Komentāri: Jēkabpils traģēdija un notikums Imantā – skaidri piemēri varas attieksmei pret "mazo" cilvēku

Komentē 5

Kas līdzīgs bija Ziedoņdārzā -vilka bernus krūmos, konkretam zēna iegrieza ar nazi rokā , lika nest no majām rotaslietas utml. zinoju policijai- nekadas reakcijas. Purvciemā vajāja bērnus (Stirnu ielas -bij.Minskas rajonā), zēns pieskrēja meklēt glābiņu, banda lokā gāja ap mums ,bija gatava uzbrukt pat pieaugušam cilvēkam, zēns atkal bēga, , bet viņa tēvs, kurš izskrēja pretī , teica ,ka vajāšana ir regulāra,.Centra pagalmā alkoholiķi vajāja bērnus , vienu ievilka svešā kāpņu telpā un sita, policija draudēja zēna mātei atņemt vecāku tiesības, ta teikt,lai nesūdzas .Un kātika saslaucīti mēsli zem paklāja, kad NDĢ vilmēja porno un iebiedēja to nepilngadīgo bērnu vecākus, kuri uzrakstīja iesniegumus, bet tika piespiesti ņemt atpakaļ. Publiski noklusēja ,ka bija arī mazi bērni, tikai gadu vēlāk, kad skolā bija 2 pašnāvība ,klusi nomainīja skolas vadību....

8.maijs 2023 Atbildēt

"Visu šo laimi apēno tikai viens jautājums – kāpēc Bens Latkovskis haltūrē?" Dr.hist Jānis Šiliņš (Delfi). Kāpēc padomju varas grāvēji nepriecājas par sasniegto >30 gadu laikā, bet atkal, kā kādā 1913.g., gaida glābiņu no pašmāju ķeizariņa AAA un/vai no aizokeānaa atsūtītā "labā" prezideta? Vai bail no vēsturiskās patiesības un pelnītā pēriena? Māra Zālīte: "Esmu saņēmusi tik daudz samazgu uz galvas, vairāk nekā padomju laikā" (jauns.lv)

8.maijs 2023 Atbildēt

Tas kas informē policiju par pārkāpumiem 110 zina kādā ir tā attieksme. Vienmēr kkāda pretreakcija no policijas puses par informācijas pieņemšanu.

Metiet akmeņus Armanda Ruka pusē, tas kas noveda situāciju līdz šādam līmenim. Policijas bezatbildība un patvaļīgums ir šādas attieksmes rezultāts.

8.maijs 2023 Atbildēt

Vēlreiz jāatkārto, esošās politiskās elites vadībā Latvija vienkārši zaudē spēju pildīt valsts funkcijas. Ja mums ir sagrauta izglītība, sociālā drošība, veselības aprūpe, kāpēc lai citās jomās būtu savādāk.....

8.maijs 2023 Atbildēt

Kāpēc kautkas jādar ja nedarot var labi dzīvot

10.jūnijs 2023 Atbildēt