Komentāri: Diterihi, Līkcepures un Kangari ar "demokrātijas" bībeli rokās "nes gaismu" Daugavas krastos

Komentē 9

Jā, tie "laikmetu grieži" samaļ sidsapziņas. Ideoloģisko intervenču finansiālais segums aiskalo visas "māraszālītes" uz turieni, kur aizmirstas pašu savulaik rakstītais. Nu jau 20 gadu jubileja svinama tām dienām, kad "mazais bērniņš krustelēs" iesāka raudienu, saucot pēc latviešu inteliģences. Neatsaucās vairs, jo "jaunielaiki" to jau bija aizskalojuši līksmā "lietussargu" orģijā. Naudas ir "tik daudz, cik nekad nav bijis", bet sidsapziņas - tik maz, cik nav bijis nekad! Tauta, kam esi?

1.aprīlis 2023 Atbildēt

Labs :)

1.aprīlis 2023 Atbildēt

Latkovski !

Cik augsts domas lidojums, kādas kosmiskas sfēras!

Taču ja atmet visu gudro muldēšanu, tad pāri paliek tikai Helmanis+Avens.

Protams, putas cenšas nosmelt arī visādi jampampiņi.

1.aprīlis 2023 Atbildēt

svarigi ir cilveka darbi ta kaHelmana darbibas laika Ogre ir uzplaukusi un to apliecinas katrs ogres iedzivotajs runajot par OVENA KOLRKCIJU muzejam kolekcija tacu Latvijas porcelans vai nav vienalga kam tas pieder vai neejam par talu tagad tikai visu postisim PUSKINApiemineklis dzejnieks ar ieguldijumu pasaules literatura nezeliba nokluvis A.Upits ar savu bagato ieguldijumu latviesu literatura tad katram atradisim kur ko sameklet runajot par Ogri un muzeja stridiem pasiem jarisina bet pietrukst skaistas lielas estrades pie OGRES UPES BET tas jau ir cits stasts kas nesaistas ar HELMANA VARDU Varbut Ogres iedzivotaji varetu to atgut

1.aprīlis 2023 Atbildēt

Nav gan vienalga kam pieder porcelāns, ja to nesaprot tad Latvijai nav nākotnes.

Un tikai lūdzu nestāstiet, ka avens naudu nopelnīja bez putina palidzības godīgi un ar smagu darbu.

Tagad vēl apmierinātajiem Ventapilniekiem pievienosies arī apmierinātie Ogrēnieši?

1.aprīlis 2023 Atbildēt

Protams, ka šeit runa nav par Avenu un porcelānu. Runa ir par cilvēku dabu. Tā saucamajiem "demokrātiem" un "liberāļiem" par kuriem iet runa rakstā, vienkārši ir patoloģiska nepieciešamība pēc ienaidnieka. Tā viņi ar apskaužamu entuziasmu līmēja "sabiedrības ienaidnieka" birku katram, kas atļāvās domāt mazliet savādāk kā viņi, covida laikā, un ar tādu pašu entuziasmu viņi šodien līmē klāt Putina atbalstītāja birku katram, kurš viņiem nepatīk...... kā jau autors pareizi pateica- ar demokrātiju un liberālismu tam nav nekāda sakara. Tieši no tādiem pašiem entuziastiem izveidojās boļševiku režīms un tieši uz tādiem pašiem turas arī Putins. Atšķirība ir tikai lozungos.

1.aprīlis 2023 Atbildēt

ā saucamajiem "demokrātiem" un "liberāļiem" par kuriem iet runa rakstā, vienkārši ir patoloģiska nepieciešamība pēc ienaidnieka.

-----------------------

šinī gadījumā situācija ir nedaudz savādāka. Vīņi vēlas šo reālo ienaidnieku iznīcināt. Liela daļa no nacionāļie jau sen kā pieradināti. Turās savos Saeimas krēslos, ir laimīgi, kad tiek valdībā. Helmanis ir neatkarīgs cilvēks, ar patstāvīgu domāšanu. Šis gadījums ir izdevīgs, lai ar viņu izrēķinātos.

3.aprīlis 2023 Atbildēt

Godājamais viesi !

Te tieši ir runa par atbalstu putinam, nauda taču nesmird, pat ja nāk no avena! Un padomājiet kāds kontekts šodien ir tam, ka atbalstam avenu.

Protams, jūsu nosauktie demokrāti un liberāļi to cenšas izmantot un tas ir ciniski un riebīgi, bet tik pat riebīgi un ciniski ir tas, ka autors cenšas atmazgāt Helmani. Ar avenu viņš ir sasmērējies pilnīgi un galīgi.

1.aprīlis 2023 Atbildēt

Interesanti gan! Kad Avens ziedoja ukraiņiem, tad gan ukraiņi neatteicās, kad ziedoja Paulam klavieres, tad arī neatteicās! Tad kāpēc piesējās Helmanim kad Avens gribēja ziedot izstādi ogrēniešiem lai apskatītu LATVIEŠU PORCELĀNU!

3.aprīlis 2023 Atbildēt