Komentāri: Valda uzskats: Jo šaurākā lokā vēlē prezidentu, jo labāk latviešu tautai

Komentē 9

Latvijas sabiedrība ir nenormāli sašķelta dažādās grupās, kas konfliktē savā starpā. Pēc būtības, arī valdošā koalīcija nav nekas vairāk par nelielu sociālo grupu, kas dzīvo savu dzīvi. Protams, ka šādos apstākļos viņiem vienkārši nav nekādas vajadzības, lai par prezidentu kļūtu citas sociālās grupas pārstāvis, un ar valsts interesēm tam nav nekāda sakara. Tieši tā ir arī Levita problēma- sākumā viņš kaut ko tur pīkstēja, ka vēlas kļūt par tautas prezidentu, bet realitātē palika par to pašu valdošās koalīcijas pārstāvi, kuru valsts problēmas neinteresē. Ne velti viņu atbalsta tieši NA un JV. Īsts savējais.........

20.aprīlis 2023 Atbildēt

❤️Sveiki) Mani sauc Paula un man ir 23 gadi) Es esmu topošā SEX modele 18+) Lūdzu, novērtējiet manas bildes at ➤ ja.cat/id378056

20.aprīlis 2023 Atbildēt

Kāpēc neviens neuzdod sekojošo jautājumu, proti, kāds latviešu tautai ir pienesums no tā, ka mēs Rīgas pilī izmitināto večuku ģērbjam, apsargājam, barojam, nodrošinām medicīnisko aprūpi un… par to viņam vēl maksājam algu?!

20.aprīlis 2023 Atbildēt

Kurš vēl domā, ka pēc dažiem gadiem viņi nolems, ka tautai vispār nevar uzticēt vēlēt, tāpēc tiks ieviesta monarhija. :)

20.aprīlis 2023 Atbildēt

Savulaik V. Ļeņins, esot teicis, ka ikviena ķēkša spējot vadīt valsti. Tagad, raugoties uz Valstsgribu, varam būt droši – Vova būtu apmierināts, jo beidzot viņa teiktais ir ieviests dzīvē Latvānijā!

20.aprīlis 2023 Atbildēt

Levita pēdējais domu grauds. Ievēlēt drīkst tikai pareizie. Laikam saskatījies no Baltkrievijas, tur "pareizie" ievēlēja ar 80%. Pēc manām domām, vēlē Latvijas pilsoņi. Pat, ja notiktu neticamais, pilsoņi nobalsotu par pievienošanos Krievijai, tā būtu Latvijas pilsoņu griba.

20.aprīlis 2023 Atbildēt

Jā, tas bija labais.... un vēl viņš ar savu fanu pulciņu mēģina iestāstīt, ka tās esot "demokrātiskās vērtības", par kurām jācīnās.......... bet nu, ko tur var gribēt, pa tiem četriem gadiem vēl nevienu sakarīgu domu no viņa nav izdevies dzirdēt....... :((((((((

20.aprīlis 2023 Atbildēt

Bens Latkovskis dod mājienu, ka varētu par prezidentu ievēlēt smagos noziegumos apsūdzēto Lembergu, bet tad Latvijas prezidentu uzņemtu tikai Krievijā un vēl dažās izstumtajās valstīs, kā tas pašreiz notiek ar Putinu.

21.aprīlis 2023 Atbildēt

Vot tā, lūk, atkal - kur janka, tur pjanka! ;))

22.aprīlis 2023 Atbildēt