Komentāri: Kariņa Lieldienu dāvana (spļāviens sejā) Latvijas tautai

Komentē 48

Visdrīzāk, arī tās ir "kalpu sindroma" sekas. Kā stāsta, senos laikos no kalpiem paaugstināts vagars esot bijis ļaunāks pret saviem līdzcilvēkiem, nekā barons. Tā arī mūsu politiķi, viņi jau nejūtas kā "tautas kalpi" bet kā vagari.... tādi laikam latviešu gēni........ tāpat kā Putins, kurš savu mazvērtības kompleksu vārdā gatavs Krieviju nolīdzināt līdz ar zemi.

9.aprīlis 2023 Atbildēt

Ierēdņi apgalvo, ka pensionārus jānoņem no valsts apgādības. Nav runa par pensijas atņemšanu. Pensionāriem ir jāsaņem tikai tās izmaksas, kuras ir viņu pašu nopelnītās un no viņu iekrājumi. Latvijā nav ieskaitīts Padomju laikos strādātais. Bet sākot no 2013, gadu netiek atmaksāts arī par Padomju laikā strādāto darba stāžu. Tad kāpēc mums Pensiju fonds (vai sociālās iemaksas) Kāpēc tad mums vispār atdot savu naudu valstij, ja to var ieguldīt ar daudz lielāku izdevīgumu? Un kas mums atdos jau iemaksātās darba devēja naudas? Un kur paliks procenti no mūsu iemaksātajām naudām? Un kāpēc ierēdņi apgalvo, ka pensionāri atrodas valsts apgādībā? Un Latvija ir vienīgā valsts ES, kur no pensijas valsts atskaita nodokli. Un kāpēc Latvijas valdība ar asins asarām acīs cenšas izlūgties no zviedru pensionāriem aizdevumu, kurš viņiem teik atteikts? Vai ne tāpēc, ka savā laikā tā pati Latvijas valdība ielaida latvijā zviedru bankas ar saviem pensiju fondiem, bez jebkādiem noteikumiem, cerēdami ka zviedru (varbūt ebreju) baņķieri būs godīgi.

9.aprīlis 2023 Atbildēt

❤️Sveiki) Mani sauc Paula un man ir 23 gadi) Es esmu topošā seksa modele 18+) Lūdzu, novērtējiet manas bildes at ➤ ja.cat/id378056

12.aprīlis 2023 Atbildēt

Derētu Kariņam Lauris iekrāsot ar lētāko variantu ar diviem ķieģeļiem,-uz viena uzliek,-ar otru uzsit! Un vispār kāds pats,tāda arī tā Lieldienu dāvana,-migrants ir migrantu !!!

9.aprīlis 2023 Atbildēt

Sorosa baktērijas izraisa kosmopolītisma sērgu, apstākļus, kuros Latvija nav lielums, bet iespēja plūkt vistas un uz to organismiem pakāpties pa ceļam uz Briseli.

9.aprīlis 2023 Atbildēt

Trollis tàds , vajag gluži otrādi nepalielinat tautas lielas pensijas domāju tādas ap 450 bet dot iespēju iet ātrāk pensijā , jo pie mums Latvijā nepastāv pusslodzes darbs , tas ir slikti ne tikai krievalodigo sakarā un vietējo veselībai , tas ir slikti ES sakarā mums ir daudz bezdarbnieku kuri mūsu valstī nedrīkst likumu dēļ strādāt , jo prasa padomju laikā izglītību , nevajadzīgu , sekretāre pagastā jābūt zootehniķa augstākai izglītībai , zīmēšanas skolotājs nedrīkst būt ar zīmēšanas koledžas izglītību bet jābūt fizikas augstākai izglītībai un tā daudzas vietàs , 60 gadīga kundze nedrīkst strādāt uz pusslodzi tāpat kā invalīdi , ja dabūja pa baltu darbu tad tagad jārukā ilgi , ne viens neuzklausa ja grib darbu uz pusslodzi vai tādu kas nav fiziski grūts .Izdot likumu kā drīkst dabūt darbu savām fiziskām spējām un ja tādu nedod tad liek dodu

9.aprīlis 2023 Atbildēt

Likt sodus ja nedod darbu uz pusslodzi tas vienā momentā piepildīs darba vietas , uzraksta lielveikalā ka grib darbu uz pusslodzi un tam jābūt , invalīdi pie mums darbu var dabūt tikai pa blatu .

