Komentāri: Muguriņas liekuma rādiuss nosaka, kāpēc Lietuva var, bet Latvija nevar

Komentē 10

Nu, tas, ka Latvijas politiķi bankas neaiztiks, bija skaidrs pat manam kaķim. Jautājums, kāpēc mūsu tā saucamā "politiskā elite" ir tāda, kāda viņa ir. Provinciālims, daudz piesauktais latvieša kalpu sindroms? Man viens draugs (starp citu, veiksmīgs biznesmenis) saka, ka politiķiem laikam maksājot par Latvijas graušanu. Negribas tik kategoriski domāt, bet reizēm, klausoties tās muļķības, kas no turienes nāk, cita izskaidrojuma vienkārši nav. Bet varbūt, izskaidrojums ir pavisam vienkārši- pie varas parasti raujas visādi apdalīti cilvēciņi, kuriem vara nepieciešama savu trūkumu kompensācijai vai ambīciju realizēšanai. Valsts un sabiedrība tādiem parasti ir pēdējā vietā. Un izskatās, ka Latvijā tas notiek īpaši uzskatāmi :(

8.aprīlis 2023 Atbildēt

Vai atcerieties tos laikus, pēc nostāstiem, kad Lietuvas laukstrādnieki brauca peļņā uz Latviju !

8.aprīlis 2023 Atbildēt

Manas sievas opīša ģimene atbēga uz Latviju no bada Lietuvā;)

8.aprīlis 2023 Atbildēt

viesim - pivienojos pilnīgi katram vārdam. Un vistrakākais, ka nav nekādu cerību, ka tuvākajā laikā kas varētu mainīties.

8.aprīlis 2023 Atbildēt

ne tikai lietuviesi brauca ari poli man loti patikVIESA SACITAIS ka politikiem maksa laikam gan par Latvijas grausanu

8.aprīlis 2023 Atbildēt

Papildinot "viesis" domu: Sorosa līderu atlases sistēmas dalībnieki pēc nosacījuma nestrādā savas valsts labā.

8.aprīlis 2023 Atbildēt

Kā tas ir iespējams? Ja reiz šeit komentē cilvēki, kuriem smadzenes ir savā vietā un urīns savējā, bet Valsts ir tur, kur tā ir, bet tur tai jābūt nav?! Viesim taisnība, bet stulbi smaidošais pērtiķis ir krēslā atpakaļ!

8.aprīlis 2023 Atbildēt

Starp citu, LA ir labs Rostovska raksts par Latvijas atpalicības cēloņiem, iesaku palasīt.

8.aprīlis 2023 Atbildēt

Es neticu, ka iztrūkstošais banku nodokļa procents varētu būt otkatu veidā iekritis kādu Latvijas finanšu sistēmas darboņu kabatās, piemēram Mārtiņa Bondara un tamlīdzīgo. Tas tā vienkārši nevar būt.

8.aprīlis 2023 Atbildēt

Nu, kādreiz mēļoja, ka Dombrovska labvēlība pret bankām sakņojās banku labvēlībā pret Dombrovski.... bet tās jau tikai tādas runas, protams, ka Dombrovskis glāba bankas labāko nodomu vadīts un no tīras sirdsapziņas :)

8.aprīlis 2023 Atbildēt