Komentāri: Krievijas propaganda palaidusi reklāmas kampaņu: Baltija – zemes, kurās valda nacisms

Komentē 10

Ir jaabuut daudz stingraakai nostaajai pret krieviem kuri,dziivodami seit,atklaati naidiigi izturas pret Latvijas valsti.Maacaties no igauniem,ir ko.Viens no peedeejajiem piemeeriem- ja nemaldos,tas bija Daugavpils (Dvinskas) meera amatu ienemosais suudabraalis.Kaapeec vins joprojaam ir amataa?! Taa nedriiksteetu buut,viennoziimiigi.Kaadas sekas ir radiijusi vina izteikumi par karu Ukrainaa? Nekaadas? Nekas jau taads? Miiksti un pazemiigi,baikiigi un asaraini tie latvju baalelini ir bijusi un ir,diemzeel.Un veel ta ideja par krievu integraaciju latviesu sabiedriibaa,taas ir pilniigas bleenas,tas nekad nenotiks,nav ko sevi maaniit.Varu sadereet uz ko vien veelaties,ka,ja krievija uzbruktu,gandriiz viss tas Latgales krievu pereeklis sagaidiitu krievu tankus ar ziediem,visiem tas ir zinaams.Diemzeel taa tas ir.Un taadu Latvijaa ir daudz,vai cik daudz un tas ir biedeejosi.

12.marts 2023 Atbildēt

Grūti nepiekrist. Stulbie moskovīti un viņu atbalstītāji

12.marts 2023 Atbildēt

Vai tad tas kāds jaunums! Krievijas propaganda ne to vien var. Varbūt drīz mēs sitīsim krustā krievu "bērnus". Koncentrācijas nometnes tiem, kas "nemāk" krievu valodu, jau būs drīzumā. Pīkstieni, ka tas nav taisnība, tiks noslāpēti propagandas jūrā. Varbūt dosim nākošos 40 miljonus šoreiz "apspiestajiem" krieviem, nevis ebrejiem. Tieši uz to velk NA.

12.marts 2023 Atbildēt

Tas taču labi, ka tā saka! Galvenais lai nav komunisms vai pļutinisms!

12.marts 2023 Atbildēt

Nu un vai tad tas nav no sākta gala, kad, mēs Baltijas jūras krastā dzīvojošās tautas, tiekam pasniegti, kā nacionālisti :)) tikai jautājums, ko tad paši moskoviti te lien, kā lāči uz medus stropu . . . .

Te neviens netika lūgts 1940. gadā, te neviens nevēlējās nekādu "atbrīvošanu" 1945. gadā un vēl jo vairāk, pēc 1990. gada neatkarības atjaunošanas, prom no mums, sērga nelaimīgā, nolādētā, prom!

12.marts 2023 Atbildēt

Krievu propaganda konsekventi cilvēku apziņā cenšas sajaukt nacionālsociālistus jeb nacistus ar nacionālistiem.

12.marts 2023 Atbildēt

Nacisti priekš krieviem esam bijuši vienmēr.....vienmēr esam tikuši saukāti par ,,hansiem,,

12.marts 2023 Atbildēt

Nekas jauns

12.marts 2023 Atbildēt

Atkal putra ar kāpostiem latviešu galvās tiek krāmēta. Runa nav par ukraiņu višivankām vai latviešu tautisko dziedāšanu. Krievija nekad šīs lietas nav saistījusi ar nacismu. Turklāt tieši pret to, ko jūs dēvējat par nacionālismu, Krievija nenostājas. Jūsu tautiakums kā dadzis dirsā kļūst latviešu tik mīļajiem virscilvēkiem no rietumu virziena.

12.marts 2023 Atbildēt

Ilze, paklau, kaut ko tu te pati ar "putru" nodarbojies. Rakstā runa ir par aptaurēto moskoviju un tās kampaņu nevis par "rietumu virzienu", domāt līdzi vajag lasot, un iedziļināties.

13.marts 2023 Atbildēt