilst ka cilvēkiem ,kuri reāli strādā uz ielām,laukos,kāpj stabos un novērš bojājumus gan naktīs gan dienās, ir jāmaksā atbilstoša alga ievērojot pieaugošo cenu kāpumu. Tautas sašutumu tak izraisa visu to priekšsēdātāju,padomnieku,priekšnieku

neadekvāti lielās algas -nu ir kaut kas nesamērīgs visā šajā sistēmā. Ja 100 gudrie to ir pieļāvuši,tad lai savas kļūdas labo.Cik mājsaimniecībām nav jāpārmaksā lai savāktu aldziņai kaut vienai šai "baltai apkaklītei"

7.septembris 2023 Atbildēt

Tos 100 "gudros" mēs paši esam ievēlējuši. Tā vietā, lai sāktu domāt ar galvu, mēs domājam ar dir.u un turpinam vēlēt tos pašus

7.septembris 2023 Atbildēt
Endrjū > andris.64e4752e653bf

Tu tiešām tici, ka mūsu korumpētajā bedrē kādu godīgi ievēl?

7.septembris 2023 Atbildēt