Komentāri: Dīvainās prezidenta vēlēšanas, kurās cīnīsies kandidāts Pīlēns un premjers Kariņš

Komentē 8

Bens aizmirsis ko pats rakstija.neviens ne ar ko necīnīsies.Pilēns bus prezidents.par to ka viņa partija atbalstīja Kariņa valdību.diemžēl valstī nekas nemainīsies.vienīgi Pīlēns ir krietni izskatīgāks par pieneņgalvu.un runajot negvelž pilnīgas stulbibas.

13.aprīlis 2023 Atbildēt

❤️Sveiki) Mani sauc Paula un man ir 23 gadi) Es esmu topošā seksa modele 18+) Lūdzu, novērtējiet manas bildes at ➤ ja.cat/id378056

13.aprīlis 2023 Atbildēt

Mjā, autors liek vilties sevī arvien vairāk :( vēlreiz jāatgādina- Kariņš un Levits ir noteiktu uzskatu un filozofijas pārstāvji. Viņu personīgās īpašības ir stipri otršķirīgas. Tā ir tā greizā domāšana, kuru aizsāka Repše, nosakot nepamatoti augstu Lata vērtību, kas bremzēja valsts attīstību, turpināja Dombrovskis, pārvarot krīzi nevis iedzīvotāju labā bet uz iedzīvotāju rēķina, un tagad turpina Kariņš, tikai konsolidējot, nevis attīstot...... Jautājums ir nevis par personīgajam īpašībām, bet vai Pīlēna uzskati atšķiras no Kariņa un Levita uzskatiem. Ja nē, tad viss šis vēlēšanu pasākums ir pilnīgi bezjēdzīgs un nav pat sarūsējuša santīma vērts.

13.aprīlis 2023 Atbildēt

Mara Zalite pipe zali, jo Egils Levits nekad nav bijis spoza zvaigne, bet NA un JV kabatas prezidents tikai ar ievelets ar SC atbalstu un nedirs debilai niks viesis un nedirs par Repsi, Dombrovski, Karinu un Levitu un debilas neta dirsejs un lats bija pievienots eiro ar kursu 1 lats pret 1,4 eiro.

13.aprīlis 2023 Atbildēt
viesis > 1531281217038991368

Parunāsim kad būsi pieaudzis. Pagaidām Tu tāpat nekā nesaproti :)

13.aprīlis 2023 Atbildēt

«Egils Levits ir kā spoža zvaigzne. Spīdums, kas šai zvaigznei piemīt, ceļas no dziļas inteliģences, no izcilas izpratnes par Latvijas vietu un lomu Eiropas un pasaules kontekstā. Latvijai ir ļoti nepieciešama zvaigzne, kas apspīd mūsu valsts tumšos beztiesiskos kaktus. Viņš spēj visus putnus, kam nošļukuši knābji, ar savu lielo ticību Latvijas valstij un latviešu nācijai atkalt celt spārnos».

/Māra Zālīte/

13.aprīlis 2023 Atbildēt

vai nebutu labak ja Latvijas sabiedriba noSaeimas visiem kandidatiem izvirzitajam prezidentam nobalsotu vienigo un pieskirtu prezidentam visas pilnvaras valsti tad ta butu vina atbildiba

13.aprīlis 2023 Atbildēt

Ja ar Pīlēna ievēlēšanu par prezidentu tiksim vaļā no Kariņa, tad tā būtu ļoti svētīga lieta. Tik cūcīgu attieksmi pret lielāko tautas daļu, kāda tā ir šobrīd, reiz ir jābeidz, jo ar Kariņu tālāk var būt tikai sliktāk (ja vēl var būt sliktāk)

14.aprīlis 2023 Atbildēt