Komentāri: Kariņš cenšas manipulēt, izmantojot “burvju” vārdu – reformas

Komentē 5

Starp citu- interesanti, kur vispār Latvijā paliek nauda, kam tā tiek tērēta... ar veselību viss skaidrs, rēķinot procentos no IKP Latvijas valdība veselībai atvēl niecīgu daļu, tāpēc Kariņa runas par to, ka veselībai tiekot izšķiesta nauda, ir slima suņa murgi. Izglītībai tiek atvēlēts procentuāli mazliet vairāk, bet arī liela daļa valstu, tajā skaitā tepat Igaunija, atvēl lielāku daļu. Sociālajai drošībai arī tiek atvēlēts procentuāli daudz mazāk līdzekļu no IKP, nekā Eiropā vidēji. Iekšējai drošībai arī tie procenti ir smieklīgi. Jautājums- kur paliek lielākā daļa valsts līdzeklu? Kāpēc citas valstis procentuāli !!!!! no IKP var atļauties tērēt izglītībai, veselībai, sociālajai aprūpei, vairāk nekā Latvija? Vēlreiz atkārtoju, runa ir par procentiem, nevis absolūtiem skaitļiem. Absolūtos skaitļos nauda ir tik cik ir, bet procentos šis teiciens nedarbojas.

9.marts 2023 Atbildēt

Papēti budžeta sadaļas un viss tev taps skaidrs! Īsumā - nauda tiek virzīta tur, kur to var "apgūt" politekonomiskie grupējumi.

9.marts 2023 Atbildēt

cik esi pats iemaksājis soc.budžetā?

10.marts 2023 Atbildēt

Tā būtu laba tēma žurnālistiem, papētīt, kas Latvijā ir savādāks nekā citur, ka iedzīvotāju labumam tiek tērēta mazāka valsts līdzekļu daļa kā citur. Ar daudz piesaukto ēnu ekonomiku arī tam nav nekāda sakara, tad kur tas āķis īsti slēpjas?

9.marts 2023 Atbildēt

NRA ir izcili dzeltena avīze!!! Kariņš ir pie visa vainīgs, arī pie tā ka tūdaliņi liek savā kabatā?

10.marts 2023 Atbildēt