Komentāri: Mētājoties ar vārdu "naids", tiek grauta sabiedrības aizsargreakcija

Komentē 12

Staļinu arī neinteresēja tauta , ko var darīt kamēr tas neskar paziņas un nav jāmūk projām ir diemžēl īpaši Krievija ļoti interesanti un tautai tas patīk jo sadulkotà udenī var ko veidot ,muļķības vairāk realizē Krievija , komunisma ideju arī varēja nenovest līdz trakumam , kamēr pie mums mēģināja izgrozities , kamēr tai tautai patiks galējības tur nav ko runāt.

16.aprīlis 2023 Atbildēt

❤️Sveiki) Mani sauc Paula un man ir 23 gadi) Es esmu topošā seksa modele 18+) Lūdzu, novērtējiet manas bildes at ➤ ja.cat/id378056

16.aprīlis 2023 Atbildēt

Sačakarēs dzimstību , atkarību tāpat neapkaros , vidusslānis kaut kā turēties , trūcīgie vismaz laukos ir pieraduši pie pieticības jau padomju gados .

16.aprīlis 2023 Atbildēt

Tu rakstu lasīji, vai tikai "izvem" savu sāpi?

16.aprīlis 2023 Atbildēt

ultraglobālistiem ir liels naids pret tavu viensētas sauso tualeti un lopiņiem kūtī. viņiem ir naids pret jābkādu neatkarības izpausmi attiecībā pret viņu uzspiestajām "vērtībām" un sitemu , cau neoliberāļu indīgo ideoliģiju kas iepakota visai burvīgos iepakojumos. Sātanam ir talants samainīt jēdzienus un vērtības vietām.

17.aprīlis 2023 Atbildēt

Par ir raksts

16.aprīlis 2023 Atbildēt
MI.

Sadursme, pretstāve ir sabiedrības attīstības pamatā. Tā rodas izsvērtais līdzsvars. Virzība.

Ja viņas nav, tad ir tikai nolemtība. Bezjēdzīga nodzīve.

Ja runājam par ņemšanos ap Valsts valodu, pilsonības jautājumiem, tad jāsaka, ka reizēm tur aiziet jau kaitniecības līmenī. Valsts torpedēšanā. Jebkurā valstī ir noteikts kā kļūt par pilsoni, kā savstarpēji oficiāli komunicēt. Nav pieļaujams agresīvs uzbrukums Valsts pamatiem. Nav pieļaujama ļurba Valsts apziņā.

Ja runājam par rakstā minēto Jaunzelandes piemēru, tad jāsaka, ka tur iztrūkst pretstāves elements. Līdz ar to nav iespējama attīstība. Tā neko nerada. Tik vien kā piemēru nolemtībai, fanātismam, stulbumam, fatālismam, sektantismam.

Jā un velreiz jā. Demokrātija un Brīvība nav pašas no sevis. Tās ir mūsu pretstāves rezultāts. Par Demokrātiju un Brīvību ir jābūt modriem ik mirkli. Viņas sākas no ikkatra, no mums. Bet mums joprojām patīk apmest kažoku, sēsties laivās, atrasties kardināli pretējās pusēs, kad darbi un vārdi neiet kopā. Pabūt 7 partijās. Saņemt ordeni un gaudot stabulē. Izlikties neredzam, nedzirdam.

Kas priecē? Priecē tas, ka Latvijai visos laikos ir bijis netverami / nojaušamais kodols, kurš ir spējis saglabāt, noturēt Latviju cauri gadu tūkstošiem.

Kangaru mums ir bezgala daudz, bet Letiņu ne mazāk.

16.aprīlis 2023 Atbildēt

Ne tikai gudri cilvēki kļūdās, bet arī letiņi. Pirms 35 gadiem bija "pretstāves elements", taču gudri cilvēki (ne tikai Dž.Šārps un F.Fukujama) nolēma to sagraut. “Meitenes un zēni, mums vajag sagraut visu un izmētāt akmeņus tā, lai neviens vairs nevar salasīt.” P.Laķis ( Esmu laimīgs cilvēks. Saruna ar Daini Īvānu 60. dzimšanas dienas priekšvakarā / Latvijas Avīze)

16.aprīlis 2023 Atbildēt
MI.

Man šodien liela diena. Arī 30+ gadus pēc, ir ko svinēt. Tāpēc arī mazliet ne pa tēmu.

Respektīvi, Latvijas Pasts sāks izdot norēķinu kartes. Rudenī varēs arī pārskaitījumus veikt, utt.

Iepriekš daudzkārt esmu rakstījis ka Valsts uzdot Pilsoņiem veikt bezskaidras naudas norēķinus, bet Valsts norēķinu sistēmu neizveido, bet tā vietā liek izvēlēties ārvalstu bankas. Respektīvi liek barot resnos aizjūras runčus.

Pieļauju ka noteiktās aprindās tā ir eksplozija. Tagad jāskatās vai būs pretdarbība, sabotāža.

Dzīve ir bezgala interesanta!

Nākošajā nedēļā Latvijas Pastam būs par vienu klientu vairāk un vienai no bankām attā.

16.aprīlis 2023 Atbildēt

Neuztraucies, pēc laika pasta norēķina sistēmu uzdāvinās ārzemniekiem. Citadeles banku atceries.

16.aprīlis 2023 Atbildēt
Kalamburs > madris

Visticamāk, ka tieši tāds arī ir plāniņš, jo Pastu, tādu kāds tas ir pašlaik, neviens negrib pirkt. Bet jenotiem dotais uzdevums (valsts aktīvu nodošana "investoru" rokās, jāpilda.

16.aprīlis 2023 Atbildēt
MI. > madris

Visādi var būt. Latvijas Pasts ir Valsts akciju sabiedrība, neprivatizējama. Ar pāris meitu uzņēmumiem.

Bet arī ar šīm lietām pasaules varenie māk tikt galā. Respektīvi tiks uzdots atdalīt norēķinu sistēmu un Valstij nedrīkstēs piederēt, jo Valsts kropļojot tirgu.

Nu piemēram atdalīja gāzes sadales trubas, vai pieslēgumus klientiem. Tagad pārdos. Lasu, neticu - kurratiem. Filigrāni. Vienīgo sadales tīklu.

Jautājums kurš ir karalis, tie kuri gāzi var nopirkt daudzviet, vai tas vienīgais, kurš var gāzi pārdot?

Protams jautājums ir aktuāls kāds ir īstais mērķis? Visādi var būt. Vai nu ir labs plāniņš, vai nu daudzviet uguns ir pakulās.

Bet, kopumā viss ir tā un būs tā, cik Pilsoniskā sabiedrība ļaus.

Atvainojos priekšlaicīgi ja nu gadījumā nepareizi izprotu lietas un/vai kļūdos.

16.aprīlis 2023 Atbildēt