Komentāri: Neveiksme Liverpūlē – mistiskais Eirovīzijas "formāts" palika neuzminēts

Komentē 5

«Egils Levits ir kā spoža zvaigzne. Spīdums, kas šai zvaigznei piemīt, ceļas no dziļas inteliģences, no izcilas izpratnes par Latvijas vietu un lomu Eiropas un pasaules kontekstā. Latvijai ir ļoti nepieciešama zvaigzne, kas apspīd mūsu valsts tumšos beztiesiskos kaktus. Viņš spēj visus putnus, kam nošļukuši knābji, ar savu lielo ticību Latvijas valstij un latviešu nācijai atkalt celt spārnos».

/Māra Zālīte/

11.maijs 2023 Atbildēt

❤️Es spēlēju jaunu seksa spēli 18+) Es nevaru to iziet cauri, tas ir tik grūti) Kas spēlē, palīdziet man ➤ s4.lv/sexga

11.maijs 2023 Atbildēt

Liksim taču tagad to Zālīteni mierā un viņas spožo zvaigzni! Tagad jāskatās, lai galma poēti steigā neizvēlētos, piemēram, vēl kādu Briseles superstāru, kādu Dombrovski-Konsolidovski, jo ar Krišjāni jau pietiek.

11.maijs 2023 Atbildēt

Labs raksts. Galvenais, lai to izlasa tie, kuri atbild par dalību Eirovīzijā... bet varu derēt, ka nekas nemainīsies, nākošgad atkal notiks mocīšanās ar Eiropas gaumes minēšanu un pēc tam taisnošanās, ka netikām tālāk jo mūs nepazīst.... starp citu, atceros, kā savā laikāīstenie "letiņi" un "mūzikas eksperti" nievājoši izteicās par Naumovu, ka viņa esot uzvarējusi nevis dziesmas dēļ, bet tādēļ, ka Latvija tad "bija modē".... lai gan, ja salīdzina Naumovas dziesmu un uzstāšanos ar pēdējiem Latvijas pārstāvjiem (ne tikai šodien), jebkuram saprātīgam cilvēkam ir skaidrs, ka tur nav pat ko salīdzināt. Tā, ka viss pareizi- pēdējās neveiksmes ir nevis tādēļ, ka "tur viss ir sarunāts", bet tādēļ, ka šādi rezultāti ir likumsakarīgi un gaidāmi.

11.maijs 2023 Atbildēt

ak, kungs! Kādas šausmas! Mēs netikām ārā no pusfināla! It kā mums būtu jāuzvar šajā visnotaļ apšaubamajā konkursā. Par uzvarētāju šaubu nav, bet politkorektuma dēļ neizteikšos. Paši redzēsiet, ka man taisnība. Tā sen vairāk nav sacensība, bet gan vienkārši šovs. To vienīgo reizi, kad mēs uzvarējām, taču ne dziesmas dēļ mēs uzvarējām. Nostrādāja arī pārsteiguma moments, jo Marijai izejot caur pusfinālu, viņa arī neuzvarētu. Katrs, kas piedalās karnevālā, ir karnevāla dalībnieks, neatakrīgi no rezultāta. Eirovīzijas dziesmas neskan, pat uzvarētāju dziesmas, tā ka nesitīsim sev pa ausīm, ka mūsu dziesma bija slikta. Nebija slikta, bet nebija arī laba. Nu, kā kaut kādai tur Latvijai. Un ko tad mēs gribam? Lai izejot uz skatuves skatītāji sāk sajūsmā skandēt:"Latvija! Latvija!"? Tas ir jānopelna ar īpašībām, kuru mums nav un apskatāmajā nākotnē nebūs. Ko darīt? Pirmkārt, nedomāt par uzvaru. Uzvaras nebūs un nevajag palikt smieklīgiem tiecoties pēc nesasniedzamā. Lūk, ko varētu. Iziet uz skatuves ganiņš nātnās drānās un pūš stabuli. Un blakus meitene dzied . Latviski. Vienkārši un skaisti. Tomēr labāk neka lēkāt stripainās biksēs ar caurumiem uz dibena... Vismaz ar cieņu, ja nevar citādi. Un tieši pašcieņas mums pietrūkst visvairāk.

12.maijs 2023 Atbildēt