Komentāri: Daudzie tīkšķi absurdam ierakstam tviterī apstiprina Alvja Hermaņa pesimistiskās prognozes

Komentē 13

Neomarksisti, sarkanie jaunkomunisti Latvijā ( rietumos), kuri cenšas visu noregulēt ar Likumu, radījuši Latvijā ļoti toksisku vidi, nebrīvību, nedrošību, savstarpējo nesaticību un naidu. Šādā "skābē" nevar dzimt daudz bērnu.

4.marts 2023 Atbildēt

❤️Sveiki) Mani sauc Paula un man ir 23 gadi) Es esmu topošā seksa modele 18+) Lūdzu, novērtējiet manas bildes at ➤ ja.cat/id378056

4.marts 2023 Atbildēt

Mana vecāmāte reiz teica, ka viens bērns ģimenē neizaug par kārtīgu cilvēku.Viņai bija 5 bērni. Manā ģimenē izauga11 bērni. Neviens nav pabalstu diedelētājs. Visgrūtākais laiks bija pēc neatkarības atgūšanas, kad valdošie bija noskaņoti uz prihvatizāciju. Tagad par mazbērnu trūkumu nevaru sūdzēties. Ja būtu valdošajiem griba, tad dzimstības rādītāji atjaunotos. Kāpēc tas notika 80,un 90.mijā ? Toreiz pat nebija tādi pabalsti, kā tagad.

4.marts 2023 Atbildēt

Es esmu vienīgais bērns ģimenē, bet pabalstus nediedelēju. Arī par neizdevušos cilvēku sevi tādēļ neuzskatu. Turklāt, ja neesi pamanījis, tad Latvijā, par nestrādāšanu tev neviens pabalstu nedos, ja neskaita tos dažus mēnešus pēc darba pazaudēšanas (kas pat nesastāda pusi no algas). Nav darba, ej uz ielas. Tā kā beidz izplatīt dezinformāciju.

4.marts 2023 Atbildēt

Pirmkārt, emocionāli attīstītam cilvēkam izvēle par labu bērnam nav un nevar būt tikai bioloģiska tieksme. Tas radīs tikai vairāk problēmu, ne ieguvumu. Otrkārt, nesaprotu, kas tur slikts, ja cilvēks iebilst priekšniekam (pa tēmu)? Cik ilgi vēl būsim vergu tauta? Diemžēl, pēc novērojumiem, arī jaunākā paaudze tiek audzinātā tādā pašā padomju stilā. Diemžēl.

4.marts 2023 Atbildēt

Pilnīgi piekrītu. Brīžiem radās sajūta, ka raksta autors ir iekritis attieksmes slazdos, jo pats priekšplānā liek instinktus bet Twitter ierakstu ir uztvēris galēji pavirši, it kā tā autors būtu teicis, ka bērnu vienīgā jēga ir iegūt draugus. Raksta autors laikam nespēj iedomāties, ka instinktīvā puse ir tik pašsaprotama, ka par to Twiterī neviens nerunās, taču runās tieši par sasāpējušām lietām - par to, kā vecāki zaudē kontaktu ar bērniem un ko darīt, lai kontakts tiktu saglabāts.

4.marts 2023 Atbildēt

Indija ir bagata valsts, kur nabadziba dzivi 70% un Alvis Hermanis ir idiots un demagogs.

4.marts 2023 Atbildēt

Konstanti pīkstošo "demogrāfu" (Hermanis,

u.c.) operētājsistēmas lielākais "caurums" ir iedoma , ka cilvēks ir radības kronis, līdz ar to kaut kas īpašs..., t.i., uz viņu neattiecas sugu un ģinšu pamatlikumi. Ieteiktu "demogrāfiem" palasīt Darvina Evolūcijas teoriju - kļūs vieglāk.

4.marts 2023 Atbildēt

Primātiem pēcnācēji dzimst. Tev ir?

4.marts 2023 Atbildēt

Vispār jau Dievs šo pasauli radija dēļ cilvēka , ja kas. Lai viņam būtu iespēja izpausties, aptaisīties un tiem kam gribās no tā visa atgriezties paradīzē - meklēt to Kungu. Tāpēc pasaule nav nekas mūžīgs un mega vērtība (bez Radītāja vadības). Bet tā ir liela iespēja atgriezties mājās, tiem kam jau ir gana.

4.marts 2023 Atbildēt

Ģimenes institūcija tiek grauta, abortu kults tiek oficiāli sponsorēts. Migrantu invāzija un Eiropas baltās rases demogrāfiskais pagrimums dēļ garīgām problēmēmām darīs savu. Tikai tie kas šo plānu uzsākuši un atbalsta nezina ka alga būs nežēlīga. Jau ASV tagad baltie, itsevišķi vīrieši ir ar daudz mazākām tiesībām nekā nēģeri . Eiropā baznīcas veras ciet viena aiz otras un mošejas aug kā sēnes. Izvirtības un datorspēļu kults dara savu. Baltā rase tiek iedzīti apstākļos kad mums nav jēgas veidot kuplas ģimenes. Visbiežāk tas pat ir neizdevīgi un poblemātiski. Un tie kas riskē to darīt jau sāk raudāt ka bērni viņiem vairs nepieder, jo nespēj ietekmēt to morālo un garīgo attīstību. Tāpēc nākamā paaudze nonāk totālā sātana varā caur jaunām izglītības problēmām un "brīvību" ideoloģijām. Un daudzviet rietumos redzam ka tas jau ir noticis sen. Arī austumos sātanam labi sviežas, tikai citā formātā kur krievijas un Ukrainas tautas tiek totāli iznīcinātas. Starp Dievu un sātanu ir precīza robeža un nav nekā pelēka. Vai nu tu kalpo velnam vai tiecies pie Dieva. Bībele to precīzi parāda. Diemžēl cilvēki arī Bībeli tulko kā izdevīgi un ir radijuši savu, pat brīžiem asiņainu reliģiju, kuras dēļ tiek nomelnos patiesais Dieva Vārds. Grēka alga ir nāve. Tāpēc izmirstam. Vai vainīgas tikai valdības? Lielā mērā jā, bet katrai tautai ir tāda valdība kādu tā ir pelnījusi. Ja nebūs garīgā atmoda , tad baltā rase tiks tik pat kā iznīcināta un arī pašiznīcināsies, kas paātrinās šo procesu.

4.marts 2023 Atbildēt

Demogrāfiskā situācija ir tieši valstu politikas rezultāts,jo praktiski Eiropā nav valstis kuras veido politiku bet valstīm to diktē lielās transnacionālās kompānijas un tās par depopulācijas politiku maksā arī ceturtajai varai - MIL,JA ORIENTĀCIJA IR UZ ZAĻO PASAULI UN CILVĒKI TRAUCĒ TO SASNIEGT,TAD TO SKAITS IR JĀSAMAZINA LAI TAČU BEIDZOT DABA VAR ATJAUNOTIES BEZ CO2 IZMEŠIEM,eitanāzijas,pederastijas ,transgenderisma ideologija rullē arī latvijā un jauniešiem jau ir ie audzināts ka bērni nav vērtība bet tikai lieki izdevumi un dabas piesārņošana,tāpēc happy end ir tuvu!

4.marts 2023 Atbildēt

Respect visiem Latvju vecaakiem, kas dara vairaak kaa passatrazzossanu!

4.marts 2023 Atbildēt