9.aprīlis 2023 Atbildēt

Likt kvotas kas jāizpilda pašvaldibas lai invalīdi tiek pie darba uz pusslodzi , daudzas kundzes kuru vīri strādā piestrādātu uz pusslodzi .

9.aprīlis 2023 Atbildēt

Latviešu tauta ir super vesela un nesaprot tos kuriem nav superīgo gēnu arī daudzbērnu mātēm vajag vieglus darbus

9.aprīlis 2023 Atbildēt

Liela daļa grib lielas algas un ienīst tos kas grib maz nopelnīt nebojājot veselību

9.aprīlis 2023 Atbildēt

Ja raksts nav iecerēts kā parodija, būtībā kā ņirgāšanās par lasītājiem, tad autoram diez vai būs visi mājās. Tiek tēlota it kā sašutuma pilna kritika, bet vienīgie rakstā minētie it kā 'ekspertu' argumenti nāk no kautkādas Viņķeles un vēl vienas karjeristes, kas ne īsti atbilst ieņemamajam amatam. Cilvēkam no malas izskatās, ka Kariņa kritizēšana speciāli uztaisīta nekonkrēta, klaču bābu līmenī, lai nedod Dievs, nopietni nekaitētu kritizējamajam un pārāk neapdraudētu viņa varas pozīciju. Latvijas žurnālistu klūda ir iedomāties, ka viņi pieder tai pašai varas 'elitei' par kuru jūtas pagodināti rakstīt, un tāpēc par sava augstā līmeņa cienīgiem uzskata vienīgi amatpersonu viedokļus, lai cik neatbilstošas attiecīgās citētās amatpersonas arī nebūtu ieņemamajam amatam. Ja presei interesētu nevis dod savu artavu zirnekļu cīņām burkā, bet informācijas brīvība un demokratisko procesu netrauceta norise, tad gluži pretēji, tiktu uzklausīti lietpratīgi, izglītoti un pieredzējuši latvieši, kas aiz riebuma pret organizetās noziedzības ālēšanos pie varos neieņem nekādus amatus.

9.aprīlis 2023 Atbildēt

Godātais Jens! Jums piemirsās, ka galvsnais "experts" ir Kariņš, nevis Valsts pārvalde! Jums var patikt jebkurš nespèjnieks, jebkurš gļēvulis vai pakalpiņš, tai skaitā arī Kariņš, bet norakstīt nekompetenci un nevèlēšanos adekvāti vadīt Valsti uz beigts suņa spalvām... Tas ir tas, ar ko aktīvi nodarbojaties Jūs, Jens!

9.aprīlis 2023 Atbildēt
Jens Zvirgzdgrauds > rima.solis

ja jums ir padomju vai cara laiku domāšana un nesaprotat, kā darbojas tiesiska valsts, t.sk. jums ir miglains priekšstats par valsts pārvaldi, tad jums nevajadzētu troļļot un piedēvēt savu pašas nejēdzību citiem komentētajiem... Šķiet, ka jums ir šizofrēnija - kā var nodalīt Kariņu no valsts pārvaldes, ja Satversme paredz, ka ministru kabinets vada valsts pārvaldi, bet Kariņš ir visu ministru ministrs (izsakoties vienkāršotā, jūsu uztveres spējām atbilstošā valodā...) Turklāt nav man problēma, ka latviesu valodā ir grūti diferencēt jēdzienus 'governance' un 'administration'. Vienkāršoti izsakoties, governance ietver gan politiķus, gan ierēdņus, un mani tiešām neinteresē ierēdniecības iekšējās būšanas, bet gan valsts pārvaldes kopējā kvalitāte. Un to LV nosaka ne vien ierēdņi un politiķi, bet arī org. noziedzības grupējumu autoritātes, tā ka netelojiet man te intelektuālu analītiķi respektablā valstī!

