Komentāri: Vairas Vīķes-Freibergas precedents ļauj cerēt uz labu prezidenta vēlēšanu iznākumu

Komentē 6

Nu, VVF labi izskatās tikai uz visu šo Levitu un Bērziņu fona, bet tas nav svarīgi. Skatoties uz Latvijas politiskās vides degradāciju, diezgan droši var teikt, ka mums vairs nedraud pat viņas līmeņa prezidents......

6.aprīlis 2023 Atbildēt

«Egils Levits ir kā spoža zvaigzne. Spīdums, kas šai zvaigznei piemīt, ceļas no dziļas inteliģences, no izcilas izpratnes par Latvijas vietu un lomu Eiropas un pasaules kontekstā. Latvijai ir ļoti nepieciešama zvaigzne, kas apspīd mūsu valsts tumšos beztiesiskos kaktus. Viņš spēj visus putnus, kam nošļukuši knābji, ar savu lielo ticību Latvijas valstij un latviešu nācijai atkalt celt spārnos».

/Māra Zālīte/

6.aprīlis 2023 Atbildēt

Prezidenta galvenais uzdevums ir pārstāvēt valsti. Es piedāvāju ievēlēt K.Porziņģi. Padomājiet, kā viņš izskatīsies blakus Putinam, arī Zeļenskim. Vienīgā nelaime - pārāk jauns. Tad varbūt Kambalu, viņš taču vēl bījis bokseris. Ja nopietnāk, tad V.Vīķi-Freibergu atveda un iepazīstināja KGB virsnieks J.Bojārs. No pieredzes zināms, ka tur muļķi nestrādāja.

6.aprīlis 2023 Atbildēt

Skatoties uz prezidentu galeriju, Latvijā prezidenta institūtu droši var likvidēt. Tā trūkumu neviens nejustu, bet vismaz valsts līdzekļi ietaupītos, un šis ietaupījums būtu daudz pozitīvāks, nekā no slimnīcu un skolu likvidācijas.

6.aprīlis 2023 Atbildēt

Manuprāt, Vairas Vīķes-Freibergas precedents neļauj cerēt ne uz ko labu, jo viņa ir visu laiku sliktākais Latvijas prezidents, un viņas tautai un valstij nodarītais ļaunums ir neizmērojams.

6.aprīlis 2023 Atbildēt

Saeimā prokrieviskās partijas ZZS, LPV un Stabilitātei ir mazākumā. Tāpēc var cerēt uz labu prezidenta vēlēšanu iznākumu.

7.aprīlis 2023 Atbildēt