Komentāri: Latvijas sabiedriskās žurnālistikas kaunpilnā izbeigšanās

Komentē 11

Latvijas žurnālistika ir ietekmējama lai neteiktu - iebiedēta vai nopirkta. Kamēr pastāvēs principi "par to rakstīt nedrīkst" un "nu to cilvēku gan aiztikt nedrīkst", Latvija kā valsts turpināsies tuvoties savam kraham.

20.februāris 2023 Atbildēt

Diemžēl mūsu žurnālistiem ir zemas aldziņas. Lai izdzīvotu, daudzi sāk kalpot visādām hūtēm un buldozeriem.

20.februāris 2023 Atbildēt

Visi - ar maziem izņēmumiem - kalpo vispirms naudai,,, tad nav arī drošības garantijas,,,vari zaudēt darbu labākajā gadījumā,,,mafija valda Latvijā,,valsts to pati ir radījusi un atbalsta.

20.februāris 2023 Atbildēt

Paldies par rakstu, sen nebija mēdijos redzēta kritika. Viss valsts aparāts ir sapuvis visos līmeņos, sāpīgi. Vārda brīvības nav, komentāri tiek dzēsti, propogandas mašīna darbojas , lai novērstu tautas uzmanību no grimstošās ekonomikas, dzīves līmeņa pasliktināšanās.

20.februāris 2023 Atbildēt

Šorīt speciāli gāju skatīties, ko raksta ziņu dienesti...LSM, TVNET, DELFI...

Benam taisnība... pilnīgs klusums! Iespējamā un ļoti ticamā, noziedzīgā, spēka struktūru spēlīte žurnālistus neuztrauc. Vai arī viņi ir daļa no astoņkāja... Nāk prātā Kariņa odiozais - draugi... nav labi! Es pat teiktu - draugi...ir sūdi! Un tie nepārprotami smird!

Kā parasti, paldies NRA.....

20.februāris 2023 Atbildēt

Zelta vārdi. Tikai viena nianse- valstiskā puve nesākas ar medijiem, bet ar vietu, kur nozarē salien smadzeņizskaloti "jaunie censoņi"- augstākās izglītības iestādes (un izglītības sistēmā kopumā). Pati nāku no turienes un labi atceros, kādu naivumu mums pasniedza augstskolā par politiku un žurnālistiku. Absolūti, no realitātes atrauti murgi, kas sagroza uztveri, lai visu redzētu no paklausības perspektīvas - pieslieties pārākuma viedoklim un aizstāvēt to.

20.februāris 2023 Atbildēt

Manuprāt šis raksts ir labs turpinājums nesenajam Bena rakstam par "cīņu ar korupciju". Kā naglai uz galvas!

20.februāris 2023 Atbildēt

Viens politiķis reiz teica par vienu no "sab.mediju" "žurnālisti" -"politiska prostitūta"... un tā ir taisnība

20.februāris 2023 Atbildēt

Te kāds "Jānis" pārliecināts, ka stāsts ir par "hūtēm" un "buldozeriem"? Lūk, šis arī ir "sabiedrisko mediju" melnā darba rezultāts - saputrota info telpa un tauta ar sajātām smadzenēm. "Jāņi" noteikti ir pārliecināti par to, ka bez kariņiem un citiem levitiem Latvija būs pagalam?!

20.februāris 2023 Atbildēt

DÔLEŽITÁ INFORMÁCIA !!!

Potrebujete peniaze alebo financie na svoj projekt? Chcete platiť dlhy? Odmietli váš súbor banky?

Kontaktujte nás, aby sme vyriešili vaše problémy, zastupujeme organizáciu ENTRAIDE FINANCE, ktorú vytvárame pre potreby chudobných a núdznych ľudí.

Kontakt:

entraidefinance.fr@gmail.com

entraidefinance.fr@gmail.com

21.februāris 2023 Atbildēt

Kāpēc piesauc sabiedrību,tauta jau nav pie vainas,plešaties tak savā starpā un nenesat savus nesmukumus ārā,jo no malas izskatās drausmīgi,ka plūcaties:)))

26.februāris 2023 Atbildēt