9.aprīlis 2023 Atbildēt
Rima Solis > jens.zvirgzdgrauds

Šizofrēnija... Jūs taču pisdāvājāt nošķirt Kariņu no Valsts pārvaldes!

9.aprīlis 2023 Atbildēt

Tas būs sods padarbu invalīdiem r to ka nedod lùk tā . Domāju vieglu invaliditāti , ārzemēs ir iespējams darbs uz pusslodzi cik darbinieku uz pusslodzi ir mūsu lielveikalos

9.aprīlis 2023 Atbildēt

Cik mùsu lielveikalos ir darbinieku uz pusslodzi , necik .

9.aprīlis 2023 Atbildēt

Pat ar 3 grupu neņem darbā , 10 gadus lika klāt kundzēm gados 20 eiro kas vispār minimāli apgroza naudu to saliek atvilknēm un vis , tagad ir lielās cenas pārtikai .

9.aprīlis 2023 Atbildēt

80 gadīgam kundzēm 500 eiro ir daudz jo viņas īpaši laukos ne ko citu kā pārtiku nepērk , lūk tā un tie kas brauc uz Turciju vai pērk dārgas drēbes to nesaprot .

9.aprīlis 2023 Atbildēt

Uzlikt nodokļi ja nav darba vietā neviena invalīda , zinu padomju laiku kad vīrietis ar ļoti nopietnu invaliditāti garīgu atpalicību palīdzēja uz pusslodzi cilāt smagums cehā kur strādā sievietes .

9.aprīlis 2023 Atbildēt

To invalīdu nīšanu mùsu valstī es nesaprotu .

9.aprīlis 2023 Atbildēt

Ja tev ir zootehniķa augstākā izglītība var strādāt visur kur vien grib par grāmatvedi bet ar zootehniķa tehnikuma izglītību kur cilvēks iemācās to pašu par ,gruščiku ,tiem kam ir kaut kādas augstākās izglītības labi .

9.aprīlis 2023 Atbildēt

Redzi tie ar tām pareizajām izglītībām ir tik tālu sakārtojuši valsti ka līdz pensijai var arī nenodzīvot

9.aprīlis 2023 Atbildēt

Invalīdiem vajag bezmaksas kursus viņu diagnozes atbilstošus , pārsvarā sēdošam darbam jo maksas kursus nevar atļauties nerunājot par izglītību kaut vai lētākajām augstskolā.

9.aprīlis 2023 Atbildēt

Ļoti patiesi. Bet ko iesākt, ja ne rietumnieciskā, ne austrumnieciskā orientācija neder? Nav pieņemama opozīcijas spēka.

9.aprīlis 2023 Atbildēt

Problēma ir izpratnē par valsts jēgu. Kāpēc vajag Latvijas valsti? No šīs atbildes izriet pārējās. Arī pieļaujamo kompromisu lielums.

Ja Levits atklāti atbalsta Švābu, īpaši ārvalstu vizītēs, tad valdība un koalīcija negribīgi dodas restartsa virzienā.

9.aprīlis 2023 Atbildēt

Nevajag jaukt peļu sūdus ar putraimiem..! Ne jau Kariņš pelna mūsu pensijas, vai maksā mūsu vietā nookļus..Izdalīt var tikai to, ko paši esam sakrājuši. Pirms latvieši atjaunoja savu valsti, vajadzēja padomāt par to ekonomiku un valsts uzbūves modeli, kue;s šei būtu pieņemams. Pirms kara te bija grāra un pašpietiekama valsts, bet tā vairs nav tagad un modernās ES ekonomiskais modelis,mūs vienkārši gremdē nost., Robžas vaļā un kā teica Dombrovskis, kam šeit nepatīk, tie var braukt projām.! Tā arī cilvēki izdarīja un nav ko brīnīties par zemo dzimstību.. Palika neveiksmnieki un pirmspesijas vecuma cilvēki, kuri tagad stāv rindā uz krematoriju, jo ar tādām pensij';am, ir tiešām grūti izdzīvpt vidējam latvietim. Labāk arī nevar būt un nav pat ko cerēt. Pie tādas vecu cilvēku dominantes sabiedrībā, neviens te neko neinvestēs, jo mebūs kas reāli strādā. Ko mēs varam darīt, nu vienīgi aplikt apkārt blīvu žogu un sākt izrādīt mūs pa naudu..! Pie žoga vajag pielikt tāfrlīti un uzrakstīt virsū - Tā nedaeiet neviens, jo redziet ar ko tas viņiem beidzās..!

9.aprīlis 2023 Atbildēt

Var atklāti pateikt, ka augstās enerģijas cenas ir ES politika. Ka Latvenergo sadalīšana ar no tā izrietošo AT "piespiedu" pakalpojuma cenu palielināšanu ir tiešas sekas šādai paklausībai. Tikai viens no piemēriem.

9.aprīlis 2023 Atbildēt

Nevajag vainu uzvelt visiem. Latvijas atpalicībai nav nekādu objektīvu ārēju iemeslu, savukārt iekšējie iemesli jebkuras organizācijas atpalicībā un neefektivitātē parasti sākas un beidzas ar vadības nekompetenci un kļūdainiem lēmumiem. Kamēr cilvēki to nesapratīs un stāstīs, ka "ne jau Kariņš pelna pensijas", tikmēr tiešām šeit nekas neuzlabosies.

9.aprīlis 2023 Atbildēt

Šo domu turpinot, būtu vērts arī pameklēt vadības nekompetences cēloņus. Manuprāt galvenais cēlonis kļūdainiem (no iedzīvotāju interešu viedokļa...) lēmumiem LV valsts pārvaldē ir tāds, ka kļūdainie lēmumi nekļūdīgi pieņemti organizētās noziedzības interesēs. Te arī atbilde uz vienu no iepriekšējiem komentāriem, ka tik un tā jau neko labāku par Kariņu redz nevarēšot atrast... Protams, ka nevarēs, ja meklēs tikai 3-4 LV valdošo organizētās noziedzības grupējumu jeb 'elites' ietvaros. Ir pietiekami daudz ar mafiju nesaistītu, kompetentu latviešu, bet pat valsts iestādes sistemātiski liek šķēršļus, lai kompetenti latvieši netiktu nedz ievēlēti, nedz uzvarētu konkursos.

9.aprīlis 2023 Atbildēt
viesis > jens.zvirgzdgrauds

Mjā, vienmēr ir lielais jautājums, vai kļūda ir labticīga, nekompetences rezultāts vai ļaunprātīga kaitniecība. Skatoties, cik konsekventi Latvijā valsts vara darbojas pret sabiedrības interesēm, pirmais kas nāk prātā, ka tā ir ļaunprātīga kaitniecība. No otras puses, tas var būt arī totālas nekompetences rezultāts :(((((((

10.aprīlis 2023 Atbildēt
Andis Atvars > viesis

Lielākā cilvēces problēma ir, ka viņi domā, ka pie varas ir vēl cilvēki. Tie visi ir jau sen zaudējuši cilvēcību ... kļuvuši par dēmoniem cilvēku miesā. Es pat nezinu kā lai to apzīmē, bet tā īsti nav kaitniecība, jo lēmumus ne kariņi pieņem un to tāpat nevar saukt par nekompetenci, jo ne jau tā ir viņu ideja. Pavisam interesanti kļūst, ja salīdzina Latviju ar Franciju. Tajā arī pensionēšanās vecumu ceļ par diviem gadiem. Jautājums, kas Kariņu un Makronu aiz mēles rausta.... viens dēmons?

11.aprīlis 2023 Atbildēt
Juriss > andis.atvars

Piekrītu. Un rausta arī viens dēmons, noteikti.

11.aprīlis 2023 Atbildēt